Niye tam PC ye re-start atmışken bunu diyorsunBeyler Watch_Dogs akıcı oynarken şu an kasıyor. Oyun kalitesinde güzel bir düşüş var ancak preview diye bir şey demiyorum, oynamayız 1 ay olur biter.
adfasdfasdfasda ne yapayım biraz önce denedim Watch_Dogs ama maynkıraft çok mütüş oluyorNiye tam PC ye re-start atmışken bunu diyorsun.[DOUBLEPOST=1433238491,1433238425][/DOUBLEPOST]Ne olur ne olmaz diye bir geri yükleme oluşturayım ben
.
Ehmz sürücüler geriye dönük uyumlu. Windows 8 sürücüleri kurdum ben.İşte o sürücülerin daha Windows 10 uyumlu hali gelmemiş. O yüzden bu driverlara elveda dersin bence şu an yükleme.
HaklıYükleme*
Kişisel kullanıma hazır değil henüz.
Bilgisayarının yavaşladığını hissedeceksin muhtemelen*
Ben ssd ye kurduğum halde çok hızlanmadı.
BunnyBGTR ne alaka?@BunnyBGTR aa monster
Oha ben bu ekranı bile görmedim![]()
Artık olumsuz yorumlar için çok geç
Bu mesaj iPhone 3310 ile Tapatalk uygulamasi araciligiyla gonderilmistir
Monster almana gerek yok@Koala Yapma bunu bana :'( Benim fikrim çok da doğru bir şey yaptığın yönünde değil, bence biraz zaman geçmesi ve Windows 10'un ne kadar KULLANILABİLİR olduğunu görmemiz daha doğru olur
ToplayamıyorumMonster almana gerek yoktoplayalim bir masaustu ayni fiyata 2 kat canavarini al pls
![]()
KURMA! ÜSTTEKİ MESAJIMI OKU!Windows 10 yükseltmesi rezerve edildi bilgisayara yüklemeye hazır olduğunda haber vericez diyo bana beklioz bakalım kurcam bende