Windows'un Tasarımı Hakkında Düşünceleriniz

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
O kısımda görselliği eleştirirken seni "performansı eleştirmiş" hissini veren ne ki ? Performans açısından win 8'e rahatlıkla fark atabilecek düzeyde xp.(Lanet olsun xp süper)
Lanet olsun xp çok berbat ! Bu arada performansı eleştirmiş dediğimi de ben hatırlamıyorum o_O

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Performans açısından Windows 8 daha iyidir. XP ne kadar hafif bir sistem olsa da..

M

MUHDE

Ziyaretçi
Samsung'un düşük modellerini alıp, TouchWiz kötü vb. diyenlere benzedin şu an.

Lütfen dalga geçer gibi konuşmayalım I5 I3 I7 işlemciler ile win 8 e geçiyorsunuz kasmıyor diyorsunuz tabi kasmaz kimse pentium 3 ile geçmeyi denemiyorki herkes boş konuşmalarda :(

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Win 8 de olan özelliklere kendi düşüncem olarak şu şekilde sıralayabilirim

*-Fazla renkli çocuk odası gibi çok saçma bir tasarım
*-Fazla performans özürlü olan metro menüsü
*-Aşırı gereksiz neden ekledikleri bilinmez metro denilen şey ne güzel masaüstünde minicik dosya koyardık istediğimiz zaman başlat menüsüne atardık arkadaki masaüstünü görerek başlat penceresi keyife bak ama şimdi öyle değil :( Windows logo tuşuna basacaksın arkadaki görüntü gidecek oyun açıksa oyunundan olacaksın başlat menüsü açılacak dev kadar tuşlar ekranda gidipte avucunla dokunmak yerine minicik imleç ile tıklıyorsun onlara saçmalığa bak :(

Çok saçma cümleler oldu bende fark ettim ama idare edin toparlaya toparlaya okursunuz :(
Bence 8 hepsinden daha iyi. Metro arayüzü de aradadıığm şeylere daha kolay ulaşmamı sağlıyor.

M

MUHDE

Ziyaretçi
Bence 8 hepsinden daha iyi. Metro arayüzü de aradadıığm şeylere daha kolay ulaşmamı sağlıyor.

Metro arayüzünde bulabileceğin şeyler genel şeyler xp veya win 7 dede başlat menüsüne veya görev çubuğuna ekleyebilirsin o bulmak istediğin şeyi herşeyi karşımıza atan gidin botunuzla oynayın dermiş gibi bir işletim sisteminde bahsediyorsun şuanda farkındamısın :(

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Metro arayüzünde bulabileceğin şeyler genel şeyler xp veya win 7 dede başlat menüsüne veya görev çubuğuna ekleyebilirsin o bulmak istediğin şeyi herşeyi karşımıza atan gidin botunuzla oynayın dermiş gibi bir işletim sisteminde bahsediyorsun şuanda farkındamısın :(
Ben 8'i seviyorum. 10 dakika kullanıp böyle yazabilirsin tabii. 1 hafta kullandıktan sonra çok hızlı kullanıyorsun emin ol.

M

MUHDE

Ziyaretçi
Ben 8'i seviyorum. 10 dakika kullanıp böyle yazabilirsin tabii. 1 hafta kullandıktan sonra çok hızlı kullanıyorsun emin ol.

Gereksiz özellikler gereksiz performans kaybı gereksiz işletim sistemi bu kelimeleri açıklar isem yaklaşık 5kb olacak şekilde uzun bir yazı yazabilirim :(

M

MUHDE

Ziyaretçi
Evladım saçma sapan konuşmayın gitmişsiniz I7 ile "win 8 çok güzel performans veriyor" diyorsunuz işte bu yüzden yazılım konusunda hiçbir yere gelemiyorsunuz her zaman en iyisi en iyisidir bunu donanımsal olarak düşünmeyin tabi örnek olarak 300 fps alırken neden 400 fps almayayım gibi bir düşünce tarzı var bende bu yüzden her zaman en az performans ile en iyi sonuca ulaşan sistemin yanındayım siz gidipte tenchopat (yazamadı) forumunda gezipte her konunun altına windows 8 kur düzelir mesajı bırakan bir kişiliğe sahipsiniz sanırsam o forumda bir konu açmıştım konuyada cevap verebilen kimse olmadı bu orada bulunan toplumun yazılımdan anlamayışını gösterir anlasaydılar zaten dediğim gibi win 8 kur düzelir mesajları bırakmazlardı bu fırını o forumda görmüştüm zaten sergün ayrı cahal etraftan duyduklarına doğru diyor windows logo tuşuna basınca çökecek bir işlemciye win 8 önermek nedir :( zaten o kadar rengarenk çocuksu tema ayrı kafa ne güzel rengarenk tema falan demeyin şimdi kafanızı kırarım masaüstüne temaya bakıpta zevkmi alıyorsunuz birşeyde lütfen saçmalamayın :( hadi oyunun grafiklerine bakarsın anlarımda arayüz grafiği önemi nedir :( bide utanmadan adamlar gitmişler server 2012 ye ekran kartı olmaması gereken işletim sistemine dayamışlar renkleri arayüzleri makina afk kalırken biri bakıcak sanki saçmalığa bak bu gibi cahilce yorumlarınızı yazmadan önce düşünür iseniz sevinirim :(

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Evladım saçma sapan konuşmayın gitmişsiniz I7 ile "win 8 çok güzel performans veriyor" diyorsunuz işte bu yüzden yazılım konusunda hiçbir yere gelemiyorsunuz her zaman en iyisi en iyisidir bunu donanımsal olarak düşünmeyin tabi örnek olarak 300 fps alırken neden 400 fps almayayım gibi bir düşünce tarzı var bende bu yüzden her zaman en az performans ile en iyi sonuca ulaşan sistemin yanındayım siz gidipte tenchopat (yazamadı) forumunda gezipte her konunun altına windows 8 kur düzelir mesajı bırakan bir kişiliğe sahipsiniz sanırsam o forumda bir konu açmıştım konuyada cevap verebilen kimse olmadı bu orada bulunan toplumun yazılımdan anlamayışını gösterir anlasaydılar zaten dediğim gibi win 8 kur düzelir mesajları bırakmazlardı bu fırını o forumda görmüştüm zaten sergün ayrı cahal etraftan duyduklarına doğru diyor windows logo tuşuna basınca çökecek bir işlemciye win 8 önermek nedir :( zaten o kadar rengarenk çocuksu tema ayrı kafa ne güzel rengarenk tema falan demeyin şimdi kafanızı kırarım masaüstüne temaya bakıpta zevkmi alıyorsunuz birşeyde lütfen saçmalamayın :( hadi oyunun grafiklerine bakarsın anlarımda arayüz grafiği önemi nedir :( bide utanmadan adamlar gitmişler server 2012 ye ekran kartı olmaması gereken işletim sistemine dayamışlar renkleri arayüzleri makina afk kalırken biri bakıcak sanki saçmalığa bak bu gibi cahilce yorumlarınızı yazmadan önce düşünür iseniz sevinirim :(
Xeske i7'im olmak bilse :( Ben sana ne dedim?
Senin bilgisayarın kötüyse biz ne yapalım pls :(
Mühde sende canım. Hesap makinesi çıkmış, sen diyosun yaşasın abaküs :(

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi