- En iyi cevaplar
- 0
ne bekliyon oyun 5 yıl önce yapıldı laa hem bf 4 multi varken niye wolf oynuyum kiWolfteam = Berbat Grafikler, Berbat Kontroller , Nooblarla Dolu Hack Kullanıp Para Yatıran Sersemler.
Oyundaki Para Olayını Bırak Yine Oynamam
ne bekliyon oyun 5 yıl önce yapıldı laa hem bf 4 multi varken niye wolf oynuyum kiWolfteam = Berbat Grafikler, Berbat Kontroller , Nooblarla Dolu Hack Kullanıp Para Yatıran Sersemler.
Oyundaki Para Olayını Bırak Yine Oynamam
Güncellesinler?ne bekliyon oyun 5 yıl önce yapıldı laa hem bf 4 multi varken niye wolf oynuyum ki
joygame günceller mi hiç . başkasının yaptığından o kadar para kazanıyolar. niye uğraşıyım ki derlerGüncellesinler?
bende okudumHerhalde yazının tamamını okuyan tek ben varım![]()
Aynen kardeşim onun yerine git megaman serisinden başla veya megaman x tek başına oynuyorsun oyunu ve oldukçada eski fakat wolfteamın verdiği zevk ten çok daha zevk veren bir oyun serisidir hatta müzikleri bile adamı eğlendiriyor.Git Mario Oyna Git 8Bit Bir Oyun Hadi Olmadı En Kötüsü PointBlank Oynada Buna Rağmen Wolfteam Oynuyorsan amerika Zekan 10ve Altıdır ... Gereksiz Bir Oyun Anlamsız Amaçsız Zevksiz... Hayatımda En Değersiz 5 Para Etmez Oyun...
Evet zombirakı bende oynuyordum ve harika idi ama sonradan o da mahvoldu.wolf team ilk çıktığı zamanlardaki tadına doyum olmazdı
o zamanlar çok eğleniyordum daha karakter bile yoktu o zamanlarda ama sonradan oyunu abiler ele geçirdi sıkıcı olmaya başladı bende bıraktım daha sonra bir daha başladım fakat herkes para yatırıp bizleri tek attığını gördüm ve oyun dahada sıkıcı gelmeye başladı ve bıraktım.
Bir zamanlar zombirock diye harika bir oyun vardı o oyunda çok eğlenirdim hatta bir oturdummu 3 saat başından kalkmazdım en sevdiğim karakter türüde itfaiyeciydi onunla çok iyi oynardım fakat o oyun pek tutulmadığı için kaldırıldı hatta manga bile o oyuna şarı yapmıştı ve oyunun son zamanlarında para veren kazanıyordu.[DOUBLEPOST=1403537836,1403537764][/DOUBLEPOST]
Aynen kardeşim onun yerine git megaman serisinden başla veya megaman x tek başına oynuyorsun oyunu ve oldukçada eski fakat wolfteamın verdiği zevk ten çok daha zevk veren bir oyun serisidir hatta müzikleri bile adamı eğlendiriyor.
Megaman candır ya![]()
ben itfaiyeciyle 5li kombo yapmıştımEvet zombirakı bende oynuyordum ve harika idi ama sonradan o da mahvoldu.
Oda iyi imiş bende beyzbolcumu ne vardı onun ile süperdimde malum oyun kapandı![]()
ve avatarındaki barbie kızmıdır nedir işte onuda kaldır.[DOUBLEPOST=1403550933,1403550832][/DOUBLEPOST]
ben itfaiyeciyle 5li kombo yapmıştım
Sonra adım çıkmıştı hangi doaya girsem Türkiyedeki en iyi itfaiye ile oyanyan bu diyorlardı
Adım Z0RO'y du herhalde
hatta bir tane full kız ların oynadığı bir odada sırf itfaiyeciyle iyi oynuyorum diye beni tuttular diğer erkekleri attılar xD
Oyunda en özendiğim item oyunun betasında oynamış kişilere verilen itemdi böyle üstleri bileklikler döcmelerle doluyduOda iyi imiş bende beyzbolcumu ne vardı onun ile süperdimde malum oyun kapandı![]()
Ben betadan beri oynuyordum herhalde de sor şimdi herşeyi unutmuşumdur oyun hakkındaOyunda en özendiğim item oyunun betasında oynamış kişilere verilen itemdi böyle üstleri bileklikler döcmelerle doluydu
e ama yinede bizimde bir şeklimiz vardı Türkiyede az da olsa bir ün yapmıştım kimi odaya girdiğimde beni tanıyorlardı![]()
2011 yılının en iyi aksiyon oyunu seçilmişti bideBen betadan beri oynuyordum herhalde de sor şimdi herşeyi unutmuşumdur oyun hakkındaKeşke bir daha piyasaya gelsede başlasam. Özledim öyle kaliteli bir oyunu