xFallPvP Rehber Alımları

CemoPlays

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Adınız:Cem
Soyadınız:Buksur
Yaşınız:15
Skype adresiniz: live:cemibuksur
Mikrofonunuz var mı: var
Oyun içi isminiz: CemoPlayz
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):4 yılldır Mc oynuyorum
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 1 hafta'dır sunucuda oynuyorum
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Muhteşem bir server hoşuma gitti
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Maalesef yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): LuckyMC UniversiteliPvP BrothersPvP HubCraft (çoğu kapandı)
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): evet tabii ki
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Güzel bir server böyle bir sunucuda yetkili olmak bana farklı bi tecrübe kazandırır
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): evet onlarla güzel bir arkadaşlık kuracağıma inanıyorum
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Tecrübeliyim Saygılıyım sadığım
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Saygılı sevecen ve samimi davranırım
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet Herzaman
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Şuanlık bişi yok
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Şuanlık sileceğim bir şey yok

LOLLAVA123

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız:Cem
Soyadınız:Buksur
Skype adresiniz: live:cemibuksur
Mikrofonunuz var mı: var
Oyun içi isminiz: CemoPlayz
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):4 yılldır Mc oynuyorum
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 1 hafta'dır sunucuda oynuyorum
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Muhteşem bir server hoşuma gitti
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Maalesef yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): LuckyMC UniversiteliPvP BrothersPvP HubCraft (çoğu kapandı)
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): evet tabii ki
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Güzel bir server böyle bir sunucuda yetkili olmak bana farklı bi tecrübe kazandırır
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): evet onlarla güzel bir arkadaşlık kuracağıma inanıyorum
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Tecrübeliyim Saygılıyım sadığım
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Saygılı sevecen ve samimi davranırım
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet Herzaman
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Şuanlık bişi yok
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Şuanlık sileceğim bir şey yok
Kardeş 50. ye yapıyorsun bi kere kabul edilmemiş zaten :D

FalconMert

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız: Mert
Soyadınız: Özoğlu
Yaşınız: 15
Skype adresiniz: FalconMert35
Mikrofonunuz var mı: Var
Oyun içi isminiz: gabizou
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 7
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 1 hafta
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): harika
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): hiçbiryerde ama tecrübem var
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Kesinlikle evet
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): çünkü bu sunucu çok güzel bir sunucu ve küfür eden vb çok insan var
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): evet
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): pvp min güzel olması ve kişiliğim
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): hayır
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):hayır
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): çok hoşgörülüyümdür
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: evet
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: sunucuda istediğiniz kişi ile 1v1 atmak ve gruplu ws mesela 4v4 6v6 ...
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: hiçbirşey çünkü her şey yerinde ve güzel

_aLiGunduz_

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız: Ali
Soyadınız: GÜNDÜZ
Yaşnız: 14
Skype adresiniz: facebook:alignd7
Mikrofonunuz var mı: Yok,Malesef.
Oyun içi isminiz: _aLiGunduz_
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 4 Yıldır.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 3 Ay.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Gayes Güzel Bi Server,Yoksa Başvuru Yapmazdım.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Malesef,Yok.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): KapanMadan Önceki Serverimde,Kurucuydum.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Tek Düşüncem Serverinizin İyi Yere Gelecegi.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Evet.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Buna Cevap Vermeyecegim,herkes Gibi Bir İnsanım.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Hayır.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): 1 Kere Yedim GG teriminin Kullanılmadıgını Bılmıyordum.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Gayet Yakın Ve Küfürsüz.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Sunucuda Eksik Yok Artı Saglamak İstiyorum.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Kaldıracagım Bir Terim Oldugunu Sanmıyorum.

FFHD

orda her kiminleysen, belki sevgilinleysen...
En iyi cevaplar
21
Adınız: Mert
Soyadınız: Özoğlu
Skype adresiniz: FalconMert35
Oyun içi isminiz: gabizou
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 7
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 1 hafta
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): harika
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): hiçbiryerde ama tecrübem var
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Kesinlikle evet
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): çünkü bu sunucu çok güzel bir sunucu ve küfür eden vb çok insan var
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): evet
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): pvp min güzel olması ve kişiliğim
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): hayır
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):hayır
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): çok hoşgörülüyümdür
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: evet
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: sunucuda istediğiniz kişi ile 1v1 atmak ve gruplu ws mesela 4v4 6v6 ...
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: hiçbirşey çünkü her şey yerinde ve güzel

Reddedildin.

Adınız: Ali
Soyadınız: GÜNDÜZ
Yaşnız: 14
Skype adresiniz: facebook:alignd7
Mikrofonunuz var mı: Yok,Malesef.
Oyun içi isminiz: _aLiGunduz_
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 4 Yıldır.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 3 Ay.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Gayes Güzel Bi Server,Yoksa Başvuru Yapmazdım.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Malesef,Yok.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): KapanMadan Önceki Serverimde,Kurucuydum.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Tek Düşüncem Serverinizin İyi Yere Gelecegi.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Evet.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Buna Cevap Vermeyecegim,herkes Gibi Bir İnsanım.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Hayır.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): 1 Kere Yedim GG teriminin Kullanılmadıgını Bılmıyordum.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Gayet Yakın Ve Küfürsüz.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Sunucuda Eksik Yok Artı Saglamak İstiyorum.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Kaldıracagım Bir Terim Oldugunu Sanmıyorum.

Reddedildin. @iFroZen ?

LOLLAVA123

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız:Umut
Soyadınız:Demir
Skype adresiniz:dosya.exe
Mikrofonunuz var mı:Evet
Oyun içi isminiz:Kaneki993
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):4
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):3 ay sunucunuzda oynadım.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Cidden kaliteli ve ortamın güzel olduğu bir sunucu
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Malesef ama almayı düşündüm.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Birkaç sunucuda yetkili olmuştum ama çoğunluğu kapandı.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Sunucu Fevkaladenin Fevkinde Bir Sunucu O Yüzden Ve Ortamın Cidden Kaliteli Olduğunu Farkettim.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Evet ben çabuk uyum göstereceğime inanıyorum inşallah sizde inanırsınız.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Biz bütün oyuncular aynıyız bizi ayıran bir şey yok hepimiz eşitiz. :D
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Malesef Şu An Yemedim.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Malesef hiç mute yemedim
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Oyunculara samimi bir şekilde konuşarak onlara yardım ederim.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Onlar ile anlaşacağımı düşünüyorum.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Doğruları söyliyim sunucu zaten muhteşem bir sunucu bence
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Dediğim gibi sunucu çok kaliteli bi sunucu.

KarTopuTR

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız: Hakan
Soyadınız: Öztürk
Yaşınız: 14,5
Skype adresiniz: live:kartoputr10
Oyun içi isminiz: KartopuTR
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 4 Yıldır oynuyorum.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 1 Yıldır oynuyorum.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Çok Güzel. Bir Türk Sunucusunu Böyle Görmek İnsanı Mutlu Ediyor.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Hayır Yok.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): BeceriksizFaction,KediNetwork Adlı Sunucularda Rehberim. FoxTribesFC ve PolyCraft Sunucularında Adminlik Yaptım. Kalan Diğer Sunucuların Adlarını Unuttum Hatırladıklarımı Yazdım.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet Hissediyorum. Daha Öncede Rehber Olmuştum. Onlar sayesinde deneyim kazanmış oldum.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): xFall Çok Önceden Duyduğum Ve Severek Oynadığım Bir Sunucu. Bu Sunucuda Yetkili Olarak Oyunculara Yardım Etmek Bana Mutluluk Verecektir.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet Düşünüyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Saygım , Davranışlarım , Adil Olmam Beni Diğer Oyunculardan Ayıran Özelliklerim.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır Hiç Yemedim.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Evet. Birkaç kez yan hesaplarımdan "gg" kelimesi yüzünden mute yedim.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Saygılı , Kibar , Adil ve Yardımsever Davranırım.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Anlaşabilirim. İnsanlarla Çabuk Anlaşabilen Biriyimdir. Bu Özelliğim Sayesinde Anlaşabileceğimi Düşünüyorum.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: 2vs2 , Yeni 1vs1 Haritalar.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Ara Sıra Olan Bugları Düzeltmek İsterim.

Son düzenleme:

OneTheMertcan

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız: Mertcan
Soyadınız: Misir
Yaşınız: 16
Skype adresiniz: mrtcnbyx
Mikrofonunuz var mı: Var, kaliteli.
Oyun içi isminiz: OneTheMertcan
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 6 yıldan fazla süredir minecraft'ı severek oynuyorum.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 1 yılı aşkın bir süredir.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Türkiyeyi temsil edebilecek derecede iyi olarak görüyorum.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Evet, var. İrondonor.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): 2 kez rehberlik yaptım.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet, hazır hissediyorum, oyuncalara yardımcı olabilmeyi çok istiyorum.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Sunucunun ortamı hoşuma gidiyor. İnsanlara yardım etmek istiyorum.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet, tabikii. Tüm yetkililerle iyi anlaşabiliyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Yardımcı olabilmem, aktif olabilmem, samimi olmam.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Evet, yedim 3 kez galiba. Ffa haritasında iken oyunuma drop girmesi sonucu. 3 kez de drop yüzünden. Hepsini yetkililere hile kontrol yaparak açtırdım.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Evet, yedim. Mute sistemi yüzünden.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Gayet iyi davranırım, sıcak kanlıyımdır, sunucuda beni sevmeyen yoktur diye düşünüyorum.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet, tabii ki. Herkes beni sever. Sevmeyen yoktur diye düşünüyorum.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: 2v2 sistemi ve markete yeni eşyalar eklemek isterdim. Mute sistemini biraz değiştirmek isterdim.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Sunucudan bir şey silmek istemezdim.

Zogdar

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız:Mehmet
Soyadınız:KAYA
Yaşınız:16
Skype adresiniz: Oyuncu9013 (Mehmet KAYA Olan)
Mikrofonunuz var mı:Evet mikrofonum mevcut.
Oyun içi isminiz:Zogdar
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):1,5 Yıldır minecraftı severek oynamaktayım.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): Sunucuda 1-2 Haftadir Varim PvP Çok Fazla Oynamıyorum Genellikle BUHC,SG Atiyorum Arkadaslarimla Arkadaslarim Olmadiginda Sunucuda Aktif Oldugumda Kullanicilarla Sohbet Ediyorum Kurallara Bakip Kurallara Uymaya Calisiyorum Ve Uyuyorumda. Zaten Sicilime Bakildiginda Temiz Olucagı Gorunecektir Kuralları Biliyorum Dediğim Gibide Uyuyorum Kullanıcılarla Her Daim Sohbet İçerisindeyim.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Sunucu Gercekten guzel ve anlayisli sunucuzda gercekten cok eğleniyorum vaktimin nasil gectiğini anlaıyamıyorum onun haricinde hile ve ceza sistemi gercekten kaliteli
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): DzzyNW,ElmassCraft,Clickcraft,Crisecraft Serverlerinde yetkili oldum.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet kendimi yetkili olmaya hazir ve laik goruyorum,xfall kullanicilarina karsi saygılı,samimi,anlayisli,olgunum kullanicilara karsi asla kufur,argo kullanmam veya kullaniciları aşşağılamam veya kullanıcılarla alay etmem böyle davranış yapanları zaten reportluyorum çünkü yanlış bir şey olduğunu düşünüyorum ve günlük sunucuda 5-6 saat aktifliğimi surduruyorum daha fazlada surdurebilirim
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Sunucunuzu beğeniyorum sunucunuzda eğleniyorum eğlendiğim vaktimi geçirdiğim bir sunucuda yetkili olmak için elimden geleni yapıyorum sunucunuzun kalitesi gerçekten iyi onun için sunucunuzda yetkili olmak istiyorum.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Evet xFall Takımına uyum sağlayabilirim çünkü dostça bir yaklaşım olucağını düşünüyorum sunucudaki adminler,modlar,rehberler gerçekten anlayışlı,saygılı,durust kişiler böyle bir takımda sorun yaşayacağımı sanmıyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Diğer oyuncuların yarısından çoğu küfürlü kelimeler kullanıyor kullanıcılarla alay ediyor ve sunucuda hile açıyor ben asla sunucuda hile açmadım bilgisiyarımda hilede barındırmıyorum onun haricinde kimseyle alay etmiyorum edilmesinde yana değilim asla saygınlığımı bozmam küfür ev argo kullanmıyorum sunucudaki oyuncularlada saygılı bir şekilde konuşup oyunumu oynayıp vaktimi geçiriyorum.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Sunucunuzda hiç ban yemedim kurallara uyuyorum.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Sunucunuzda hiç mute yemedim kurallara uyuyorum.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Oyunculara samimi şekilde davranıyorum oyunculara karşı küfür ve argo kullanmıyorum oyuncularla alay etmiyorum oyuncuları aşşağılamıyorum oyunculara karşı oldukça dostca davranıyorum oyuncularda bana anlayış gosteriyor hiçbir oyuncuyla sorunum yok.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Evet oyuncularla ve yetkililerle iyi anlaşırım,anlaşıyorumda hiçbir xfall yetkilisine küfür,argo,aşşağılama türü kelimeler kullanmadım.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Yetkili olursam sunucuya güzel şeyler eklemeyi düşünüyorum aklımda oldukça güzel fikirler mevcut.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Sunucudan silmek istediğim bir şey yok aksine eklemek istediğim birçok şey var sunucuda silinicek bir şey yok.

Son düzenleme:

IBurakOzcelik

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız:Burak
Soyadınız:Özçelik
Skype adresiniz:burak_19053434
Mikrofonunuz var mı:var
Oyun içi isminiz:IBurakOzcelik
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):5,5-6 yıldır oynuyorum
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):eskiden oynuyodum sonra bıraktım arkadaşım tekrar söyleyince bende duygulandım girmek istedim kısacası 1 haftadır
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Gerçektek çok büyük çaplı ve kaliteli bi sunucu
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):şu an Rightpvp adlı bir sunucda görevliyim ama eskiden huysuzpvp,greenpvp.walkingpvp gibi yerlerde görevli oldum 10 dan fazla sunucuda yetkili oldum ama onlar çok eskide kaldı şu an hatırlayamıyorum
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Kaliteli ve büyük bir server
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):İlk başlarda uyum sağlayamam tabii ki ama alıştıkca uyum sağlarım
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):5,5-6 yıllık tecrübe :)
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):yemedim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):2 kere yedim 1.sinde hafif bir küfür etmiştim sadece elim alışmış 2.sindede sanırım sistem hatalı muteledi yazdığım şeyden küfür çıkardı galiba :)
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):oyunculara davranışım iyidir ama tek bir prensipim var oda ailevi değerlere küfür edilmesi ona dayanamam
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Evet
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Sunucuda eklenecek tek şey bence combo
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Silinecek bir şey göremiyorum

iFroZen

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adınız:Burak
Soyadınız:Özçelik
Skype adresiniz:burak_19053434
Mikrofonunuz var mı:var
Oyun içi isminiz:IBurakOzcelik
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):5,5-6 yıldır oynuyorum
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):eskiden oynuyodum sonra bıraktım arkadaşım tekrar söyleyince bende duygulandım girmek istedim kısacası 1 haftadır
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Gerçektek çok büyük çaplı ve kaliteli bi sunucu
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):şu an Rightpvp adlı bir sunucda görevliyim ama eskiden huysuzpvp,greenpvp.walkingpvp gibi yerlerde görevli oldum 10 dan fazla sunucuda yetkili oldum ama onlar çok eskide kaldı şu an hatırlayamıyorum
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Kaliteli ve büyük bir server
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):İlk başlarda uyum sağlayamam tabii ki ama alıştıkca uyum sağlarım
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):5,5-6 yıllık tecrübe :)
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):yemedim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):2 kere yedim 1.sinde hafif bir küfür etmiştim sadece elim alışmış 2.sindede sanırım sistem hatalı muteledi yazdığım şeyden küfür çıkardı galiba :)
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):oyunculara davranışım iyidir ama tek bir prensipim var oda ailevi değerlere küfür edilmesi ona dayanamam
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Evet
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Sunucuda eklenecek tek şey bence combo
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Silinecek bir şey göremiyorum
Küfüre eli alışan kişi yetkili olduğunda da eder ve "elim alışmış" der. Bizimle değilsin.

Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):1,5 Yıldır minecraftı severek oynamaktayım.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): Sunucuda 1 Haftadir Varim 1740 Puanim Mevcut
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Sunucu Gercekten guzel ve anlayisli sunucuzda gercekten cok eğleniyorum vaktimin nasil gectiğini anlaıyamıyorum onun haricinde hile ve ceza sistemi gercekten kaliteli
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): DzzyNW,ElmassCraft,Clickcraft,Crisecraft Serverlerinde yetkili oldum.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet kendimi yetkili olmaya hazir ve laik goruyorum,xfall kullanicilarina karsi saygılı,samimi,anlayisli,olgunum kullanicilara karsi asla kufur,argo kullanmam veya kullaniciları aşşağılamam veya kullanıcılarla alay etmem böyle davranış yapanları zaten reportluyorum çünkü yanlış bir şey olduğunu düşünüyorum ve günlük sunucuda 5-6 saat aktifliğimi surduruyorum daha fazlada surdurebilirim
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Sunucunuzu beğeniyorum sunucunuzda eğleniyorum eğlendiğim vaktimi geçirdiğim bir sunucuda yetkili olmak için elimden geleni yapıyorum sunucunuzun kalitesi gerçekten iyi onun için sunucunuzda yetkili olmak istiyorum.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Evet xFall Takımına uyum sağlayabilirim çünkü dostça bir yaklaşım olucağını düşünüyorum sunucudaki adminler,modlar,rehberler gerçekten anlayışlı,saygılı,durust kişiler böyle bir takımda sorun yaşayacağımı sanmıyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Diğer oyuncuların yarısından çoğu küfürlü kelimeler kullanıyor kullanıcılarla alay ediyor ve sunucuda hile açıyor ben asla sunucuda hile açmadım bilgisiyarımda hilede barındırmıyorum onun haricinde kimseyle alay etmiyorum edilmesinde yana değilim asla saygınlığımı bozmam küfür ev argo kullanmıyorum sunucudaki oyuncularlada saygılı bir şekilde konuşup oyunumu oynayıp vaktimi geçiriyorum.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Sunucunuzda hiç ban yemedim kurallara uyuyorum.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Sunucunuzda hiç mute yemedim kurallara uyuyorum.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Oyunculara samimi şekilde davranıyorum oyunculara karşı küfür ve argo kullanmıyorum oyuncularla alay etmiyorum oyuncuları aşşağılamıyorum oyunculara karşı oldukça dostca davranıyorum oyuncularda bana anlayış gosteriyor hiçbir oyuncuyla sorunum yok.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Evet oyuncularla ve yetkililerle iyi anlaşırım,anlaşıyorumda hiçbir xfall yetkilisine küfür,argo,aşşağılama türü kelimeler kullanmadım.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Yetkili olursam sunucuya güzel şeyler eklemeyi düşünüyorum aklımda oldukça güzel fikirler mevcut.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Sunucudan silmek istediğim bir şey yok aksine eklemek istediğim birçok şey var sunucuda silinicek bir şey yok.
1 haftadan beri sunucuda oynayan biri kuralları çok iyi bilemeyeceği için bizimle değilsin.

Zogdar

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): Sunucuda 1-2 Haftadir Varim PvP Çok Fazla Oynamıyorum Genellikle BUHC,SG Atiyorum Arkadaslarimla Arkadaslarim Olmadiginda Sunucuda Aktif Oldugumda Kullanicilarla Sohbet Ediyorum Kurallara Bakip Kurallara Uymaya Calisiyorum Ve Uyuyorumda. Zaten Sicilime Bakildiginda Temiz Olucagı Gorunecektir Kuralları Biliyorum Dediğim Gibide Uyuyorum Kullanıcılarla Her Daim Sohbet İçerisindeyim. Asla PVP'Den Çıkmadım,Küfür Argo Kullanmadım,Reklam Yapmadım,Başka bir sunucuyu tanıtmadım,kimseyle takım olmadım olanları reportladım,sunucuda hile açmadım açan kişileri ise reportladım.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Hayır sunucuda yetkim yok.

Küfüre eli alışan kişi yetkili olduğunda da eder ve "elim alışmış" der. Bizimle değilsin.

1 haftadan beri sunucuda oynayan biri kuralları çok iyi bilemeyeceği için bizimle değilsin.
Kuralları Gayet İyi Bir Şekilde Biliyorum Ve Kurallara Uyuyorum :)

Kuralları Gayet İyi Bir Şekilde Biliyorum Ve Kurallara Uyuyorum :) Kuralları Bilmesem Veya Uymasam Mute,Ban Yiye Yiye Sunucuyu Bırakırdım Sevdiğim Bir Sunucuda Yetkili Olmak İstediğim İçin Bu Başvuruyu Yaptım Kurallara Uyuyorum Uymayanları reportluyorum Neyse Sağlık Olsun.

MrBurhan

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız: Burhan.
Soyadınız: Özlü.
Skype adresiniz: thedavshan
Mikrofonunuz var mı: Evet.
Oyun içi isminiz: Jermiz
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): Ortalama olarak 4 yıldır minecraft oynuyorum.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): Yanlış hatırlamıyorsam 1 senedir sunucuda oynuyorum.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Bence Türkiye'de en iyi pvp sunucusu ünvanını hak ediyor.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Evet, İron Donor'um.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Bir kere bir pvp sunucusunda admin olarak görev yaptım.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Ben bu sunucuda yetkili olmaya dünden razıyım yani evet.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Ben insanların sorununu çözmeyi ve adaleti sağlamayı seviyorum o yüzden.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet insanlarla çabuk kaynaşırım.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Beni diğer oyunculardan ayıran hiçbir şey göremedim açıkcası.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır, hiç ban yemedim.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Bugün "değişik vuruyorsun" yazdığım için mute yedim. Onun haricinde hayır.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Dediğim gibi insanlarla çabuk kaynaşırım. Oyuncularla da aramız iyidir. Donor olduğum için ekstra bir saygı göstermeye çalışıyorum.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet herhangi bir uyuşmazlık sorunum olduğunu düşünmüyorum.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Açıkcası herhangi bir eksiği yok ama sunucu büyüdüğü için özel bir texture pack tasarlıyabilirdim.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Sunucu tamamıyla iyi bir sunucu olduğu için bir şey silmezdim. Ama 1vs1 arenalarındaki buzları kaldırırdım.