xFallPvP Rehber Alımları

ByZiya

Hıh ! Binana.
En iyi cevaplar
0
Adınız: Ziya
Soyadınız: BAYSAL
Yaşınız: On iki
Skype adresiniz: live:ziyapvpofficial
Mikrofonunuz var mı: Mikrofonum var.
Oyun içi isminiz: ZiyaPvP ismini kullanıyorum.
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 5. yılıma giriş yaptım. Yani 5 senedir oynuyorum.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): Yalan söylemek hoş değildir, gerçeklere dayanarak sunucuya 6 ay önce giriş yaptım. Kimsem olmadığı için çıkmıştım, o yüzden girmiyorum baya. (Boş insan değilimdir)
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Hoş, uzun süreli sunuculardan ve sayılı kaliteli sunuculardan biri olarak bakıyorum sunucunuza.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Sunucunuzda yetkim yok.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Hypixel'in çevirmenliğine yardımcı oldum, fakat oyun içi mevki verilmedi. Kendi sunucumu kurdum(IcePvP), aslında bir çekirdek sunucu kuruyorduk fakat mimarlar sıkıntı çıkardığından dolayı o projeyi iptal etmek zorunda kaldık. Normal de yetkili olduğum kırkı aşkın sunucu vardır fakat unutkanlığımdan sadece bunları hatırlıyorum.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Kendimi yetkili olmaya hazır hissediyorum.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Kaliteli olan nadir sunucular olduğu için ve diğer sunucular gibi çocuksu davranışlara girmediği için, ciddi bir ortam olduğu için bu sunucu da yetkili olmak istiyorum.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Yetkili takımındaki kişiler hakkında pek bir bilgim olmadığı için kesin bir şey söyleyemem, fakat uyum sağlayacağımı düşünüyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): hiçbir insanı ayıramazsınız bana kalırsa, o da insan ben de insanım. Fakat bilgi, tecrübe olarak diyorsanız gerekli bilgi ve tecrübeye sahibim. Bunun dışında diğer oyunculardan daha farklı olarak objektif bir bakış açısı, adalet ve saygı beni diğer oyuncularınızdan ayıran şeylerdir.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Hiç yasaklanmadım.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Hiç susturulmadım.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Saygı çerçevesi içerisinde dürüst, objektif bakış açılarıyla oyunculara davranış sağlarım.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Saygısızlık yapmayanlarla hiçbir zaman sorunum olmayacaktır, olmaz. Bunun dışında iyi anlaşırım.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Rehber olarak çok şey beklenilmemeli benden, sunucuya huzur getirmeye çalışabilirim en fazla, rehber olarak. Bu yazdıklarımı eklemek isterim.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Kaba davranışları sunucudan silmek isterim.

Ek bilgi olarak; ByZiya#2516(Discord) - live:ziyapvpofficial(Skype) - [email protected](Elektronik Posta)
İyi günler dilerim.

AylinWinner

Neko-chan
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar alımlar tekrardan aktif edilmiştir. @GameKingTr59

Adınız:Selin
Soyadınız:Soyaslan
Yaşınız:17
Skype adresiniz:xready4ever
Mikrofonunuz var mı:yok
Oyun içi isminiz:SelinSoyaslann_
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):4
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):2
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Türkiyenin en büyük pvp serveri ve oyananabilir en iyi sunucu olarak düşünüyorum

Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Var IRON Donor
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):BattlePvP(Sr.Mod)BradNW (admin)AtomPvP(Sr.Mod)
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Hissediyorum kendimi buna hazırladım
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Insanlarin oyununu daha kaliteli bir şekilde sunmak için
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Bence düşünüyorum
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Yaşımın daha büyük olması ve daha oldgun olmam
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Yemedim diye hatırlıyorum
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Bir adamdan ip istemiştim
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Saygili sevgi çerçevesi içinde
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Uyum olarak pek sıkıntı yaşayan birisi değilim
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Regular oyunculara /msg özelliği eklerdim.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Bu soru hakkında baya bir düşündüm açıkçası çünkü fazla kaliteli bir server ve silinecek bir şey bulamadım :/.

Adınız:Selin
Soyadınız:Soyaslan
Skype adresiniz:xready4ever
Mikrofonunuz var mı:yok
Oyun içi isminiz:SelinSoyaslann_
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):2
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Türkiyenin en büyük pvp serveri ve oyananabilir en iyi sunucu olarak düşünüyorum

Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Var IRON Donor
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):BattlePvP(Sr.Mod)BradNW (admin)AtomPvP(Sr.Mod)
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Hissediyorum kendimi buna hazırladım
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Insanlarin oyununu daha kaliteli bir şekilde sunmak için
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Bence düşünüyorum
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Yaşımın daha büyük olması ve daha oldgun olmam
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Yemedim diye hatırlıyorum
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Bir adamdan ip istemiştim
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Saygili sevgi çerçevesi içinde
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Uyum olarak pek sıkıntı yaşayan birisi değilim
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Regular oyunculara /msg özelliği eklerdim.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Bu soru hakkında baya bir düşündüm açıkçası çünkü fazla kaliteli bir server ve silinecek bir şey bulamadım :/.
Olumsuz, bizimle değilsin.

xFall 2017-2018 Yetkili Başvuru

Adınız: Ömer Berkay
Soyadınız: Türünç
Yaşınız (14 yaş ve üstü): 15
Skype adresiniz: live: omerberkayturunc58
Mikrofonunuz var mı: Evet var
Oyun içi isminiz: Berkayturunc58
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz: 3.5 yıldır oynuyorum
Oyun "Minecraft" hakkında yeterince bilgili misiniz: Evet, yani öyle düşünüyorum.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz: İlk Deneyimim olacak Sunucunuzda Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Gayet kaliteli ve oynanabilirliği yüksek bir sunucu. Saygılı seviyeli yetkili takımı olan ve Türk sunucularının seviyesini yükselten bir sunucu olduğunu düşünüyorum.
Sunucuda yetkiniz var mı (YENİYİM): Bedrockdonor / Efsane
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz: HİÇ
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz: Evet hissediyorum.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Çünkü bu sunucuda bir şeyler başarabileceğime inanıyorum. Kendimi geliştirip her daim daha iyisini yapmak için bu sunucuda yetkili olmak istiyorum.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet bu güzel ve tecrübeli takıma uyum sağlayacağıma inanıyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Başkalarının haricinde sadece oyunumu oynamaya veya oyuncu arkadaşlarımın sorularını cevaplamaya odaklanıyorum.
Görevini kötüye kullanan bir yetkili gördünüz ne yapardınız: Önce uyarırım. Bu hareketlere devam ettiği takdirde kanıt alır kurucuya atardım.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Yemedim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır yemedim
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Bende herkes gibi bir oyuncu olduğum için empati kuruyorum. Ve onlara davranışlarım genelde sıcakkanlı ve iyimser oluyor
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet, anlaştığıma ve anlaşacağıma inanıyorum.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Öldürme sıralaması eklerdim. Bunun yanında rahatsız olduğumuz oyuncuları /engelle komudu ile engellemeyi eklerdim. Oturma Modu Eklerdim İslami Şekilde Hayvan Kesme Namaz Kılma Gibi Pluginler İsterdim :)

xFall 2017-2018 Yetkili Başvuru

Adınız: ALP
Soyadınız: GK
Yaşınız (14 yaş ve üstü): 21
Skype adresiniz: Sanjar Kola
Mikrofonunuz var mı: Evet var
Oyun içi isminiz: KsK0105_YT
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz: 6 yıldır oynuyorum
Oyun "Minecraft" hakkında yeterince bilgili misiniz: Evet, yani öyle düşünüyorum.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz: 2 yıldır oynuyorum
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Gayet kaliteli ve oynanabilirliği yüksek bir sunucu. Saygılı seviyeli yetkili takımı olan ve Türk sunucularının seviyesini yükselten bir sunucu olduğunu düşünüyorum.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz: CraftRisede Admindim
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz: Evet hissediyorum.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Çünkü bu sunucuda bir şeyler başarabileceğime inanıyorum. Kendimi geliştirip her daim daha iyisini yapmak için bu sunucuda yetkili olmak istiyorum.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet bu güzel ve tecrübeli takıma uyum sağlayacağıma inanıyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Başkalarının haricinde sadece oyunumu oynamaya veya oyuncu arkadaşlarımın sorularını cevaplamaya odaklanıyorum.
Görevini kötüye kullanan bir yetkili gördünüz ne yapardınız: Önce uyarırım. Bu hareketlere devam ettiği takdirde kanıt alır kurucuya atardım.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Kurucuları, Admini, Sr.Moderatoru, Moderatorları, Rehberleri ve Denemerehberi banladığım için uzaklaştırılmıştım.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır yemedim
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Bende herkes gibi bir oyuncu olduğum için empati kuruyorum. Ve onlara davranışlarım genelde sıcakkanlı ve iyimser oluyor (arada bir çıldırdığım oluyor).
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet, anlaştığıma ve anlaşacağıma inanıyorum.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Öldürme sıralaması eklerdim. Bunun yanında rahatsız olduğumuz oyuncuları /engelle komudu ile engellemeyi eklerdim.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Silmek istediğim bir şey yok gayet mantıklı ve yerinde sistemler var.

Adınız: Alperen
Soyadınız: Yıldız
Yaşınız: 15
Skype adresiniz: alpereny_05
Mikrofonunuz var mı: Evet.
Oyun içi isminiz: AlperenYLDZ
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): Sanırsam 4-5 yıl.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): Sunucuyu geçen yıldan beri biliyorum ama başka bir sunucuda yetkili olduğumdan pek uğramıyordum.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Sunucu gerçekten güzel.Bunu yetkili alınmam için değil içten söylüyorum.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Hayır yok.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): DiamondPvP (mod) BlackPvPNetwork (Admin) LuckyMC (mod) Sadece tanıdık sunucuları yazdım bundan daha çok sunucuda da yetkili oldum.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet hissediyorum.Hissetmesem neden başvurayım ki ?
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Sunucuda yetkili desteği az olduğunu düşünüyorum.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet düşünüyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Benim oyunculardan ayıran özelliğim kendi keyfim değilde oynayan oyuncuların keyfine keyif katmak.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Sanırsam yemiştim.Sebebi ise dosyalarda hile bulundurmak.(Sunucum için kullanmıştım sonrada açıldı zaten.)
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Evet yedim,ben sadece adamın oyun içi ismini söylemiştim.Oyun içi isminde de argo kelime vardı.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Oyunculara küfür etmeden,saygı ve ciddiyet içinde davranırım.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Tabii ki de anlaşamasam başvurmazdım.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Sunucu zaten eksiksiz.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Sunucu da silmek istediğim bir şey yok.

Adınız:Hasan Berkay
Soyadınız:Eyvaz
Skype adresiniz: Hasan Berkay Eyvaz
Mikrofonunuz var mı:Bulunuyor
Oyun içi isminiz:Berkayy23
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):..
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Daha Önce Hiç Giriş Yapmadım.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Hayır
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Daha önce sayılamayacak kadar serverde çalıştım şuankiler === MinerNw(builder)Virtualmc(builder)Capeturk(builder)
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Hissetmekteyim
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Sunucunuz Benle Daha İyi Yerlere Gelebilir :)
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):İnşallah
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Saygı Sevgi Emek Çalışma
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Yemedim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Spam
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Chatta Soru Sormadıkları Sürece Konuşmaya Teneezzül Etmem
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Evet
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Warpları Geliştirmek Ve İsteklerinizi Yerine Getirmek
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Sunucunun iyi olduğunu düşündüğüm için cevap vermiyeceğim
Olumsuz, bizim değilsin.

Adınız: Ziya
Soyadınız: BAYSAL
Yaşınız: On iki
Skype adresiniz: live:ziyapvpofficial
Oyun içi isminiz: ZiyaPvP ismini kullanıyorum.
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 5. yılıma giriş yaptım. Yani 5 senedir oynuyorum.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): Yalan söylemek hoş değildir, gerçeklere dayanarak sunucuya 6 ay önce giriş yaptım. Kimsem olmadığı için çıkmıştım, o yüzden girmiyorum baya. (Boş insan değilimdir)
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Hoş, uzun süreli sunuculardan ve sayılı kaliteli sunuculardan biri olarak bakıyorum sunucunuza.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Sunucunuzda yetkim yok.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Hypixel'in çevirmenliğine yardımcı oldum, fakat oyun içi mevki verilmedi. Kendi sunucumu kurdum(IcePvP), aslında bir çekirdek sunucu kuruyorduk fakat mimarlar sıkıntı çıkardığından dolayı o projeyi iptal etmek zorunda kaldık. Normal de yetkili olduğum kırkı aşkın sunucu vardır fakat unutkanlığımdan sadece bunları hatırlıyorum.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Kendimi yetkili olmaya hazır hissediyorum.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Kaliteli olan nadir sunucular olduğu için ve diğer sunucular gibi çocuksu davranışlara girmediği için, ciddi bir ortam olduğu için bu sunucu da yetkili olmak istiyorum.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Yetkili takımındaki kişiler hakkında pek bir bilgim olmadığı için kesin bir şey söyleyemem, fakat uyum sağlayacağımı düşünüyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): hiçbir insanı ayıramazsınız bana kalırsa, o da insan ben de insanım. Fakat bilgi, tecrübe olarak diyorsanız gerekli bilgi ve tecrübeye sahibim. Bunun dışında diğer oyunculardan daha farklı olarak objektif bir bakış açısı, adalet ve saygı beni diğer oyuncularınızdan ayıran şeylerdir.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Hiç yasaklanmadım.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Hiç susturulmadım.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Saygı çerçevesi içerisinde dürüst, objektif bakış açılarıyla oyunculara davranış sağlarım.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Saygısızlık yapmayanlarla hiçbir zaman sorunum olmayacaktır, olmaz. Bunun dışında iyi anlaşırım.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Rehber olarak çok şey beklenilmemeli benden, sunucuya huzur getirmeye çalışabilirim en fazla, rehber olarak. Bu yazdıklarımı eklemek isterim.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Kaba davranışları sunucudan silmek isterim.

Ek bilgi olarak; ByZiya#2516(Discord) - live:ziyapvpofficial(Skype) - [email protected](Elektronik Posta)
İyi günler dilerim.
Yaşın yetersiz olduğu için bizimle değilsin, yinede dürüstlüğünüz için teşekkürler.

zEnderPvp

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Adınız: Rafet Orhan
Soyadınız:
Güçek
Skype adresiniz: zAlone
Oyun içi isminiz: AloneGunSlinger
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 2011 Yılından Beri
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu) yaklaşık 9 10 ay
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):
Gayet Kaliteli Buildlerden Tut Pluginlerine Herseyi Gayet Güzel
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Mahalesef Yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): DostlarCraft BursaCraft ta Adminlik Ve Moderatörlük yaptım
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):
Herzaman Hazırımdır
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Nası Desem Gayet Kaliteli Güzel bir Sunucu xFall Oyuncularınının Sorularını Gidermek İçin İnsanları Mutlu Etmek İçin İstiyorum
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet Sağlarım Yetkililer Gayet İyi Birileri Gördüğüm Kadarıyla Bu Yüzden Sorun Çıkcağını Uyumsuzluk Olacağını Düsünmüyorum
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Arkadas Canlısı Bir İnsanım Adaletli Davranır Ve xFall Oyuncuları İçin Elimden Geleni Yaparım
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Hiç Ban Yemedim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Sanırsam GG yazdığım İçin Mute Yemistim
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): İyimser Davranırım Sorularına Cevap Veririm Sorularını Sikayetlerini Dinler Yapabildiğimi Yaparım Yapamadığımı Bir Üst Yetkiliye Danısırım
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:
Evet Anlasırım Arkadas Canlısı Bir İnsanım :) Sorun Cıkartmam Kavgayı Sevmeyen Bir insanım
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Rehber Alımı Olduğu İçin Birsey Ekleyemeyeceğim
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Kaba davranan Küfür Eden Kişileri sunucudan silmek isterim.

Soulless_Man

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız: Muhammed İbrahim
Soyadınız: Ünveren
Yaşınız: 16
Skype adresiniz: [email protected]
Oyun içi isminiz: MrDaimon
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 6
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 2-3 Aydır.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Güzel.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Hayır.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Rahat 13 Server'de Yetkili oldum. ( Gerekirse 4-5 Server sayarım )
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet Hissediyorum.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Güzel bulduğum için, Türk Serveri.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Kendim olmam, Olgun davranmam.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Hatırlamıyorum fakat yememiş olabilirim.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Efsane.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Çok iyi anlaşırım.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Rehber, Moderator iken Server'e ne ekleyebilirim ki?
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Rehber, Moderator iken Server'e ne ekleyebilirim ki?

AylinWinner

Neko-chan
En iyi cevaplar
0
Adınız: Muhammed İbrahim
Soyadınız: Ünveren
Yaşınız: 16
Skype adresiniz: [email protected]
Oyun içi isminiz: MrDaimon
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 6
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 2-3 Aydır.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Güzel.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Hayır.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Rahat 13 Server'de Yetkili oldum. ( Gerekirse 4-5 Server sayarım )
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet Hissediyorum.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Güzel bulduğum için, Türk Serveri.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Kendim olmam, Olgun davranmam.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Hatırlamıyorum fakat yememiş olabilirim.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Efsane.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Çok iyi anlaşırım.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Rehber, Moderator iken Server'e ne ekleyebilirim ki?
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Rehber, Moderator iken Server'e ne ekleyebilirim ki?

Adınız: Rafet Orhan
Soyadınız:
Güçek
Skype adresiniz: zAlone
Oyun içi isminiz: AloneGunSlinger
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 2011 Yılından Beri
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu) yaklaşık 9 10 ay
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):
Gayet Kaliteli Buildlerden Tut Pluginlerine Herseyi Gayet Güzel
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Mahalesef Yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): DostlarCraft BursaCraft ta Adminlik Ve Moderatörlük yaptım
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):
Herzaman Hazırımdır
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Nası Desem Gayet Kaliteli Güzel bir Sunucu xFall Oyuncularınının Sorularını Gidermek İçin İnsanları Mutlu Etmek İçin İstiyorum
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet Sağlarım Yetkililer Gayet İyi Birileri Gördüğüm Kadarıyla Bu Yüzden Sorun Çıkcağını Uyumsuzluk Olacağını Düsünmüyorum
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Arkadas Canlısı Bir İnsanım Adaletli Davranır Ve xFall Oyuncuları İçin Elimden Geleni Yaparım
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Hiç Ban Yemedim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Sanırsam GG yazdığım İçin Mute Yemistim
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): İyimser Davranırım Sorularına Cevap Veririm Sorularını Sikayetlerini Dinler Yapabildiğimi Yaparım Yapamadığımı Bir Üst Yetkiliye Danısırım
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:
Evet Anlasırım Arkadas Canlısı Bir İnsanım :) Sorun Cıkartmam Kavgayı Sevmeyen Bir insanım
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Rehber Alımı Olduğu İçin Birsey Ekleyemeyeceğim
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Kaba davranan Küfür Eden Kişileri sunucudan silmek isterim.

RasimKoca

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız:rasim
Soyadınız:koca
Yaşınız:15
Skype adresiniz:RasimKoca
Mikrofonunuz var mı:var loptopumun kendi mikrofonu
Oyun içi isminiz:rasim_pvp
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):5
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):ilk günden beri
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):mükemmel
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):malesef
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):strikepvp de yöneticiyim ama isterseniz ayrılırım
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):hissediyorum
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):güzel ve pvp sw si
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Düşünüyorum
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):saygılı ve iyi bi mc oyuncusu olmam
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):hayır yemedim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):yedim spawm yapmışım
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):güzel ve sakin bi biçim
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:anlaşırım
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:yeni ffa map ekleyebilirim
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:bir şey silmek istemem

Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):strikepvp de yöneticiyim ama isterseniz ayrılırım
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Düşünüyorum
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):saygılı ve iyi bi mc oyuncusu olmam

AylinWinner

Neko-chan
En iyi cevaplar
0

EnverCanTR

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız: Enver
Soyadınız: Kuzu
Yaşınız: 17
Skype adresiniz: can.arslan41 Discord : | EnverTR | Do Not Give Up |#6674
Mikrofonunuz var mı: Var
Oyun içi isminiz: EnverTR
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 6 Yıl.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 1 Yıldır.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Sunucu Gayet Iyi Crack Olması Daha Çok Güzel Kılıyor.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Yok.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Birkaç Tane PvP Sunucusunda Mod ve Adminlik Yaptım + Developer'dım
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Elbette Evet. Hazır Olmasam Foruma Girmezdim.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Sevdiğim Bir Sunucu Oyuncularıyla Birlikte Zaman Geçirmesi Zevkli Oluyor.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Kesinlikle Evet.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Dürüst Olmam,PvP ve Diğer İnsanlara Göre Daha Düşünceli Olmam.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): 3 Kere Sanırım, Hile Vardı ve İnsanlık Haliyle Sövdüm.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Saygılı Dürüst.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet Çünkü, Sana Iyilik Yapana Karşılığını Vermelesin.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: UHC Tarzı 10 Dk Zaman Içinde herkes Gelişip [Maden vs.] Savaş Yapması , UHCMEETUP
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Sunucuda Silinecek bir şey Yok Gayet Güzel.

AylinWinner

Neko-chan
En iyi cevaplar
0
Adınız: Enver
Soyadınız: Kuzu
Yaşınız: 17
Skype adresiniz: can.arslan41 Discord : | EnverTR | Do Not Give Up |#6674
Mikrofonunuz var mı: Var
Oyun içi isminiz: EnverTR
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 6 Yıl.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 1 Yıldır.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Sunucu Gayet Iyi Crack Olması Daha Çok Güzel Kılıyor.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Yok.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Birkaç Tane PvP Sunucusunda Mod ve Adminlik Yaptım + Developer'dım
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Elbette Evet. Hazır Olmasam Foruma Girmezdim.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Sevdiğim Bir Sunucu Oyuncularıyla Birlikte Zaman Geçirmesi Zevkli Oluyor.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Kesinlikle Evet.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Dürüst Olmam,PvP ve Diğer İnsanlara Göre Daha Düşünceli Olmam.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): 3 Kere Sanırım, Hile Vardı ve İnsanlık Haliyle Sövdüm.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Saygılı Dürüst.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet Çünkü, Sana Iyilik Yapana Karşılığını Vermelesin.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: UHC Tarzı 10 Dk Zaman Içinde herkes Gelişip [Maden vs.] Savaş Yapması , UHCMEETUP
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Sunucuda Silinecek bir şey Yok Gayet Güzel.

ErgenCocukFUDO

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adım:Ahmet
Soyad:Ergen
Skype adı:oyuncu_YT
Oyuniçiisim:oyuncu_YT
Mikrofon:Yok
Mcyi:2-3 ile yıldır oynuyom
Yetkımyok
Ama rehber istiyom :D
İnş benı secersın amin

Bak ben cunku :Hıc bır yerde yetkım yok :D
ben hepsını yazamadım cunku kopyalamayı unuttum :(

KafamAcıyor

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
yani arkadaşlar doğru yapalım koskoca hub serveri size para yatırmadan yetkili alırmı sizi oynatıyorlar işte :D
nereye alıcaklar alırlarsada gelir 1 tane builder gözlerini kırpmadan atarlar sizi yani sallayın ama siz yinede girin :D

AylinWinner

Neko-chan
En iyi cevaplar
0
Adım:Ahmet
Soyad:Ergen
Skype adı:oyuncu_YT
Oyuniçiisim:oyuncu_YT
Mikrofon:Yok
Mcyi:2-3 ile yıldır oynuyom
Yetkımyok
Ama rehber istiyom :D
İnş benı secersın amin

Bak ben cunku :Hıc bır yerde yetkım yok :D
ben hepsını yazamadım cunku kopyalamayı unuttum :(

yani arkadaşlar doğru yapalım koskoca hub serveri size para yatırmadan yetkili alırmı sizi oynatıyorlar işte :D
nereye alıcaklar alırlarsada gelir 1 tane builder gözlerini kırpmadan atarlar sizi yani sallayın ama siz yinede girin :D
Yanlış konuya mesaj attın, bu sunucu hub değil. Kaliteli kişi aradığımız için çok form reddediyoruz, bunu da düşünüp tahmin etmek gerekirdi ama nerdeee.

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Biz ne ara HUB olduk hiç haberimiz yok yahu. Ayrıca donor olan üyeleri de reddettiğimizi görebilirsin.

Atahan192

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız:Atahan
Soyadınız: Daldan
Yaşınız:14
Skype adresiniz:AtahanR
Mikrofonunuz var mı:var
Oyun içi isminiz:tyger999
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):2
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):1aydır
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):iyi ama çok hacker var
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):yok maalesef
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Anka nw rehberlk ama şu an değil
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):evet
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): sunucudaki hackerları atmak insanlara yardım etmek için
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):evet
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Hoşgörülüyüm,anlayışlıyım
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):hayır
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):hayır çünkü küfür etmem
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):küfürsüz,argosuz,hoşgörülü davranırım
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:evet
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Antı Hack
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:hiçbrşey