eksik dediğim daha fazla komut eklemelisin ve videoları teker teker değilde toplu halde çekersen daha iyi olacaktır.@Minecraftplayerr
Elbet bilmeyen arkadaşlarımız vardır. Onlar için çekmiştim bi videoyu
@quarizmat
Eksik demişsin zaten ben konu başlığına veya konuda mesaja 'hepsi' var diye bir şey demedim.
Anlamadım neden bu kadar çok takıyorsun? Altı üstü bir konu. Bilmeyenler baksın diye açtım yasakmı? Evet dev bir konu değil maksat birşeyler öğretmek amacım.eksik dediğim daha fazla komut eklemelisin ve videoları teker teker değilde toplu halde çekersen daha iyi olacaktır.
we 5 komuttan oluşmuyor birsürü komut varken bunun sadece 5 tanesini tanıtmışsın bunu resimle hatta yazı ile bile rahatlıkla anlatabilirdin...
Ben gidip 10. sayfalara bakmıyorum. Bakıyorum ilk 3 sayfada WE konusu yok. Bende oyüzden açtım neden bu kadar çok taktın anlamadım? Altı üstü bir konu.Bu konuya bakmanizi öneririm
https://forum.gamer.com.tr/konu/spc-single-player-commands-world-edit-basit-komutları.133102/#post-674514
En basit ve işe yarayanlari burada. Rehberini bunun gibi 5-10 tane daha komut eklemelisin. Herkes konusunun em iyi olmasını ister ama sizde böyle bir şey göremiyorum
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kodları biliyorum ama Movie Maker yok artık bilgisayarda indirmeye üşeniyorum Sony Vegastanda hiç anlamıyorum onuda sildim. Yani video çeksem boyut 10GB./we help yazıp bütün kodları öğren sonra tekrar çek bence. (veya başka video çek)
aynen ha bende en fazla 2 Gb oluyor.2 dakka video = 10 GB? dafuq![]()
frapsla 2 dakka video 500 MB neyin kafası ?aynen ha bende en fazla 2 Gb oluyor.
Bu bandicam ve bir konu açtım zıkkım oldu afedersinizde ne egoist adamlarsınız? Konuyu kapat butonuda yok sırf egonuzu tatmin etmek için konuyu kapatıyım diyeceğimde...frapsla 2 dakka video 500 MB neyin kafası ?
@quarizmat böyledir..Bu bandicam ve bir konu açtım zıkkım oldu afedersinizde ne egoist adamlarsınız? Konuyu kapat butonuda yok sırf egonuzu tatmin etmek için konuyu kapatıyım diyeceğimde...