xFallPvP Rehber Alımları

AlperBy1905

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adınız: Berkay
Soyadınız: Çelik
Yaşınız: 16 (yarın 17)
Skype adresiniz: canozturk7817
Mikrofonunuz var mı: Evet var ama skype ayarlarından dolayı mikrofonum çalışmıyor :(
Oyun içi isminiz: Wafflenstein
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 7 yıldır oynuyorum
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): İlk açıldığı 1 hafta sürecinde sunucuya başladım.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Sunucunuz ilk günden bu yana arasında çok fark var çok başarılısınız başarılarınızın devamını dilerim.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Hayır bulunmamakta.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Yaklaşık 800 kadar sunucuda yetkili oldum.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet hazır hissediyorum.Sizinle Çalışmak için elimden ne geliyorsa yaparım..
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Sunucuda oyuncularla ilgilenecek kişi sayısı çok az bundan dolayı oyuncularla ilgilenmek,yardım etmek istiyorum
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Elbette düşünüyorum.Herkesle uyum sağlayabilirim,saygılıyımdır
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Ben diğer oyuncular gibi küfürü seven bir insan değilim büyüğüme,küçüğüme saygılıyımdır.Herkes benim gözümde eşittir.Ben senden daha yetkiliyim vb. olaylarına asla giremem.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Yemedim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Yemedim
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Bende şuanda oyuncuyum.Belki rehber olacağım ama oyuncularla iletişim kurmayı,oyunu bilmeyenlere oyunu öğretmeyi,oyuncularla ilgilenmeyi severim,oyuncularla iyi anlaşırım.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet çok iyi anlaşırım
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Eğer yetkili olsaydım ne yaptırırsanız yaparım.7 yıllık tecrübem var sunucum için herşeyi yaparım.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Ben bir şey silmek istemem sunucu böyle daha güzel.Başarılar :)
Biraz daha az sallayabilirdin en azından.... :D

Lord_Of_Darkness

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız:Burak
Soyadınız:Çiftçi
Yaşınız:16
Skype adresiniz:[email protected]
Mikrofonunuz var mı:Var
Oyun içi isminiz:Lord_Of_Darkness
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):4
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):1
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):premiumsuz Server Olmasına Rağmen Premiumlu Serverlerden Daha İyi.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Var (BEDROCK)
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Şu Ana Kadar Hiçbir Sunucuda Yetkim Olmadı
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Sevdiğim Bir Server Bu Serverde Benimde Emeğimin Geçmesini İsterim
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Evet Düşünüyorum
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Sabırlı , Adaletli , Dürüst Bir Kişiliğim Olması Bu Beni Diğer İnsanlardan Ayırırmı Bilmem Diğer İnsanlardada Bu Özellik Olabilir
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Yemedim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):twirl e Ciğerimi Söktün Yazdığım İçin Yedim
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Adaletli Ve Saygılı
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Evet İyi Anlaşırım
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:UHC Meet Up Ve Party Kurmayı Eklemek İsterdim
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Bence Sunucunun Silinecek Bir Şey Yok Mükemmel Bir Server

Firayt

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız: Fırat
Soyadınız: Akbaba
Yaşınız: 14
Skype adresiniz: mc.firayt
Mikrofonunuz var mı: Var ( BM - 800 )
Oyun içi isminiz: FiraytGaming
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 1.7.2 Çıktığından Beri Yaklaşık 2 Yıl Önce Gibi
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 3 Ay
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Bence Çok Güzel Daha Lag Görmedim
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Önceden KroxPvP Adlı Serverde Admindim bir de Bir Serverim Vardı Batihost Kapattı , SonOyuncu Serverinde 1 Ay Mod Olarak Çalıştım
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Tabikide Evet
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): İnsanların Sorularını Cevaplamak Sorunlarını Çözmek Beni Mutlu Ediyor
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Tecrübelerim Var Ve İnsanların Sorularını Cevaplamak Beni Mutlu Ediyor
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Ben Chatte Sadece Sorun Olunca Yazarım REHBER Yoksa Onlar Da Teşekkür Felan Eder
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Anlaşırız Aramız İyi Ben Yetkim Olmadığı İçin Çok Şeye Karışmıyorum Yetkili Olursam Olabilir
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: CPS Sınırı ( Makro Koruması ) 15 CPS Geçemiyorlar
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Sunucu'da her şey Yerinde Olduğu İçin Bir Şey Silmem

xKucuk_Doktor_v2

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız:Halilhan
Soyadınız:Elgün
Yaşınız:13
Skype adresiniz:BayGamer
Mikrofonunuz var mı:var
Oyun içi isminiz:xKucuDoktor_v2
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 4yıl
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):2yıl
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):süper
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Granteamtr.batihost.com serverin de rehberdim
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):evet ben hazırım
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):cünkü bu sunucuyu seviyorum
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):bilmiyorom ama pvpyi cok seviyorum
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): hayır
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):evet gg yazdım ve mute yedim
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):iyidir sempatik biriyim
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:evet anlasıim
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:kule savasları
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:gg yazdıgımızda mute yemegi kadırmak

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız:Halilhan
Soyadınız:Elgün
Yaşınız:13
Skype adresiniz:BayGamer
Mikrofonunuz var mı:var
Oyun içi isminiz:xKucuDoktor_v2
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 4yıl
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):2yıl
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):süper
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Granteamtr.batihost.com serverin de rehberdim
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):evet ben hazırım
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):cünkü bu sunucuyu seviyorum
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):bilmiyorom ama pvpyi cok seviyorum
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): hayır
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):evet gg yazdım ve mute yedim
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):iyidir sempatik biriyim
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:evet anlasıim
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:kule savasları
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:gg yazdıgımızda mute yemegi kadırmak
Reddedildiniz.

Adınız: Fırat
Soyadınız: Akbaba
Yaşınız: 14
Skype adresiniz: mc.firayt
Mikrofonunuz var mı: Var ( BM - 800 )
Oyun içi isminiz: FiraytGaming
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 1.7.2 Çıktığından Beri Yaklaşık 2 Yıl Önce Gibi
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 3 Ay
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Bence Çok Güzel Daha Lag Görmedim
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Önceden KroxPvP Adlı Serverde Admindim bir de Bir Serverim Vardı Batihost Kapattı , SonOyuncu Serverinde 1 Ay Mod Olarak Çalıştım
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Tabikide Evet
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): İnsanların Sorularını Cevaplamak Sorunlarını Çözmek Beni Mutlu Ediyor
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Tecrübelerim Var Ve İnsanların Sorularını Cevaplamak Beni Mutlu Ediyor
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Ben Chatte Sadece Sorun Olunca Yazarım REHBER Yoksa Onlar Da Teşekkür Felan Eder
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Anlaşırız Aramız İyi Ben Yetkim Olmadığı İçin Çok Şeye Karışmıyorum Yetkili Olursam Olabilir
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: CPS Sınırı ( Makro Koruması ) 15 CPS Geçemiyorlar
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Sunucu'da her şey Yerinde Olduğu İçin Bir Şey Silmem
Reddedildiniz.

Adınız:Burak
Soyadınız:Çiftçi
Skype adresiniz:[email protected]
Mikrofonunuz var mı:Var
Oyun içi isminiz:Lord_Of_Darkness
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):4
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):1
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):premiumsuz Server Olmasına Rağmen Premiumlu Serverlerden Daha İyi.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Var (BEDROCK)
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Şu Ana Kadar Hiçbir Sunucuda Yetkim Olmadı
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Sevdiğim Bir Server Bu Serverde Benimde Emeğimin Geçmesini İsterim
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Evet Düşünüyorum
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Sabırlı , Adaletli , Dürüst Bir Kişiliğim Olması Bu Beni Diğer İnsanlardan Ayırırmı Bilmem Diğer İnsanlardada Bu Özellik Olabilir
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Yemedim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):twirl e Ciğerimi Söktün Yazdığım İçin Yedim
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Adaletli Ve Saygılı
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Evet İyi Anlaşırım
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:UHC Meet Up Ve Party Kurmayı Eklemek İsterdim
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Bence Sunucunun Silinecek Bir Şey Yok Mükemmel Bir Server
Reddedildiniz.

Mehmet410

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Adınız: Mehmet
Soyadınız: Dönmez
Yaşınız: 15
Skype adresiniz: facebook:bgmehmet2003
Mikrofonunuz var mı: Evet Var
Oyun içi isminiz: JokerGames
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 6
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 11.08.2017 Tarihinde Serveri keşfettim ve süper ötesi bir server
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Süper!
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Malasef Yok.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Arkadaşımın, Diyerki sw lerde
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Kaliteli ve süper bir server
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): tabii ki ?
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Arkadaş canlısı olmam Ve PvP'Yi Begenmem
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Arkadaşımın serverinde Sinirlenip banladı sebebi evinde tnt patlattım
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayir
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Çok İyi
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Anlaşırım Ve Anlaşacagimi düşünüyorum, Egerki Sorun cıkarmazlar'ise yani
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: 20 Dk Düşündüm Ve Bu Güzel Kaliteli Sw Ye Ne Eklenir bilmiyorum
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Ne silebilirim ki bütün komutları herşeyi süper derece
İstedim Yetki : Moderator

iFroZen

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adınız: Mehmet
Soyadınız: Dönmez
Skype adresiniz: facebook:bgmehmet2003
Mikrofonunuz var mı: Evet Var
Oyun içi isminiz: JokerGames
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 6
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 11.08.2017 Tarihinde Serveri keşfettim ve süper ötesi bir server
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Süper!
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Malasef Yok.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Arkadaşımın, Diyerki sw lerde
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Kaliteli ve süper bir server
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): tabii ki ?
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Arkadaş canlısı olmam Ve PvP'Yi Begenmem
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Arkadaşımın serverinde Sinirlenip banladı sebebi evinde tnt patlattım
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayir
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Çok İyi
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Anlaşırım Ve Anlaşacagimi düşünüyorum, Egerki Sorun cıkarmazlar'ise yani
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: 20 Dk Düşündüm Ve Bu Güzel Kaliteli Sw Ye Ne Eklenir bilmiyorum
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Ne silebilirim ki bütün komutları herşeyi süper derece
İstedim Yetki : Moderator
Sunucuda yeni oynamaya başlamış birini yetkili olarak alamayız. Bizimle değilsin.

MrDaimon

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız: Muhammed
Soyadınız: Sönmez
Yaşınız: 16 Yaşındayım.
Skype adresiniz: [email protected]
Mikrofonunuz var mı: Evet iyi bir mikrofonum var. ( Rode NT )
Oyun içi isminiz: MrDaimon
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): Minecraft'ı 6.5 Senedir oynuyorum.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): xFallPvP'de önceden başka bir hesapla 1 - 1.5 Hafta oynamışlığım oldu.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Sunucuyu çok iyi buluyorum nedenleri: Rabisu tarafından korunuyor, İyi bir oyuncu kitlesi bulunuyor, Server'de lag 0, Kurucuları Oyunculara ve Yetkililere ayrımcılık yapmıyor, Bug bulunmuyor. ( Bulunuyorsada çok az )
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Hayır xFallPvP'de yetkim yok.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): 18 Server'de Moderatör oldum Son 2.5 Ay'da NDGamer'de Moderator oldum ve Yarım Saat önce ( Tarih 12.08.2017 14:00) LuckMC'den Moderator iken İstifa ettim.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet, Her zaman hissediyorum.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Daha önceden birçok serverde tecrübem olduğu için ve kendime güvendiğim için yetkili olmak istiyorum.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet, xFallPvP'de Yetkili Takımına gayet iyi bir şekilde uyum sağlayacağımı düşünüyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Beni diğer oyunculardan ayıran şey: Tecrübem, Kendim olmam, Oyuncular ile iyi anlaşabilmem, Küfür Etmemem ( Çok sinirlenince Ağır Kelimeler kullanmadan Küfür ederim ) , Olgun Davranmam
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır, xFallPvP'de daha önceden hiç ban yemedim.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Daha önceden xFallPvP'de mute yediğimi hatırlamıyorum.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Oyunculara düzgün davranırım, Sorunlarını çözerim, Olgun davranırım.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet, Oyuncular ve Yetkililer ile gayet iyi bir şekilde anlaşabilirim.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Yetkili olursam sunucuya bir şey eklemek istemem çünkü her şey yerinde.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Yetkili olursam sunucudan bir şey silmek istemem çünkü her şey yerinde.

Ferhat_GG

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız: Ferhat
Soyadınız: Gündoğdu
Skype adresiniz: live:ferhatgnd41
Mikrofonunuz var mı: Var.
Oyun içi isminiz: Ferhat_GG
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): Minecraft'ı 7 Senedir Oynuyorum.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): xFallPvP'de 1 Hesapla - 2.5 Ay Oynadım.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Soylenecek bir şey Değilki. 10 Numara Server.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Hayır.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Daha Önce Çok Serverde Mod Veye Adminlik Yaptım Hepsi Kapandı K.B
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet,
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Oyunculara Hizmet Etmekten Hoşlanıyorum.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet.Tabikide.Ben de zaten ne zamandır ciddi,şımarmayan,işi şakaya vurdurmayan ve serveri yükseltmekte kararlı ekip arkadaşlar arıyordum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Üzgünüm, Bence Saçma Biri Soru Olmuş Neden Derseniz Benim Gözümde Hiçbir Oyunucunun Diyer Oyuncudan Üstünlüğü Yoktur.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Bu Serverde Kuzenimle Team Olduk ODA VİDEO ÇEKMEK İÇİN ONDAN BAŞKA BAN YEMEDİM.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Hiç Yemedim.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Oyunculara karşı her zaman kibar bir dil kullanırım. Asla boş yere ceza vermem, yalan söylemem. Hatta o oyuncu en nefret ettiğim oyuncu bile olsa bunu yapmam. Hiçbir oyuncuyu diğerinden yüksekte görmem. Hepsine aynı davranırım.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Oyuncular ile iyi anlaşabileceğimi, yetkililerle de uyum sağlayabileceğimi düşünüyorum
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Bunu sunucuda konuşmamızın daha doğru olacağına inanıyorum.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Yetkili Olursam Hiç Birşeyi Silmem her şey Super

Roqd

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız: Alperen
Soyadınız: Keleş
Skype adresiniz: atkgaming952
Mikrofonunuz var mı: Var
Oyun içi isminiz: Roqd
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 3 yıl
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 3 ay
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Arkadaşım söyledi.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Hiçbir yerde deildim ama pvp me oldukça güvendiğim için hackleri rahatlıkla tespit edebileceğimi düşünüyorum. (Badlionda Emerald 3 üm build uhcde)
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Sevdiğim bir server olduğu için
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): PvP nin ince ayrıntılarını biliyorum
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Evet. Birini kestikten sonra gf yazmıştım.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): çok iyidir.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Kesinlikle
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: 1v1 ranked buhc
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Hackerları

SONDLYT

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız:Arif Hakan
Soyadınız:Sivrikaya
Yaşınız:14
Skype adresiniz:ordulu_hakan52
Mikrofonunuz var mı:var ama arka ses veriyor
Oyun içi isminiz:SONDLYT
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):5-6
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):birkaç ay
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):güzel pvp için iyi bir server
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):hayır sadece oyuncuyum
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):SangalNW yetkiliydim rehber olmuştum
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):kesinlikle evt adalet içinde bir yonetim için
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Çünkü populer bir sunucu ve herhangi bir bug vs yok
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):evt dusunuyorum
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Beni Diger oyunculardan ayıran şey adalettir 2 kişinin birbirine dusmeden barış saglarım
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):hayır
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):evt ama başka swde sebep flood
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Nazik bir şekilde ancak birazda ciddi
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:evet
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:eklemek isteyecegim pek bir şey yok
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:silmek isteyecegimde yok

Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):SangalNW yetkiliydim rehber olmuştum
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):kesinlikle evt adalet içinde bir yonetim için
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Çünkü populer bir sunucu ve herhangi bir bug vs yok
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):evt dusunuyorum
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Beni Diger oyunculardan ayıran şey adalettir 2 kişinin birbirine dusmeden barış saglarım
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Nazik bir şekilde ancak birazda ciddi
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:eklemek isteyecegim pek bir şey yok

xVolkanS

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız: Volkan
Soyadınız: Şener
Yaşınız: 17
Skype adresiniz: volkan.snr
Mikrofonunuz var mı: evet
Oyun içi isminiz: xVolkanS
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 3yıl
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 3ay
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Crackli Bir Servere Göre Fazlasıyla Başarılı
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Kendi Serverim Vardı Uzun Süre Yaşattım Daha Sonra Kapatmak Zorunda Kaldım.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet Hissediyorum eskilerden tecrübem var
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Sevdiğim Bir Server
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Pvp'min iyi olması bilgimin fazla olduğunu düşünüyorum
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Evet Yedim küçük bir küfürden
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Bi Kötülüğüm olmadı
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Rank Sistemi
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Bounty Sistemi

AylinWinner

Neko-chan
En iyi cevaplar
0
Adınız: Muhammed
Soyadınız: Sönmez
Skype adresiniz: [email protected]
Mikrofonunuz var mı: Evet iyi bir mikrofonum var. ( Rode NT )
Oyun içi isminiz: MrDaimon
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): Minecraft'ı 6.5 Senedir oynuyorum.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): xFallPvP'de önceden başka bir hesapla 1 - 1.5 Hafta oynamışlığım oldu.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Sunucuyu çok iyi buluyorum nedenleri: Rabisu tarafından korunuyor, İyi bir oyuncu kitlesi bulunuyor, Server'de lag 0, Kurucuları Oyunculara ve Yetkililere ayrımcılık yapmıyor, Bug bulunmuyor. ( Bulunuyorsada çok az )
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Hayır xFallPvP'de yetkim yok.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): 18 Server'de Moderatör oldum Son 2.5 Ay'da NDGamer'de Moderator oldum ve Yarım Saat önce ( Tarih 12.08.2017 14:00) LuckMC'den Moderator iken İstifa ettim.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet, Her zaman hissediyorum.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Daha önceden birçok serverde tecrübem olduğu için ve kendime güvendiğim için yetkili olmak istiyorum.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet, xFallPvP'de Yetkili Takımına gayet iyi bir şekilde uyum sağlayacağımı düşünüyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Beni diğer oyunculardan ayıran şey: Tecrübem, Kendim olmam, Oyuncular ile iyi anlaşabilmem, Küfür Etmemem ( Çok sinirlenince Ağır Kelimeler kullanmadan Küfür ederim ) , Olgun Davranmam
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır, xFallPvP'de daha önceden hiç ban yemedim.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Daha önceden xFallPvP'de mute yediğimi hatırlamıyorum.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Oyunculara düzgün davranırım, Sorunlarını çözerim, Olgun davranırım.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet, Oyuncular ve Yetkililer ile gayet iyi bir şekilde anlaşabilirim.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Yetkili olursam sunucuya bir şey eklemek istemem çünkü her şey yerinde.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Yetkili olursam sunucudan bir şey silmek istemem çünkü her şey yerinde.
Olumsuz, bizimle değilsin.

Adınız: Ferhat
Soyadınız: Gündoğdu
Skype adresiniz: live:ferhatgnd41
Mikrofonunuz var mı: Var.
Oyun içi isminiz: Ferhat_GG
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): Minecraft'ı 7 Senedir Oynuyorum.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): xFallPvP'de 1 Hesapla - 2.5 Ay Oynadım.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Soylenecek bir şey Değilki. 10 Numara Server.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Hayır.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Daha Önce Çok Serverde Mod Veye Adminlik Yaptım Hepsi Kapandı K.B
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet,
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Oyunculara Hizmet Etmekten Hoşlanıyorum.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet.Tabikide.Ben de zaten ne zamandır ciddi,şımarmayan,işi şakaya vurdurmayan ve serveri yükseltmekte kararlı ekip arkadaşlar arıyordum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Üzgünüm, Bence Saçma Biri Soru Olmuş Neden Derseniz Benim Gözümde Hiçbir Oyunucunun Diyer Oyuncudan Üstünlüğü Yoktur.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Bu Serverde Kuzenimle Team Olduk ODA VİDEO ÇEKMEK İÇİN ONDAN BAŞKA BAN YEMEDİM.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Hiç Yemedim.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Oyunculara karşı her zaman kibar bir dil kullanırım. Asla boş yere ceza vermem, yalan söylemem. Hatta o oyuncu en nefret ettiğim oyuncu bile olsa bunu yapmam. Hiçbir oyuncuyu diğerinden yüksekte görmem. Hepsine aynı davranırım.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Oyuncular ile iyi anlaşabileceğimi, yetkililerle de uyum sağlayabileceğimi düşünüyorum
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Bunu sunucuda konuşmamızın daha doğru olacağına inanıyorum.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Yetkili Olursam Hiç Birşeyi Silmem her şey Super

Adınız: Alperen
Soyadınız: Keleş
Skype adresiniz: atkgaming952
Mikrofonunuz var mı: Var
Oyun içi isminiz: Roqd
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 3 yıl
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 3 ay
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Arkadaşım söyledi.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Hiçbir yerde deildim ama pvp me oldukça güvendiğim için hackleri rahatlıkla tespit edebileceğimi düşünüyorum. (Badlionda Emerald 3 üm build uhcde)
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Sevdiğim bir server olduğu için
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): PvP nin ince ayrıntılarını biliyorum
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Evet. Birini kestikten sonra gf yazmıştım.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): çok iyidir.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Kesinlikle
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: 1v1 ranked buhc
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Hackerları

Adınız: Volkan
Soyadınız: Şener
Yaşınız: 17
Skype adresiniz: volkan.snr
Mikrofonunuz var mı: evet
Oyun içi isminiz: xVolkanS
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 3yıl
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 3ay
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Crackli Bir Servere Göre Fazlasıyla Başarılı
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Kendi Serverim Vardı Uzun Süre Yaşattım Daha Sonra Kapatmak Zorunda Kaldım.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet Hissediyorum eskilerden tecrübem var
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Sevdiğim Bir Server
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Pvp'min iyi olması bilgimin fazla olduğunu düşünüyorum
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Evet Yedim küçük bir küfürden
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Bi Kötülüğüm olmadı
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Rank Sistemi
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Bounty Sistemi

VatanSal

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız:Vatan
Soyadınız:Sal
Skype adresiniz:vatankaptan10
Mikrofonunuz var mı:var.
Oyun içi isminiz:xVatanS.
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):4 yıl.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):2 yıl ama 2 yıl boyunca hep aynı hesapla oynamadım.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Güzel bir pvp serveri.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):hayır.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Hiçbir serverde yetkili değilim.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):evet, tabii ki.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Hack korumasını düzeltmek için.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):evet.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):pvp den iyi anlarım.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):evet, sebebi ise haksız bir sebepten dolayı 2 gün ban yemiştim.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):evet rakibe gg yazdıgımda yemiştim.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):İyi.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:evet iyi anlaşırım
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:rütbe sistemi ve 2v2-3v3 gibi birde farklı pvp kitleri.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:hile kullananları

AylinWinner

Neko-chan
En iyi cevaplar
0
Adınız:Vatan
Soyadınız:Sal
Skype adresiniz:vatankaptan10
Mikrofonunuz var mı:var.
Oyun içi isminiz:xVatanS.
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):4 yıl.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):2 yıl ama 2 yıl boyunca hep aynı hesapla oynamadım.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Güzel bir pvp serveri.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):hayır.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Hiçbir serverde yetkili değilim.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):evet, tabii ki.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Hack korumasını düzeltmek için.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):evet.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):pvp den iyi anlarım.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):evet, sebebi ise haksız bir sebepten dolayı 2 gün ban yemiştim.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):evet rakibe gg yazdıgımda yemiştim.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):İyi.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:evet iyi anlaşırım
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:rütbe sistemi ve 2v2-3v3 gibi birde farklı pvp kitleri.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:hile kullananları