Windows 10 Minecraft Crash Report Hatası Çözümü Acil !

Ear_storm

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler benim bilgisayarım windows 7'ydi.Windows 10 yaptım.Minecraft Crash Report Hatası Veriyor.Videoları izledim ekran kartını güncelledim java 7 indirdim driver booster vb. programları denedim hala cras report hatası veriyor arada sıradada game output hatası veriyor.

Son düzenleme:

Emir_PromiseCraft

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Kardeşim Bazı Minecraftlar Win 10 Da Çalışmıyor Nedenide Bilmiyorum En İyisi Oynamak İstiyorsan Mc WİN 7 YE GERİ DÖN Hem Win 7 izlenmiyor win 10 da izleniyorsun :)

KilllerDragons

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
fotoğrafalr gözükmüyor nedense
ama windows mağzasından indirmeni tavsiye ederim eğer premium yoksa javayı kaldır yeniden yükle ekran kartı driverini güncelle

Elfen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sanırım bu sisteminden kaynaklanan bir şey bende windows 10 a geçtiğimde açılmıyordu oyun sistemin windows 10 da minecraft ı açmaya el verişli olmayabilir ( bi tahmin )

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Ne java 7'si oğlum şu nette her hıyarın sözüne inanmayın. En son javayı yükleyeceksin. https://java.com/tr/download/manual.jsp
Windows Çevrimdışı yazan 32 bit
Windows Çevrimdışı (64 Bit) yazanda 64 bit sistemine uygun olanı kur.
Başlat ayarlar güncelleştirme ve güvenlik tüm herşeyi güncelle.
Eski minecraft sürümünü sil.
Microsoft kendi çatışı altındaki oyunu kendi işletim sisteminde çalışacak şekilde ayarlar. Kimseye inanma minecraft Windows 10'da gayet stabil çalışıyor. Uygulamlar çalışmıyor diyenler çoğunlukla işe yaramaz ne güncelleme yapan nede yaptığı uygulamaya destek çıkmayan firmaların uygulamalarını yada oyunlarını kullanıyorlar. Çoğu oyun windows 10 ile çalışıyor. 29 temmuzda çalışmayanlar için büyük Redstone güncellemeside gelecek. Zaten bu temmuzdan sonra ücretsiz geçiş bitiyor.
Windows 7'ye güvenlik güncelleştirmeleri gelmiyor. Sakına dönme.