xFallPvP Rehber Alımları

FazılSay

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız:Yaşar Ada
Soyadınız:Güler
Yaşınız:14
Skype adresiniz:oyuncuada
Mikrofonunuz var mı:Evet
Oyun içi isminiz:SidikliHD
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):5
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):Tam olarak bilmiyorum ama çok eskiden beri oynuyorum sunucuda.İsim değişikliliği yaptığim baya .
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Tek kelime ile : Ef-sa-ne
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Hayır
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Kendi serverim vardı 5 tane. SonOsmanlıda Kuruculuk yaptım. Rehber oldugum birsürü sunucu vardı.Mavi HUB VEya Mavi ateş gibi bir sunucu vardı. 3-4 Yıll once . Son Oyuncudan onceydi. orda Viptim.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Adaletsizliklere,Sorunlara,Hatalara destek olmaya ve oyuncular için çok iyi bir ortam yapmaya yardım etmek istiyorum.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Evet Sıkıntı çıkarmam .
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Tecrübem ve yaşıma göre küfür eden ve sinirli olan birisi pek değilimdir.Sırf beni uyuz etti diye birisini jail/mute/ban/kick atmam.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Evet . Badlion dan 3 kere yedim. Haksız yere macro diye.Sonra ufak tefek sunuculardada moderatorler banladı suçsuzyere.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Evet yedim. Mesela ben amca yazdgımda ordaki am-ca olayından oto mute atılır ya oyüzden .
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Çok iyidir. Her soruyu cevaplarım . Herkese yetişirim ve çok onlinemdır.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Evet çok iyi muhabbet ortamı yaparım küsleri barıştırır hatalıları uyarırım.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Kusursuz hacksiz,macrosuz,küfürsüz,eğlenceli bir yer olması için yetkili ekibiyle çalışırım.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Hileleri , makroları , küfür edip haksızlık yapanları, bugları , hataları ...

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Adınız: Alper
Soyadınız: Atik
Yaşınız: 16
Skype adresiniz: SaykoAlper
Mikrofonunuz var mı: Var.
Oyun içi isminiz: ADAMG0D
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 8
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):2
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Sunucunuz gayet kaliteli ve güzel. Bunun yanı sırasında Yetkilileriniz sorulan soruları hızlı cevap verebiliyor ve bir sorun olursa hemen ilgileniyor.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Hyr yok.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Kendi serverimde kurucuydum.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet hissediyorum.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Serverinize girdiğim günden bu güne hep istemişimdir.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet sizin yetenekli ve başarılı takımınıza uyum sağlıyacağımı düşünüyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Ben yetkili olmasam bile sorulan sorularla pvp esnasında bile cevap verebiliyorum ve oyuncuların gözünden olaya bakıp sakince onlara yardım edebiliyorum.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Yedim hile diye banlandım ama hile değildim.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Evet suncuya ilk girdiğimde "GG" yazdığımdan ötürü.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Sakin,hoş görülü,yardımsever ve iyimser.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet ki onları çok severim kendileri gördüğüm en iyi yetkililerdendir.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Sunucuyu rahatsız edenleri oylama yoluyla serverden engellemeyi.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Bir şeyi silmeye gerek yok gayet yerinde ve mantıklı sistemleriniz var.

Adınız:Berat
Soyadınız:Arıkan
Skype adresiniz: [email protected]
Mikrofonunuz var mı: var
Oyun içi isminiz: xBeratReyiZZ_YT
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): Yaklaşık 3 Yıldır
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 2 Yıla Yakın Oldu
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Efsane birde çok az ping var Premium um var ama bu serverde oynuyorum

Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Yok Ama Almayı Düşünüyorum
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Yetkili Deilim
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet Kesinlikle
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Böyle Güzel Oyuncuları Var Lagsız Efsane bir server olduhu için
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Kesinlikle
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Biraz İyi OYnarım Oyunculara Hacklere Sinirlendikçe İnadına OYnarım
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Evet Haksız Yere Yedim Serverin ffa sının bir yerinde bug var bilmiyordum o yüzden yedim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Evet Hacklere Noob HAcker Tarzı bir şey Diyecektim Fakat Aşagılama Ve Kötü Söz Yasakmış
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):HAcklere a Kötü Ama Uyarırım kApatmazsa Sinirlenirim Diğer Oyunculara İyiyimdir
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:tabii ki :D
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Hile Koruması ffa ya spawn
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Bugları Kaldırırım ve Arena pvpde kapıştıkdan sonra orda kalan oyuncular var o bugu düzeltirim oyunculara göre istedikleri bir şey varsa eklerim abartmamak şartıyla sunucuda devamlı bulunurum :D <3

Adınız:Yaşar Ada
Soyadınız:Güler
Skype adresiniz:oyuncuada
Mikrofonunuz var mı:Evet
Oyun içi isminiz:SidikliHD
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):Tam olarak bilmiyorum ama çok eskiden beri oynuyorum sunucuda.İsim değişikliliği yaptığim baya .
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Tek kelime ile : Ef-sa-ne
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Hayır
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Kendi serverim vardı 5 tane. SonOsmanlıda Kuruculuk yaptım. Rehber oldugum birsürü sunucu vardı.Mavi HUB VEya Mavi ateş gibi bir sunucu vardı. 3-4 Yıll once . Son Oyuncudan onceydi. orda Viptim.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Adaletsizliklere,Sorunlara,Hatalara destek olmaya ve oyuncular için çok iyi bir ortam yapmaya yardım etmek istiyorum.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Evet Sıkıntı çıkarmam .
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Tecrübem ve yaşıma göre küfür eden ve sinirli olan birisi pek değilimdir.Sırf beni uyuz etti diye birisini jail/mute/ban/kick atmam.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Evet . Badlion dan 3 kere yedim. Haksız yere macro diye.Sonra ufak tefek sunuculardada moderatorler banladı suçsuzyere.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Evet yedim. Mesela ben amca yazdgımda ordaki **-ca olayından oto mute atılır ya oyüzden .
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Çok iyidir. Her soruyu cevaplarım . Herkese yetişirim ve çok onlinemdır.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Evet çok iyi muhabbet ortamı yaparım küsleri barıştırır hatalıları uyarırım.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Kusursuz hacksiz,macrosuz,küfürsüz,eğlenceli bir yer olması için yetkili ekibiyle çalışırım.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Hileleri , makroları , küfür edip haksızlık yapanları, bugları , hataları ...
Bizimle değilsiniz.

Sevdakar33

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):vallaha en iyi sunucu desem olur :)
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): eger yetki verirseniz olur yetkim :)
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):şuanlık oblivio serverinda rehberim
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):evet
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):sunucuyu çok iyi ve sunucuda 1 senedir fln oynuyorum
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):evet uyum saglamaya çalışacagım
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):küfür ü hiç sevmem bide ben nazikimdir öyle bagırmam kırmam yani kısacası nazigim dir
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):hayır yemedim yemeyide düşünmüyorum :)
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):yemedim dedigim gibi küfürü hiç sevmem
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):iyi güzel genellikle sakince ve canım kardeşim olarak seslenirim
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:evet yani :D
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:hiçbirşey böyle gayet iyi
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:yok hiçbirşey böyle çok iyi
Adınız:Deniz
Soyadınız:kaya
Yaşınız:15
Skype adresiniz:Deniz adı var kendi yok
Mikrofonunuz var mı:var
Oyun içi isminiz:amilio_23
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):1 yıl
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):çok iyi ve çok güzel pluginleri baya iyi

Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):şuanlık oblivio serverinda rehberim
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):sunucuyu çok iyi ve sunucuda 1 senedir fln oynuyorum
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):evet uyum saglamaya çalışacagım
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):küfür ü hiç sevmem bide ben nazikimdir öyle bagırmam kırmam yani kısacası nazigim dir
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):iyi güzel genellikle sakince ve canım kardeşim olarak seslenirim

GameKingTr59

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bizimle değilsin.

ArdaOFC

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız:Arda

Soyadınız:Koç

Skype adresiniz: ArdaOFC

Mikrofonunuz var mı: Evet, Var.

Oyun içi isminiz: ArdaOFC

Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 4 Yıl.

Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 3-4 ayı buluyor.

Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Hoş Ve Güzel Bir Sunucu. Türkiye'de Böyle Sunucular Lazım.

Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Yok.

Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): CandyCraft SkyBlock Rehber Tecrübem Olmuştu.

Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet, Olmasaydım Formu Doldurmazdım.

Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Hoş Ve Güzel Bir Sunucu. Tabii Bu Sunucudada Olmazsa Olmaz Hileler Var. Onları Elimden Geldiğince Yok Etmek, Oyunculara Yardım Etmek İçin İstiyorum.

xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet, Sıcak Kanlıyımdır. Ortama Uyum Sağlayacağımı Düşünüyorum.

Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Deneyimli Olmam, Neredeyse Tüm Olaylara Karşı Sinirlenmemem, Sinirlendiğimdede Belli Etmemem..

Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Yemedim.

Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Rakibimi Tebrik Etmek İçin "GG" Yazdığımdan Dolayı Mute Yemiştim.

Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Saygılı, Yardım Sever, Kesinlikle Sorulan Soruları Cevaplarım.

Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Tabiiki Evet

Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Yetkili Olursam Sunucunun Anti Hile Sistemini Geliştirmek İsterdim. Ayrıca UHCFFA yı Yenilemek, UhcFFa Kit Kaydetme Getirmek İsterdim.

Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Sunucudaki Hile Acanları, Saygısız Konuşanları Sunucudan Silmek İsterdim..

MrHappy

belki de bundan, artık hüznü ve acıyı paylaşıyoruz
En iyi cevaplar
0
Adınız:Arda

Soyadınız:Koç

Skype adresiniz: ArdaOFC

Mikrofonunuz var mı: Evet, Var.

Oyun içi isminiz: ArdaOFC

Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 4 Yıl.

Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 3-4 ayı buluyor.

Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Hoş Ve Güzel Bir Sunucu. Türkiye'de Böyle Sunucular Lazım.

Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Yok.

Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): CandyCraft SkyBlock Rehber Tecrübem Olmuştu.

Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet, Olmasaydım Formu Doldurmazdım.

Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Hoş Ve Güzel Bir Sunucu. Tabii Bu Sunucudada Olmazsa Olmaz Hileler Var. Onları Elimden Geldiğince Yok Etmek, Oyunculara Yardım Etmek İçin İstiyorum.

xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet, Sıcak Kanlıyımdır. Ortama Uyum Sağlayacağımı Düşünüyorum.

Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Deneyimli Olmam, Neredeyse Tüm Olaylara Karşı Sinirlenmemem, Sinirlendiğimdede Belli Etmemem..

Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Yemedim.

Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Rakibimi Tebrik Etmek İçin "GG" Yazdığımdan Dolayı Mute Yemiştim.

Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Saygılı, Yardım Sever, Kesinlikle Sorulan Soruları Cevaplarım.

Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Tabiiki Evet

Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Yetkili Olursam Sunucunun Anti Hile Sistemini Geliştirmek İsterdim. Ayrıca UHCFFA yı Yenilemek, UhcFFa Kit Kaydetme Getirmek İsterdim.

Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Sunucudaki Hile Acanları, Saygısız Konuşanları Sunucudan Silmek İsterdim..
Reddedildiniz.

Respon

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız : Özgür
Soyadınız: Aymaz
Yaşınız: 15
Mikrofonunuz var mı: VAR
Oyun içi isminiz: xOzgurPvP
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 4
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 1.5 yıl
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Oldukça iyi hile sistemi biraz daha geliştirilir ise mükemmel olur modaretörler ilgili .
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): YOK
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): hiçbir yerde yetkili değildim
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet , kesinlikle.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Sunucuda 1.5 yıldır oynuyorum ve hep yetkili olmak istemişimdir saygısızlık yapanlardan ve hile açanlardan kurtulmak için
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Saygılıyım
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Evet jitter yaptığım için
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Evet GG yazdığım için
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Saygılı hoşgörülü mütevazı.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Evet
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Sunucu oldukça iyi bir şey eklemek istemem.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Silmek istediğim bir şey yok oldukça iyi bir sunucu.

Ekli dosyalar

• upload_2017-9-5_15-46-28.png
    upload_2017-9-5_15-46-28.png
    266.9 KB · Görüntüleme: 149

DeliKanliTR

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız:Yusuf Aslan
Soyadınız:Karakaş
Skype adresiniz:aslanksk_1
Mikrofonunuz var mı:Kaliteli bir microfona sahibim.
Oyun içi isminiz:JacksonTrIggered
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):5 e dayanan yıldır, fakat açık konuşmak gerekirse bu 5 yılın 4 ünü craftrise factionsda hile açarak gecirdim.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 2 yıl, ilk buldugum pvp serveri xFall
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Kaliteli, fakat fazla lag oluyor.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Yok, olmadıda
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Hiçbiryerde maalesef, acıların çocuğuyum :D
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet, aşırı hazır hissediyorum çünkü çok fazla haksızlık var
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Çok saçma şeyler gelişiyor, örn: ffa ya elmas setle giriyorlar, keskinlik 4 elmas kılıcla hile açanlar vesaile
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Evet, twirl ile biraz atıştık ama olsun
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Eşitim. Sadece ben çoğundan daha iyi pvp ci olabilirm ve saygı çerçevesinde konuşurum coğu zaman
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):1 defa suresiz yemiştim ama açmışsınız teşekkürler ProKevinMaster hesabında yetkili beni boşu boşuna 15 saniye susturup durmuştu küfür edince ban yemiştim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Kaç kere yediğimi hatırlamıyorum :D çoğu gg ve Loser demekten .d
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Sempatiğimdir, kardeşim gibi görürüm
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:tabii ki yaşı benden büyük oldugu sürece çok fazla şakalaşmam
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Hile korumasını güncelleştirmek isterim
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Bilmem, hiç düşünmedim.

GereksizEv2

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
xFall 2017-2018 Yetkili Başvuru

Adınız: Bora Akay
Soyadınız: Üzgünüm Veremem.
Yaşınız (14 yaş ve üstü): 15
Skype adresiniz: live:Boragameing1
Mikrofonunuz var mı: Evet var
Oyun içi isminiz: xBora_YT
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz: 3.5 yıldır oynuyorum
Oyun "Minecraft" hakkında yeterince bilgili misiniz: Evet, öyle düşünüyorum.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz: 2 yıldır oynuyorum
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Gayet kaliteli ve Benim Gönlümde Türkiyenin En iyi PvP Server... Saygılı seviyeli yetkili takımı olan Ve Saygılı Dürüst İlgilenen 7/24 Yetkilileri Aktif Olan Bi Server Pluginler Gayet Kaliteli.Ve Skript Çok Güzel Yazılmış.
Sunucuda yetkiniz var mı : Oyuncu
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz:AquaMC Moderator LionMC Moderator 1 Yıldır.KromPvP Daha Çok Söylenicek Vardır.
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz: Kendime Güveniyorum Ve Bu İşi Yapabiliceğimi Düşünüyorum.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Sunucuyu Daha İyi Yerlere Getirebilmek İçin Elimden Geleni Yapmak İçin sunucuda yetkili olmak istiyorum.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet Bu Güzel Sunucuda Değerli Abilerime Ve Kardeşlerime Güler Yüzle Bakıcam Ve Onların Hiç Kalbini Kırmıyıcam.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Benimde Onlar Gibi Güzelce Oyunumu Oynayan Bir İnsan Olmam.
Görevini kötüye kullanan bir yetkili gördünüz ne yapardınız: Önce Uyarırdım. 2.de O Kötü Davranışları Sonrası 2 Tane Kurucunun Skypini Verip Söylerdim.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Bana Haksız Yere Hile Denmişti Ve Ban Yemiştim.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Tüm Abilerime Kardeşlerime genelde Güler Yüzle ve iyimser oluyorum (arada bir Sinirlendiğim oluyor).
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet,Tüm Yetkilere İyi Davranıcam Onlar Kötü bir şey Yaparsam Özür Dileyip Bidaha olmuycak diyicem.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Feather Board Üstüne Ping koyardım.Ve Ping yazmalarına Gerek Kalmazdı.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Silmek İstediğim Şeyler Olmazdı Çünkü Çok Kaliteli Bi Server Ve Bu Server hiçbir Şey Silmezdim.

Son

Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Gayet kaliteli ve Benim Gönlümde Türkiyenin En iyi PvP Server... Saygılı seviyeli yetkili takımı olan Ve Saygılı Dürüst İlgilenen 7/24 Yetkilileri Aktif Olan Bi Server Pluginler Gayet Kaliteli.Ve Skript Çok Güzel Yazılmış.
Sunucuda yetkiniz var mı :oyuncu
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz: GiveMC LegendPvP Daha Çok Söylenicek Vardır.
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz: Kendime Güveniyorum Ve Bu İşi Yapabiliceğimi Düşünüyorum.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Sunucuyu Daha İyi Yerlere Getirebilmek İçin Elimden Geleni Yapmak İçin sunucuda yetkili olmak istiyorum.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet Bu Güzel Sunucuda Değerli Abilerime Ve Kardeşlerime Güler Yüzle Bakıcam Ve Onların Hiç Kalbini Kırmıyıcam.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Benimde Onlar Gibi Güzelce Oyunumu Oynayan Bir İnsan Olmam.
Görevini kötüye kullanan bir yetkili gördünüz ne yapardınız: Önce Uyarırdım. 2.de O Kötü Davranışları Sonrası 2 Tane Kurucunun Skypini Verip Söylerdim.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Bana Haksız Yere Hile Denmişti Ve Ban Yemiştim.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Tüm Abilerime Kardeşlerime genelde Güler Yüzle ve iyimser oluyorum (arada bir Sinirlendiğim oluyor).
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet,Tüm Yetkilere İyi Davranıcam Onlar Kötü bir şey Yaparsam Özür Dileyip Bidaha olmuycak diyicem.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Feather Board Üstüne Ping koyardım.Ve Ping yazmalarına Gerek Kalmazdı.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Silmek İstediğim Şeyler Olmazdı Çünkü Çok Kaliteli Bi Server Ve Bu Server hiçbir Şey Silmezdim.

Son düzenleme:

jakade20

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız: Batu
Soyadınız: Çetek
Skype adresiniz: batu_cetek0614
Mikrofonunuz var mı: Var
Oyun içi isminiz: jakade20
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 7 Yıldır
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 6 Aydır
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Güzel kaliteli ve lagsız
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Herhangi bir yerde yetkili değilim.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet, tabii ki
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Sunucuyu sevdiğim ve vakit geçirmek için
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Ayıran bir şey yok onlarla kendimi eşit görüyorum
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): MinePlex ten haksız yere kill aura banı yedim (sadece jitterclick vardı)
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Yemedim
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Saygılı fakat onlar bana saygılı olmazlarsa ağır olmayan sözler söyleyebilirim
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Yeni oyunlar (bw, ew gibi)
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Sunucu gayet güzel herhangi bir şey silmek istemem

Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Herhangi bir yerde yetkili değilim.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Sunucuyu sevdiğim ve vakit geçirmek için
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Ayıran bir şey yok onlarla kendimi eşit görüyorum
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): MinePlex ten haksız yere kill aura banı yedim (sadece jitterclick vardı)
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Saygılı fakat onlar bana saygılı olmazlarsa ağır olmayan sözler söyleyebilirim
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Sunucu gayet güzel herhangi bir şey silmek istemem

AylinWinner

Neko-chan
En iyi cevaplar
0
Adınız : Özgür
Soyadınız: Aymaz
Mikrofonunuz var mı: VAR
Oyun içi isminiz: xOzgurPvP
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 4
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 1.5 yıl
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Oldukça iyi hile sistemi biraz daha geliştirilir ise mükemmel olur modaretörler ilgili .
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): YOK
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): hiçbir yerde yetkili değildim
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet , kesinlikle.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Sunucuda 1.5 yıldır oynuyorum ve hep yetkili olmak istemişimdir saygısızlık yapanlardan ve hile açanlardan kurtulmak için
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Saygılıyım
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Evet jitter yaptığım için
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Evet GG yazdığım için
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Saygılı hoşgörülü mütevazı.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Evet
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Sunucu oldukça iyi bir şey eklemek istemem.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Silmek istediğim bir şey yok oldukça iyi bir sunucu.
Daha önce bir yerde tecrübesi olmayan kişiye güvenemeyiz. Olumsuz, bizimle değilsin.

Adınız:Yusuf Aslan
Soyadınız:Karakaş
Skype adresiniz:aslanksk_1
Mikrofonunuz var mı:Kaliteli bir microfona sahibim.
Oyun içi isminiz:JacksonTrIggered
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):5 e dayanan yıldır, fakat açık konuşmak gerekirse bu 5 yılın 4 ünü craftrise factionsda hile açarak gecirdim.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 2 yıl, ilk buldugum pvp serveri xFall
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Kaliteli, fakat fazla lag oluyor.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Yok, olmadıda
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Hiçbiryerde maalesef, acıların çocuğuyum :D
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet, aşırı hazır hissediyorum çünkü çok fazla haksızlık var
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Çok saçma şeyler gelişiyor, örn: ffa ya elmas setle giriyorlar, keskinlik 4 elmas kılıcla hile açanlar vesaile
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Evet, twirl ile biraz atıştık ama olsun
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Eşitim. Sadece ben çoğundan daha iyi pvp ci olabilirm ve saygı çerçevesinde konuşurum coğu zaman
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):1 defa suresiz yemiştim ama açmışsınız teşekkürler ProKevinMaster hesabında yetkili beni boşu boşuna 15 saniye susturup durmuştu küfür edince ban yemiştim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Kaç kere yediğimi hatırlamıyorum :D çoğu gg ve Loser demekten .d
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Sempatiğimdir, kardeşim gibi görürüm
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:tabii ki yaşı benden büyük oldugu sürece çok fazla şakalaşmam
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Hile korumasını güncelleştirmek isterim
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Bilmem, hiç düşünmedim.
Tecrübesi olmayan birisine güvenemeyiz. Olumsuz, bizimle değilsin.

Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz:AquaMC Moderator LionMC Moderator 1 Yıldır.KromPvP Daha Çok Söylenicek Vardır.

Son

Soru eklemenize kim izin verdi? Olumsuz, bizimle değilsin.

Daha önce bir yerde tecrübesi olmayan kişiye güvenemeyiz. Olumsuz, bizimle değilsin.

Balthier

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız:Burak Emin
Soyadınız:Koyuncu
Yaşınız:16
Skype adresiniz:facebook:446706462381594
Oyun içi isminiz:Kendine Kanser
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):5 yıldır minecraft oynyorum pluginlerle modlarla ve kodlarala ilgileniyorum
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):2 gündür sunucunuzda oynuyorum
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):pluginler güzel ama mapi cok kasıyo
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):suan hiçbir yerde trouble gaming kurucu
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):sunucuda küfür hakeret ve kavga cok fazla ve anti hack in cok işe yaradığını sanmıyorum
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Evet
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Genellikle minecraft oyuncuları cok sinirli olur ben sinirli değilimdir
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):hayır
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):hayır
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Saygılı davranırım sunucunun ağası gibi konuşmam
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Evet tabikide
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Daha gelişmiş anti hack
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Eski anti hacki

AylinWinner

Neko-chan
En iyi cevaplar
0
Adınız:Burak Emin
Soyadınız:Koyuncu
Yaşınız:16
Skype adresiniz:facebook:446706462381594
Oyun içi isminiz:Kendine Kanser
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):5 yıldır minecraft oynyorum pluginlerle modlarla ve kodlarala ilgileniyorum
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):2 gündür sunucunuzda oynuyorum
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):pluginler güzel ama mapi cok kasıyo
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):suan hiçbir yerde trouble gaming kurucu
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):sunucuda küfür hakeret ve kavga cok fazla ve anti hack in cok işe yaradığını sanmıyorum
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Evet
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Genellikle minecraft oyuncuları cok sinirli olur ben sinirli değilimdir
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):hayır
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):hayır
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Saygılı davranırım sunucunun ağası gibi konuşmam
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Evet tabikide
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Daha gelişmiş anti hack
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Eski anti hacki
Tecrübesi olmayan birine güvenemeyiz. Olumsuz, bizimle değilsin.