Windows 10

Prenscan13

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok ram kullanması performansı kötü etkilemez. Windows 7 de doğru düzgün çalışmayan pek çok uygulamayı win8 de takır takır çalıştırdım. Ram bahane değil. 8.1 piyasadaki en iyi sistem.
bence en kötüsü 8.1 laptoba 8.1 yükledim hiç oyun çalıştırmadı win 7 yükledim ama çalıştı win 7 hem vistadaki şeyleri de kaldırıyor win 8 de hani xbox 360 oyunları çalıştırılacaktı ben halo reach yükledim çalışmadı

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
bence en kötüsü 8.1 laptoba 8.1 yükledim hiç oyun çalıştırmadı win 7 yükledim ama çalıştı win 7 hem vistadaki şeyleri de kaldırıyor win 8 de hani xbox 360 oyunları çalıştırılacaktı ben halo reach yükledim çalışmadı
Preview ile ben de çalıştıramadım. Pro yükleyeceksin. Windows a uyarlanmamış oyunları çalıştırmaz. O oyunlar da sadece windows store dan oynanabiliyor. İnternetten x360 oyunu indirirsen tabii çalışmaz.

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Düşük donanım için gerçekten harika bir sistem, doğru söylüyorsun fakat oyun bilgisayarında xp kullanan çok yoktur herhalde.
En azından benim oyun ihtiyacımı karşılıyor -_- Benim arkadaşımın internet kafelerindeki tüm pc'ler XP :alay:. Kullanması ve alışması en kolay sistem bana göre.