WitherLegend | V1.0 Hatasız - Sorunsuz - Açıksız - Güncel - Türkçe | Survival 1.7.2 Plugin Paketi

Paketi Beğendinizmi ?

• Beğenmedim.

Kullanılan: 1 7.7%
  • Beğendim gayet güzel bir paket.

Kullanılan: 4 30.8%
  • Geliştirilmesi gerekli.

Kullanılan: 8 61.5%

• Kullanılan toplam oy
    13

ThtrkmN

King of the Wild Hunt
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
@WitherLegend acaba özel group manager yapıyormusun survival sunucu için??[DOUBLEPOST=1426419599,1426419472][/DOUBLEPOST]
Dns değiştirerek mediafireye ulaşabilirsin. İnternette yazar zaten nasıl girceğin
Yahu aynı mesajı yazmaktan sıkılmadınız mı? Benim dns zaten değişik daha çok indirme istiyorsan bir link daha koy çok mu zor? Biraz anlayışlı olun. Herkes dns değiştirmek istemez. Sonuçta interneti yavaşlıyor.

WitherLegend

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Yahu aynı mesajı yazmaktan sıkılmadınız mı? Benim dns zaten değişik daha çok indirme istiyorsan bir link daha koy çok mu zor? Biraz anlayışlı olun. Herkes dns değiştirmek istemez. Sonuçta interneti yavaşlıyor.
@TheTurkMen haklı hemen bir yere daha upload ediyorum.[DOUBLEPOST=1426421890,1426421844][/DOUBLEPOST]
@WitherLegend acaba özel group manager yapıyormusun survival sunucu için??[DOUBLEPOST=1426419599,1426419472][/DOUBLEPOST]
Dns değiştirerek mediafireye ulaşabilirsin. İnternette yazar zaten nasıl girceğin
EpicArt yapabilirim tabikide.[DOUBLEPOST=1426422062][/DOUBLEPOST]@TheTurkMen Yeni indirme linki eklenmiştir.

Intra

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Her ne kadar bu alanda bilgi sahibi olmasam da bu eklentinin sunucular için çok da lüzumlu olmadığını düşünmekteyim.
Çünkü piyasadaki birçok eklenti paketinin kopyası olduğunu düşünüyorum.

hosunn

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
paket güzel bende serverime kurdum fakat bazı eklentilerde sorunlar var claim alanına biri eklenmiyor örneğin bunları nasıl düzelticez yardımcı olursan sevinirim.