Adınız:Batuhan
Soyadınız:Kalebaş
Yaşınız:17
Skype adresiniz:
[email protected]
Mikrofonunuz var mı:Maalesef kusra bakmayın yakın zamanda kulaklığımı kırdım ama en geç 2 3 haftaya yeni bir tane alacağım.
Oyun içi isminiz:LisaPlay
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):1.2 sürümünden beri oynuyorum
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu)

unucuda hiç oynamadım ama çok kısa zamanda kaynaşırım.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu)

ediğim gibi hiç girmedim.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor)

Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu)

yuna ara vermiştim.Ancak merak etmeyin birçok yerde yetkili oldum.Hiçbir sıkıntıda çıkmadı.Şuanda TürkOyuncuNW de rehberim.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Kesinlikle evet
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Ben herhangi bir sunucuda yetkili olarak başlamayı ve o sunucunun ilerde büyük sunucular arasında olduğunu gördüğümde çok sevindiğim için bu işi yapıyorum.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Kesinlikle evet çünkü saygılı,dürüst ve çalışkan bir insanım.Kimseyle tartışmaya gireceğimi zannetmiyorum ki hiçbirşeyi uzatmaya gerek yok.Dediğim gibi 2 3 hafta sonra mikrafon alacağım için çok fazla görüşme yapamayabiliriz.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Bu bir oyun.Misal kimse yok efendim sen şu eşyamı çaldın ne bilem sen hile açtın vb. şeylerden dolayı birbirine sövmesi vb. çok gereksiz.Ben bu tür durumları kafaya takmam.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep)

Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep)

Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Ben yukarıda bahsettiğim gibi saygılı,dürüst ve çalışkan biriyim.Kimseyle bir sorunum olmaz.Ancak biri benim hakkımı yerse kozlar değişir.Ama bu bahsettiğim durum ben ile karşımdaki kişi dışında kimseyi etkilemez.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:tabii ki.Misal ben bir rehberim.Ve biri bana soru soruyor.Diyorki lapis i nerede satıcaz.Şimdi genellikle rehberler bu soruya cevap vermez veya soruyu soran kişiyi küçümser.Nasıl küçümser sen daha lapisi nerede satacağını bilmiyon diyebilir.Ama bu çok yanlıştır.Bir rehberin görevi karşısına çıkan soruyu kesinlikle cevaplamak ve sorunu olan kişilere koşmaktır.Yani iyilik yapmakta diğerleri ile yarışmaktır.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Ne ihtiyacı varsa herşeyi ekleyebilirim.Ben yetkili olursam sunucudaki herkes ile iletişim halinde olup ne istediklerini vb. sorular yöneltirim.Eğer hiçbir işim yok ise sunucuya adam çekerim.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Mesela spawn da gereksiz bir şey var diyelim.Onu kaldırırım.Eğer yerine daha güzel bir şey getirebiliyorsam hemen müdahale ederim.