TheBlueDeath
Nether Yerlisi
- En iyi cevaplar
- 0
- Ruh hali
Liderliğimi al
Mapı ben yaptım !
haritada Rusya'ya ait olan Belçika ve İspanya'nın doğusunu düzelt, Cebelitarıkdaki Britanya topraklarına dokunma heğ ._.Ok.Değiştiriom.
Telefon Klavyesiyle Boğuşurken Tapatalk'tan gönderildi...
Seni gidi lokum reyizharitada Rusya'ya ait olan Belçika ve İspanya'nın doğusunu düzelt, Cebelitarıkdaki Britanya topraklarına dokunma heğ ._.
Evet ben Lokum Reyiz. Gruptaki adminimi isterim fikir ve ilk grup benimdi.Seni gidi lokum reyiz
Olabilir adam 2.'sini kurmuşEvet ben Lokum Reyiz. Gruptaki adminimi isterim fikir ve ilk grup benimdi.
Haritayı ben yaptım. İstersem sizden de alabilirim.Olabilir adam 2.'sini kurmuş
Benim çok umrumda değil. Yenisi yapılırHaritayı ben yaptım. İstersem sizden de alabilirim.
Derken ilk map benimki axcelinki paylaştığım map [DOUBLEPOST=1410714734,1410714695][/DOUBLEPOST]Ok.Değiştiriom.
Yapamazsın.. Gruba alın ve adminimi verin.Benim çok umrumda değil. Yenisi yapılır
No hayır bunu yapamam D:Derken ilk map benimki axcelinki paylaştığım map [DOUBLEPOST=1410714734,1410714695][/DOUBLEPOST]
Yapamazsın.. Gruba alın ve adminimi verin.
Derken ilk map benimki axcelinki paylaştığım map [DOUBLEPOST=1410714734,1410714695][/DOUBLEPOST]
Yapamazsın.. Gruba alın ve adminimi verin.
Verebilirsin.. Sistemi, tarihi her şeyi senden daha iyi biliyorum.Gruba aldım ama adminlik vermem
Benimde abi olmayan ve senden daha bilgili bi kuzenim var gerekirse onu ararım ama seni admin yapmamVerebilirsin.. Sistemi, tarihi her şeyi senden daha iyi biliyorum.
İlk kurucusu benim yaparsın.Benimde abi olmayan ve senden daha bilgili bi kuzenim var gerekirse onu ararım ama seni admin yapmam