efe2002ozyay
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Bu arada etiketi yediniz mi?
Benim ailem de onu yapma bunu yapma içine edeceksin bilgisayarı der, önüme gelen şeyi yüklerim bulaşsa bulaşsa trojan bulaşıyor onu da hemen temizliyorum kolay yani xd.Yeni nesil iyiye gidiyor.
Bunlar nasıl diyaloglar?:alay:
[DOUBLEPOST=1438344636,1438344189][/DOUBLEPOST]Hata ailelerinizde, çocuklarını cimrilikten "ona dokunma bozulur", "bunu yükleme virüs bulaşır", "o siteden alma kredi kartın çalınır" türünde eğitiyorlar sonra da böyle çocuklar çıkıyor ortaya. Windows Update yapsan ne olabilir ki bilgisayarına? Ailelerinizin tutumlarını düzeltmesi gerek, her şeyden kuşkulanan ilginç bir nesil yetişiyor. Adam akıllı çocuk yetiştiremeyeceklerse yapmasınlar, her gün "Babam Oyun Almıyor", "Param yok", "Ailem fakir" türü konulardan usandım. Düzenli adam akıllı gelirin yoksa çocuk yapmayacaksın.
Sen trojan görmemişsin evlat B).[DOUBLEPOST=1438345026,1438344958][/DOUBLEPOST]Benim ailem de onu yapma bunu yapma içine edeceksin bilgisayarı der, önüme gelen şeyi yüklerim bulaşsa bulaşsa trojan bulaşıyor onu da hemen temizliyorum kolay yani xd.
Sonuna kadar destekçinim kardeşim , sonuçta biz anamızın karnında öğrenmedik çocuklara ezberci öğretim devam ediyor hala , bir söz vardır ;Yeni nesil iyiye gidiyor.
Bunlar nasıl diyaloglar?:alay:
[DOUBLEPOST=1438344636,1438344189][/DOUBLEPOST]Hata ailelerinizde, çocuklarını cimrilikten "ona dokunma bozulur", "bunu yükleme virüs bulaşır", "o siteden alma kredi kartın çalınır" türünde eğitiyorlar sonra da böyle çocuklar çıkıyor ortaya. Windows Update yapsan ne olabilir ki bilgisayarına? Ailelerinizin tutumlarını düzeltmesi gerek, her şeyden kuşkulanan ilginç bir nesil yetişiyor. Adam akıllı çocuk yetiştiremeyeceklerse yapmasınlar, her gün "Babam Oyun Almıyor", "Param yok", "Ailem fakir" türü konulardan usandım. Düzenli adam akıllı gelirin yoksa çocuk yapmayacaksın.
Tek taramada 70 trojan tespit edildiğini bilirim* :'(Sen trojan görmemişsin evlat B).[DOUBLEPOST=1438345026,1438344958][/DOUBLEPOST]
Sonuna kadar destekçinim kardeşim , sonuçta biz anamızın karnında öğrenmedik çocuklara ezberci öğretim devam ediyor hala , bir söz vardır ;
"Düşe kalka öğrenecek canısı" aynen de öyle kurcalayarak geldik buralara.