x

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Bir kasabadaki evler {A, B, C, D, E, F, G, H} kümesindeki bir eleman ve sonrasında en çok iki basamaklı bir sayı ile numaralandırılmaktadır.
(Örneğin: A67 D71 G99 ...)
Buna göre harfin yanında çift sıfır konulmaması koşuluyla bu kasabada en çok kaç ev numaralandırılabilir ?
Böyle 119 soru daha var*
Acıyın bana*

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Bir kasabadaki evler {A, B, C, D, E, F, G, H} kümesindeki bir eleman ve sonrasında en çok iki basamaklı bir sayı ile numaralandırılmaktadır.
Buna göre harfin yanında çift sıfır konulmaması koşuluyla bu kasabada en çok kaç ev numaralandırılabilir ?
Böyle 119 soru daha var*
Acıyın bana*
Kümeler müfredattan cikarilmamismiydi o_O

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Benimkiler vermiyor. Her öğretmende bir ödev bugı vardır. Kimisi belli zamanlarda kontrol eder, kimisi eksik eder. Bunları kavra çok az ödev yaparak geçersin.
Taktik;ilk iki ders ödev yoksa yapmam okulda yaparım öğle arası 1.30 saat aramız var

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Böyle 119 soru daha var*
Acıyın bana*
çok kolay :D
Edit: bu soruyu hatta daha önce çözdüm

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
36 soru çok demek ha? Dediğimi yaz bir yere, 4-5 yıl sonra bunu yazdığına pişman olacaksın. B)