World Generation Maden Eklemek

Cintwiz41

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Selam dostlar bayağıdır oynadığım modlu bir survival serim var. Fakat bugün çok ilgimi çeken bir mod gördüm ve eklemek istedim fakat " Big Reactors " modun yakıt olarak kullandığı bir maden var. Modu sonradan yüklersem world generationa bu maden eklemenmez. Bende elimde olan seriyi silmeden bu moduda dahil etmek istiyorum. Bu konuda yardımcı olabilcek varmı?

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Bildiğim kadarıyla daha önce hiç yüklenmemiş chunklara gidersen o modun eklendiği madenlerde çıkıyor. Fakat tüm modlar aynı olmayabilir bence bir dene :) Yani çok uzağa gitmen lazım orayı hiç görmediğinden emin ol.

Edit: Yorumu yazdıktan 5 saniye sonra beğeni geldi :D @adenzu54

Cintwiz41

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bildiğim kadarıyla daha önce hiç yüklenmemiş chunklara gidersen o modun eklendiği madenlerde çıkıyor. Fakat tüm modlar aynı olmayabilir bence bir dene :) Yani çok uzağa gitmen lazım orayı hiç görmediğinden emin ol.

Edit: Yorumu yazdıktan 5 saniye sonra beğeni geldi :D @adenzu54
açıkcası taşınabilcek gibi değilim :) Çok fazla otomatik sistem ve mod var yaklaşık 2 aydır oynadığım seri :)

Oyuna birde başka dünya ekleyen mod bulabilirsen belki yeni dünyada bulabilirsin.
Mystcraft gibi veya başka bir mod mu?

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
açıkcası taşınabilcek gibi değilim :) Çok fazla otomatik sistem ve mod var yaklaşık 2 aydır oynadığım seri :)

Mystcraft gibi veya başka bir mod mu?
Bence uzağa git, madeni bulursan oraya bir tren yolu yap. Hatta RailCraft diye bir mod vardı galiba, onunla değişik ve eğlenceli tren yolu yapabilirsin. Hemde zevkli olur.

Cintwiz41

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Mystcraft oyunu çökertti sağ olsun. Yeni bir dünyaya başlıcağım. Sağolun dostlar.

mhakanki

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Malesef en sağlıklısı yeni map. Diğer türlü mutlaka sıkıntı olur uzağa git gel vb

Sent from my iPhone using Tapatalk