TheBlueDeath
Nether Yerlisi
- En iyi cevaplar
- 0
- Ruh hali
DeğiştiririzVerebilirsin.. Sistemi, tarihi her şeyi senden daha iyi biliyorum.
DeğiştiririzVerebilirsin.. Sistemi, tarihi her şeyi senden daha iyi biliyorum.
Gerekirse kendim harita yapardım ama abilerle uğraşamam veriyom adminlikİlk kurucusu benim yaparsın.
abi burada sen oluyorsun. Her şey alıntı.Gerekirse kendim harita yapardım ama abilerle uğraşamam veriyom adminlik
Telefon Klavyesiyle Boğuşurken Tapatalk'tan gönderildi...
Abi verme biz kendimiz yapalım Adınıda Ülke savaşları 2 yapalımGerekirse kendim harita yapardım ama abilerle uğraşamam veriyom adminlik
Bi kere map @AcxelaD yada nası yazılıyosa onun bu bir!Sen abiin tekisin bütün forum bunu biliyor iki!Seni admin yaptığıma dua et bu da üç!abi burada sen oluyorsun. Her şey alıntı.
BU MAP BENİM !Bi kere map @AcxelaD yada nası yazılıyosa onun bu bir!Sen abiin tekisin bütün forum bunu biliyor iki!Seni admin yaptığıma dua et bu da üç!
İnanmıyorum sana ve kanıtlayamazsın ve abisin 2-0 yeniliyosun o yüzden lütfen sus konuyu kilitletiyorum ve @Axcela1 in mapıyle oynuyorum!BU MAP BENİM !
AXCEL'İN MAPI;
özür dilerim!İnanmıyorum sana ve kanıtlayamazsın ve abisin 2-0 yeniliyosun o yüzden lütfen sus konuyu kilitletiyorum ve @Axcela1 in mapıyle oynuyorum!
@Axcela1 bu map benim niçin diyor ben onu anlamadım?özür dilerim!
https://forum.gamer.com.tr/konu/İfade-savaşları-1.208830/#post-1056745
Bu konuya baksana mal!
Bencede...Arkadaşım beğenmiyosan git kendi RP'nde oyna !
Karıştırmış steamdan söyledim ona benim haritamın editlenmiş hali demişti de ben ona söyledim. Orjinali:@Axcela1 bu map benim niçin diyor ben onu anlamadım?
Ben Rp'nin kurucusuyum. Sen kimsin?Gelip kimsinde kimin RP'sine beni admin alcaksın ! diye emir veriyosun!
İyi peki öyle olsun yoksa uyarı yicez...Karıştırmış steamdan söyledim ona benim haritamın editlenmiş hali demişti de ben ona söyledim. Orjinali: