Windows 10 Insider

Waffleinstein

şüşko insan
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Beyler Watch_Dogs akıcı oynarken şu an kasıyor. Oyun kalitesinde güzel bir düşüş var ancak preview diye bir şey demiyorum, oynamayız 1 ay olur biter.

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler Watch_Dogs akıcı oynarken şu an kasıyor. Oyun kalitesinde güzel bir düşüş var ancak preview diye bir şey demiyorum, oynamayız 1 ay olur biter.
Niye tam PC ye re-start atmışken bunu diyorsun :(.[DOUBLEPOST=1433238491,1433238425][/DOUBLEPOST]Ne olur ne olmaz diye bir geri yükleme oluşturayım ben :S.

Waffleinstein

şüşko insan
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Bende bir problem olmadı sadece CS:GO yok

Bu mesaj iPhone 3310 ile Tapatalk uygulamasi araciligiyla gonderilmistir

Waffleinstein

şüşko insan
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
SSD uçuyor be ben de diyorum kendime keşke SSD alsaydım diye

Bu mesaj iPhone 3310 ile Tapatalk uygulamasi araciligiyla gonderilmistir

Areilyn

-(˘▾˘-)
Ressam
En iyi cevaplar
0
@Koala Yapma bunu bana :'( Benim fikrim çok da doğru bir şey yaptığın yönünde değil, bence biraz zaman geçmesi ve Windows 10'un ne kadar KULLANILABİLİR olduğunu görmemiz daha doğru olur

NemesisX

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Windows 10 yükseltmesi rezerve edildi bilgisayara yüklemeye hazır olduğunda haber vericez diyo bana beklioz bakalım kurcam bende

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Allah kahretmesin :/. Yükledim, ve gene aynı! HİÇBİR HATAYI DÜZELTMEMİŞLER! Eğer windows 8.1 de iseniz SAKIN HA GÜNCELLEMEYİN! Yoksa ne ses gelir ne başlat menüsü açılır nede diğer başlat menüsünün yanındaki zımbırtılar. Allahtan yedeğini almıştım güzel WİN. 8 imin :(...[DOUBLEPOST=1433253984,1433253953][/DOUBLEPOST]
Windows 10 yükseltmesi rezerve edildi bilgisayara yüklemeye hazır olduğunda haber vericez diyo bana beklioz bakalım kurcam bende
KURMA! ÜSTTEKİ MESAJIMI OKU!