Wordpress Hostingi ve PHP yazılımı???

mesutay

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Herkese merhabalar. Arkadaşlar ben bir wordpress sitesi kurmak istiyorum. Daha çoğu haberler üzerine olarak. Blog vari yaani. Kendim tasarlayacağım orası eğlenceli olacak :D Bu işin tabi bir aması var bunun için bir hosting firması ile çalışmam daha doğru olur ve piyasa da çokça firma bulunmakta. Biraz uğraşıcam ve site ile çok vakit geçiricem, güvenlik ve sunucu verimliliği önemli olcak. Güzel hosting, turhost, veridyeni önerdiler ama yinede sizin fikirlerinizi de almak istedim.

Birde Linux tabanlı olacka. Php desteği de alacağım bu da ek bir hizmet olacak. Ee bi iş yapacaksak tam yapalım J herkesin önerilerini aşağıya beklerim küçük büyük fikirleriniz önemli benim için..

Exqarx

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bende wordpresse sardım ve blog kurmak istiyorum kalemime de güveniyorum ancak içimde bir güvensizlik var siteyi hosting v.s hallederim de blogum tutmazsa ya arama motoru kayıt etmezse ya kimse girmezse o kadar yazı boşa giderse diye korkuyorum. Hosting cenuta.com domain godaddy kullanıyorum. Wordpressi de localhost üzerinden öğreniyorum. Şu güven konusunda bir öneri verirseniz çok iyi olur aynı şekilde @Minecraftplayerr

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Bende wordpresse sardım ve blog kurmak istiyorum kalemime de güveniyorum ancak içimde bir güvensizlik var siteyi hosting v.s hallederim de blogum tutmazsa ya arama motoru kayıt etmezse ya kimse girmezse o kadar yazı boşa giderse diye korkuyorum. Hosting cenuta.com domain godaddy kullanıyorum. Wordpressi de localhost üzerinden öğreniyorum. Şu güven konusunda bir öneri verirseniz çok iyi olur aynı şekilde @Minecraftplayerr
Eğer yazılarınız gündemdeyse ve önemliyse, veya sürekli aranan bir şey ise arama motorları tarafından bulunmanız kolay olacaktır. Buna bir örnek olarak eğer o gün bayramsa ve sitenizde "çocuk bayramı şiirleri" yayınlarsanız ziyaret sayınız fazla olur. Ayrıca sitenizdeki yazılar bir konuya odaklı ise farklı konulardan yazılar yayınlamamaya özen gösterin.

Eğer hosting ve domain işini halletmiş iseniz localhost yerine hostinge yükleyebilirsiniz. Localhosttan hostinge siteyi ve veritabanını taşımak biraz zor ve uğraştırıcı olacaktır.

Exqarx

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Eğer yazılarınız gündemdeyse ve önemliyse, veya sürekli aranan bir şey ise arama motorları tarafından bulunmanız kolay olacaktır. Buna bir örnek olarak eğer o gün bayramsa ve sitenizde "çocuk bayramı şiirleri" yayınlarsanız ziyaret sayınız fazla olur. Ayrıca sitenizdeki yazılar bir konuya odaklı ise farklı konulardan yazılar yayınlamamaya özen gösterin.

Eğer hosting ve domain işini halletmiş iseniz localhost yerine hostinge yükleyebilirsiniz. Localhosttan hostinge siteyi ve veritabanını taşımak biraz zor ve uğraştırıcı olacaktır.

Cevap için teşekkürler. Tarihle ilgili makaleler hazırlayıp paylaşmak istiyorum. Pek ilgi yok ama sevdiğim alan bu.
Localhost'tan hostinge taşımak bilmeyen için zor olabilir ama bunu çok yaptığım için alıştım artık bana zor gelmiyor.