Xeon NW (FFA) - MMOFaction-Garip Skyblock-Lapisli Faction-KitPVP-Version:1.8.x Temmuzda Döneceğiz!

Scoropion

✓ oyna.CraftRices.biz ✓
En iyi cevaplar
0
edit herkeste var. Buna bağlı olarakta max canlar 20 30 kalbi bulabiliyor. Yani hafif mmorpg sistemi.
P1 den p4 e kadar olsaydı zırhlar 5000 10000 canlı , tek vuruşta 12 13 yani 26 sağlık götüren bossları nasl kesecektiniz? (sunucuda enchli elmada yok)

Bakım bitti. Türkiyenin en boktan faction sunucusu tekrar hizmetinizde.
Çok kötü ya bu kadar iğrenç sunucu olamaz... @Pyme jsjsjjs

LımonBerk

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
iğrençliikte üstümüze yoktur.

görev sistemini kurmaya başladım. :D ilk görev açıldı.

güncel

GÜNCELL
ıyyy çok iğrenç bir sunucu beyler sakın girmeyin sunucu çok iğrenç (şaka)

pyme bu gün girdim beklediğimden çok daha güzeldi... !! çeşit çeşit datlu datlu kılıçlar.... en fazla hoşuma giden onlardı zaten :D

ArCaNuM

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Çok başarılı bi sunucu fakat oyuncu sayısı nedense az bu sebeple sunucuda bağışta bulundum sunucunun daha iyi olması adına :)

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
Çok başarılı bi sunucu fakat oyuncu sayısı nedense az bu sebeple sunucuda bağışta bulundum sunucunun daha iyi olması adına :)
Teşekkürler.
Mesele reklam eksiği. Bu hafta oyuncu kıtlığı çözülecek inşallah!

guncelllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

güncel+++++++++++++++++

Bu aksam oyunbaz videosu çekilecek! Bilginize!

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
+++++++ Güncel +++++++++++

Klasik faction açıldı. Zor sevenler için mmorpg - kolay sevenler için klasik faction sunucusu olarak iki ayrı seçeneğiniz var artık!

Areilyn

-(˘▾˘-)
Ressam
En iyi cevaplar
0
Afedersiniz, yardımcı olabilir misiniz acaba? Sunucuya şu saatlerde giremez oldum. "Proxy algılandı" mesajıyla beni sunucudan atıyor. Sorunun sunucuda da olduğunu sanmıyorum çünkü sunucuda hala birkaç kişi gözüküyor. Yardımcı olabilir misiniz acaba? Çok teşekkürler :)

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
Çok tuhaf bir skyblock sunucusu yapıyorum. Umarım beğenirsiniz. Online sayısında sürünüyoruz her nasıl oluyorsa:D reklam eksikliği yada tuhaf birşeyler oluyor. herneyse.... skyblock biraz karışık bir şey olacak yine. Sistemler ve mantık değişik olacak. Fakat beğeneceğinizi düşünüyorum. Özelliklerini açtığımda yazarım..

en sonunda kanal tanıtımı tamamlandı . yayınlanınca online sayımız epey artacak inşallah.

güncel.

güncel

Skyblock bitimine çok az kaldı!

T

Tekyedilan

Ziyaretçi
benim texture bozuldu swde vipim napıcam texturesiz tadı kalmıyor :( :( :(

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
Sorun çözüldü. Uyuyordum kusura bakmayın.

++++Güncel+++

Kitpvp açıldı. Online sayısı olarak sürünüyoruz. Destekçilerimiz sayesinde hala açığız. 2. aya girdik. gelecek ayın bütçesi şimdiden çıktı. Tuhaf ama komik bir haldeyiz. Sunucuyu geliştirme çalışmalarına devam ediyorum. Silahli HG çok yakında açılacak.

Güncel!

Harunkbts

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Xeon sw nin adı :D Intel'in en sağlam ürettiği işlemci serisi :D Bu gülünç geldi açıkçası.

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
Xeon sw nin adı :D Intel'in en sağlam ürettiği işlemci serisi :D Bu gülünç geldi açıkçası.
xenon yani element adı olacaktı ilk fikrim buydu. İşlemci adıyla alakası yok.
Ayrıca sunucu kalitelerini ismine göre değerlendirmekte bana gülünç geldi. Lütfen sunucunun içeriğiyle ilgili beğenmediklerinizi yazın. Geliştirmeme yardımcı olursunuz.

Roxan

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bugün lapisin sağlamlığını kontrol etmek için uğrayacağım, bakalım neler olacak :sinsi: