Kümeler müfredattan cikarilmamismiydi o_OBir kasabadaki evler {A, B, C, D, E, F, G, H} kümesindeki bir eleman ve sonrasında en çok iki basamaklı bir sayı ile numaralandırılmaktadır.
(Örneğin: A67 D71 G99 ...)
Buna göre harfin yanında çift sıfır konulmaması koşuluyla bu kasabada en çok kaç ev numaralandırılabilir ?
Böyle 119 soru daha var*
Acıyın bana*
Yes,MEB kovmak Kümeler subject.Kümeler müfredattan cikarilmamismiydi o_O
Tam kaldırılmadan önceki yıl kümeleri okuduk desene yawYes,MEB kovmak Kümeler subject.
"Trollendik"Tam kaldırılmadan önceki yıl kümeleri okuduk desene yaw![]()
Sonra öğretmenler dip notuna versin zayıfı >_<Prensip olarak ödev yapmam, senin yapmanı da önermem
Taktik;ilk iki ders ödev yoksa yapmam okulda yaparım öğle arası 1.30 saat aramız varBenimkiler vermiyor. Her öğretmende bir ödev bugı vardır. Kimisi belli zamanlarda kontrol eder, kimisi eksik eder. Bunları kavra çok az ödev yaparak geçersin.
Bizde takan var takmayan var duruma göre değişirBen hiç yapmıyorum hocalar da takmıyor
çok kolayBir kasabadaki evler {A, B, C, D, E, F, G, H} kümesindeki bir eleman ve sonrasında en çok iki basamaklı bir sayı ile numaralandırılmaktadır.
(Örneğin: A67 D71 G99 ...)
Buna göre harfin yanında çift sıfır konulmaması koşuluyla bu kasabada en çok kaç ev numaralandırılabilir ?
Böyle 119 soru daha var*
Acıyın bana*