xFallPvP Rehber Alımları

iFroZen

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adınız: umut
Soyadınız: aslan
Yaşınız:17
Skype adresiniz:umutarslan.1995
Mikrofonunuz var mı: evet
Oyun içi isminiz: Halovie
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 6.5
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): Hiç Oynamadım
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): görmedim
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Hayır
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): ShogunCraft , Aximc tarzında sunucularda ..
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Elbette Hazır hissediyorum
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Yenilikler getirmek , hiçbir sunucuda olmayan tamamlanamayan modları getirmek..
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Elbette düşünüyorum , yeniliklerle dolan bir sunucu ekibide öyle olucaktır.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Yenilik , saygı ve sevgi , üslup ve adap geniş bilgi kapasitesi..
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Küfür'den ban yedim , sebebi ise: kurucu 12 yaşında çocuk herkeze item dağıtıyordu bende verme mal dedim ban attı.. sebebi bu.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):flood , başka bir sunucunun reklamını sürekli ard arda yazı yazarak reklam yapmaktan dolayı mute yedim..
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): terbiyeli , uslublu , saygılı daha nicesi
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: evet anlaşabilirim , onlara saygın ve küfürsüz oyun anlatabilirim ..
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Yenilikler getirmeye çalışırım
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: gereksiz yapıtları
Sunucuya hiç girmemişken yetkili formu doldurmak... Anlıyorum. 12 yaşında çocukmuş hahahahaha gördüğün gibi çok güldüm. Reklam yaptığın bir sunucuda neden yetkili olmak istiyorsun anlamış değilim.

Veli1212

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sunucuya hiç girmemişken yetkili formu doldurmak... Anlıyorum. 12 yaşında çocukmuş hahahahaha gördüğün gibi çok güldüm. Reklam yaptığın bir sunucuda neden yetkili olmak istiyorsun anlamış değilim.
dostum , senin gibi ukala kişiler yüzünden forumlarda boş mesajlar oluşuyor .. pek anlamıyorsun sanırsam dipnot düşseymişim iyiymiş .. o reklamları çok eskiden yapardım ama artık bir şey anladım ki o reklamları yapmak sunucunun kalitesini düşürüyor senin bu ukala lılığını göz önünde bulundurarak konuşuyorum ..

iFroZen

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
dostum , senin gibi ukala kişiler yüzünden forumlarda boş mesajlar oluşuyor .. pek anlamıyorsun sanırsam dipnot düşseymişim iyiymiş .. o reklamları çok eskiden yapardım ama artık bir şey anladım ki o reklamları yapmak sunucunun kalitesini düşürüyor senin bu ukala lılığını göz önünde bulundurarak konuşuyorum ..
Anlıyorum.

Son düzenleme:

GameKingTr59

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Küfür'den ban yedim , sebebi ise: kurucu 12 yaşında çocuk herkeze item dağıtıyordu bende verme mal dedim ban attı.. sebebi bu.
Umarım burada bahsi geçen şahıs ben değilimdir. Gece gece gülme komasına girmek istemiyorum.

Sunucuda yetkili olan birisiyle böyle konuşmak ve buna rağmen alım formu doldurmak gerçekten inanılmazsın. Kadromuzda çaycılara her zaman yer var, buyur gel.

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Umarım burada bahsi geçen şahıs ben değilimdir. Gece gece gülme komasına girmek istemiyorum.

Sunucuda yetkili olan birisiyle böyle konuşmak ve buna rağmen alım formu doldurmak gerçekten inanılmazsın. Kadromuzda çaycılara her zaman yer var, buyur gel.
Hani item dağıtmamıştın? Hani anlaşma?

Veli1212

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

hayır tabikide sizin için söylemedim 12 yaşında lafını ben o mesaji şöyle anladım , farklı bir sunucuda ban yedinizmi sebebini açıklayın tarzında anladım yanlış yorumladıysam çok özür diliyorum..

hayır tabikide sizin için söylemedim 12 yaşında lafını ben o mesaji şöyle anladım , farklı bir sunucuda ban yedinizmi sebebini açıklayın tarzında anladım yanlış yorumladıysam çok özür diliyorum..

Mr_Umutt

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Konuyu uzatmak istemem, formu kopyalayıp cevaplamanız yeterli olacaktır. Seçilen kişiler ile skype üzerinden iletişime geçeceğim. 17 Mayıs 2017 tarihinde ise buradan yayınlayacağım.

Yukarıda sorulan soruların (zorunlu) olanlara 3 cümle, diğerlerine istediğiniz kadar yazabilirsiniz.
İmla kurallarına uyulmadan yazılan cevaplar geçersiz sayılacaktır.
Alımlar 17.05.2017 tarihinde bitecektir.
Her soruyu cevaplamak zorundasınız.

Dipnot: Alımları skype üzerinden kabul etmiyoruz.
Adınız: UmutCan
Soyadınız: Şahin
Yaşınız: 14
Skype adresiniz: [email protected]
Mikrofonunuz var mı: Var
Oyun içi isminiz: Mr_Umutt
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 3.5
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 1yılı geçti
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): UhcMeetup UhcFfa SgFfa Gelirse daha iyi olabilir
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Hayır yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): 1sr.mod - 2 mod luk yaptım (2 tanesının ıpını hatırlamıorum birisinin zeuspvp olması lazım oydu 3*4 ay oldu)
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): tabii ki
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Kendimi denemek istiorum + en sevdiğim sw lerden
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Eğer hepsini tanırsam iyi geçinceğimizi düşünüorum
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Fazla konuşmayı sevmem kendimi başkalarından farklı görmem ayrımcılık olur açıkcası farklı oyunculardan farkım yoktur onlar gibi bende oyuncuyum dürüstlüğü severim
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Yetkılıye trollemekten dedıgım kısıyı banlamıstı galıba o olması lazım vs deyken hack acmıstı banlamıstı bende tp olmasını ıstedım tp oldu noldu dıe sordu bende yanına yaklastım yetkılı trollemek dıe ban attı
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): hatırlamıorum uzun suredır yemedım yedıysemde hatırlamıorum buyuk ıhtımal küfür den dir yediysem ama hatırlamıorum
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): benım hakkımda konuşmadıkları benımle ılgılı sıkıntı olmadıkdan sonra bişi demem onlara yardım isterlerse edebilceğim bişi ise ederim
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: dediğim gibi yetkılılerı tanırsam iyi anlaşırız die düşünüorum oyuncularla bı kötülüğüm olmaz onlarla bi derdim yok sonuçta sw de bi düşmanım falan yok
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Yetkılı den kastettıgım benım modluk deıl rehberlık amacım haksız yere oyun kazanmaya calısanları küfür edenleri mutelemek veya banlamak kurallara aykırı gelenlerı sw den uzaklastırmak veya susturmak ama eklemek ıstedıgım sgffa survıvalgames olur birde party özelliği 2v2 3v3 ve party ffa
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: ffa mapinde bazı yerlerde mapin dışına çıkılıor oraları kapatırım bug var çünkü orda mıllet bug yaparak cıkıor belkıde sız kendınız yapmıssınızdır orayı kapatırım isterseniz sw den bişi silmek istemem sw 4*4 lük

iFroZen

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

Bize ne başka sunucuda yediğin bandan.

eklemek ıstedıgım sgffa survıvalgames olur birde party özelliği 2v2 3v3 ve party ffa
Diğer oyuncularada sorduğumuz gibi sgffa, survival games, 2vs2, 3vs3 ve party ffa ekleyebilecek kadar plugin veya skript bilgin var mı?

LisaPlay

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız:Batuhan
Soyadınız:Kalebaş
Skype adresiniz:[email protected]
Mikrofonunuz var mı:Maalesef kusra bakmayın yakın zamanda kulaklığımı kırdım ama en geç 2 3 haftaya yeni bir tane alacağım.
Oyun içi isminiz:LisaPlay
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):1.2 sürümünden beri oynuyorum
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):Sunucuda hiç oynamadım ama çok kısa zamanda kaynaşırım.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Dediğim gibi hiç girmedim.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Dediğim gibi hiç girmedim.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):oyuna ara vermiştim.Ancak merak etmeyin birçok yerde yetkili oldum.Hiçbir sıkıntıda çıkmadı.Şuanda TürkOyuncuNW de rehberim.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Kesinlikle evet
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Ben herhangi bir sunucuda yetkili olarak başlamayı ve o sunucunun ilerde büyük sunucular arasında olduğunu gördüğümde çok sevindiğim için bu işi yapıyorum.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Kesinlikle evet çünkü saygılı,dürüst ve çalışkan bir insanım.Kimseyle tartışmaya gireceğimi zannetmiyorum ki hiçbirşeyi uzatmaya gerek yok.Dediğim gibi 2 3 hafta sonra mikrafon alacağım için çok fazla görüşme yapamayabiliriz.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Bu bir oyun.Misal kimse yok efendim sen şu eşyamı çaldın ne bilem sen hile açtın vb. şeylerden dolayı birbirine sövmesi vb. çok gereksiz.Ben bu tür durumları kafaya takmam.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Dediğim gibi hiç girmedim.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Dediğim gibi hiç girmedim.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Ben yukarıda bahsettiğim gibi saygılı,dürüst ve çalışkan biriyim.Kimseyle bir sorunum olmaz.Ancak biri benim hakkımı yerse kozlar değişir.Ama bu bahsettiğim durum ben ile karşımdaki kişi dışında kimseyi etkilemez.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:tabii ki.Misal ben bir rehberim.Ve biri bana soru soruyor.Diyorki lapis i nerede satıcaz.Şimdi genellikle rehberler bu soruya cevap vermez veya soruyu soran kişiyi küçümser.Nasıl küçümser sen daha lapisi nerede satacağını bilmiyon diyebilir.Ama bu çok yanlıştır.Bir rehberin görevi karşısına çıkan soruyu kesinlikle cevaplamak ve sorunu olan kişilere koşmaktır.Yani iyilik yapmakta diğerleri ile yarışmaktır.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Ne ihtiyacı varsa herşeyi ekleyebilirim.Ben yetkili olursam sunucudaki herkes ile iletişim halinde olup ne istediklerini vb. sorular yöneltirim.Eğer hiçbir işim yok ise sunucuya adam çekerim.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Mesela spawn da gereksiz bir şey var diyelim.Onu kaldırırım.Eğer yerine daha güzel bir şey getirebiliyorsam hemen müdahale ederim.

GameKingTr59

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Mikrofonunuz var mı:Maalesef kusra bakmayın yakın zamanda kulaklığımı kırdım ama en geç 2 3 haftaya yeni bir tane alacağım.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):Sunucuda hiç oynamadım ama çok kısa zamanda kaynaşırım.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):oyuna ara vermiştim.Ancak merak etmeyin birçok yerde yetkili oldum.Hiçbir sıkıntıda çıkmadı.Şuanda TürkOyuncuNW de rehberim.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Ben herhangi bir sunucuda yetkili olarak başlamayı ve o sunucunun ilerde büyük sunucular arasında olduğunu gördüğümde çok sevindiğim için bu işi yapıyorum.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Kesinlikle evet çünkü saygılı,dürüst ve çalışkan bir insanım.Kimseyle tartışmaya gireceğimi zannetmiyorum ki hiçbirşeyi uzatmaya gerek yok.Dediğim gibi 2 3 hafta sonra mikrafon alacağım için çok fazla görüşme yapamayabiliriz.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Bu bir oyun.Misal kimse yok efendim sen şu eşyamı çaldın ne bilem sen hile açtın vb. şeylerden dolayı birbirine sövmesi vb. çok gereksiz.Ben bu tür durumları kafaya takmam.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Ben yukarıda bahsettiğim gibi saygılı,dürüst ve çalışkan biriyim.Kimseyle bir sorunum olmaz.Ancak biri benim hakkımı yerse kozlar değişir.Ama bu bahsettiğim durum ben ile karşımdaki kişi dışında kimseyi etkilemez.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:tabii ki.Misal ben bir rehberim.Ve biri bana soru soruyor.Diyorki lapis i nerede satıcaz.Şimdi genellikle rehberler bu soruya cevap vermez veya soruyu soran kişiyi küçümser.Nasıl küçümser sen daha lapisi nerede satacağını bilmiyon diyebilir.Ama bu çok yanlıştır.Bir rehberin görevi karşısına çıkan soruyu kesinlikle cevaplamak ve sorunu olan kişilere koşmaktır.Yani iyilik yapmakta diğerleri ile yarışmaktır.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Ne ihtiyacı varsa herşeyi ekleyebilirim.Ben yetkili olursam sunucudaki herkes ile iletişim halinde olup ne istediklerini vb. sorular yöneltirim.Eğer hiçbir işim yok ise sunucuya adam çekerim.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Mesela spawn da gereksiz bir şey var diyelim.Onu kaldırırım.Eğer yerine daha güzel bir şey getirebiliyorsam hemen müdahale ederim.
Formu doldurmadan önce en azından 5 dakika girip neyin ne olduğuna bakabilirdin. Bizimle değilsin.

NCrystalSu

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0

Biz sana kaç yıldır minecraft oynuyorsun diyoruz, hangi sürümden berli oynuyorsun demiyoruz , nerden bilebiliriz ki senin kaç yıldır minecraft oynadığını?

Son düzenleme:

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1

Bu tür durumları kafaya takmazsan kimsenin hakkını savunmaz, böyle bir olay olduğu zaman da olaya dahil olmak istemezsin. Niye seni seçelim ki?

LisaPlay

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Biz sana kaç yıldır minecraft oynuyorsun diyoruz, hangi sürümden berli oynuyorsun demiyoruz , nerden bilebiliriz ki senin kaç yıldır minecraft oynadığını?
Eğer minecraft hakkında az da olsa bilgin var ise bunu bilirsin.

Bu tür durumları kafaya takmazsan kimsenin hakkını savunmaz, böyle bir olay olduğu zaman da olaya dahil olmak istemezsin. Niye seni seçelim ki?
Seçmeyin kardeşim muhtaç olanmı var size.Konuyu çok saptırıyorsunuz.