xFallPvP Rehber Alımları

GhosTz_eu

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız:Yakup
Soyadınız:Öztürk
Yaşınız:13
Skype adresiniz:YOK
Mikrofonunuz var mı:YOK
Oyun içi isminiz:GhosTz_eu
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):2
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):1 Gün
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Güzel
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):2Serverde opum var
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):EVETTT
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):GÜZELLL
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):EVET
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Bilgiliyim
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):YOK
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):YOK
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):GÜZEL
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:EVET
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersinizGAYET GÜZEL
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:GAYET GÜZEL

EmirSinanYILMAZ

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız: EmirSinan
Soyadınız: YILMAZ
Yaşınız: 14
Skype adresiniz: emirsinan123
Mikrofonunuz var mı: var
Oyun içi isminiz: Hasanjoe, zEteerny_
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 5
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 3 Ay
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Ufak sorunları olan lagsız iyibir server.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): CraftRise VİP, Badlion LİON+
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Kesinlikle Evet
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Şu ana kadar serverde bir tane bile yetkili görmedim Rehber, Admin vb.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Minecrafta bir oyun gözü ile değil her zaman bir iş olarak görüşüm
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Evet (gg yazdığım için)
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Herkese eşit, yardımsever, beni kesenlere ban atmak yerine helal olsun gibi...
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Kesinlikle evet.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Puanlar ile RANK sistemi
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: gg yazınca mute yemek saçma onu kaldırmak isterim

ErenOzsahin

Golden State Warriors
En iyi cevaplar
0
Adınız:Yakup
Soyadınız:Öztürk
Yaşınız:13
Skype adresiniz:YOK
Mikrofonunuz var mı:YOK
Oyun içi isminiz:GhosTz_eu
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):2
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):1 Gün
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Güzel
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):2Serverde opum var
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):EVETTT
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):GÜZELLL
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):EVET
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Bilgiliyim
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):YOK
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):YOK
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):GÜZEL
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:EVET
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersinizGAYET GÜZEL
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:GAYET GÜZEL
Zorunlu yazılan yerlere kısa cevaplar verilmiş, bizimle değilsin.

ErenOzsahin

Golden State Warriors
En iyi cevaplar
0
Adınız: EmirSinan
Soyadınız: YILMAZ
Skype adresiniz: emirsinan123
Mikrofonunuz var mı: var
Oyun içi isminiz: Hasanjoe, zEteerny_
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 5
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 3 Ay
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Ufak sorunları olan lagsız iyibir server.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): CraftRise VİP, Badlion LİON+
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Kesinlikle Evet
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Şu ana kadar serverde bir tane bile yetkili görmedim Rehber, Admin vb.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Minecrafta bir oyun gözü ile değil her zaman bir iş olarak görüşüm
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Evet (gg yazdığım için)
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Herkese eşit, yardımsever, beni kesenlere ban atmak yerine helal olsun gibi...
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Kesinlikle evet.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Puanlar ile RANK sistemi
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: gg yazınca mute yemek saçma onu kaldırmak isterim
Bizimle değilsin.

ErenOzsahin

Golden State Warriors
En iyi cevaplar
0
Adınız: Ömer Arda
Soyadınız: Önal
Skype adresiniz: [email protected]
Mikrofonunuz var mı: Hayır ama telefonum ile skype üzerinden iletişime geçebilirim.
Oyun içi isminiz: Blasphemouspie
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 4 yıldır minecraft oynuyorum.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): Yan hesaplarım ile birlikte 6 aydır oynuyorum.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Sunucu gayet iyi fakat bazı eksikleri bulunmakta.Eee ne demişler hatasız sunucu olmaz.Önemli olanda bu eksikleri çabucak tespit edip iyi bir şekilde düzeltmektir.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Hayır.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): FunnyPvP adlı serverda yetkiliydim.Fakat artık değilim.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Kendimi yetkili olmaya gayet hazır hissediyorum açıkçası.Hepimiz biliyoruz ki yetkili olmak o kadar kolay bir iş değil, genellikle insanlar yetkileri ön yargı ile karşılıyor.Mesela ''Sen ne yapıyorsun ki senin yaptığını herkes yapar'' gibisinden. Ama bu önyargıyı kırmak için elimden geleni yapıyorum.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Yukarıda da bahsettiğim gibi yetkili olmak herkesin sandığı gibi kolay bir iş değil gayet dürüst saygılı insan olman gerek önce.Sunucudaki ortamı çok seviyorum ve bu ortamın bozulmasını istemiyorum.Açıkçası bu işi de iyi yapacağıma inanıyorum.Bu yüzden sunucuda yetkili olmak istiyorum.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Tabii ki sunucudaki işlerin tıkırında gitmesi için yetkili ekibinin birbirini iyi tanıması ve iyi bir şekilde uyum sağlaması gerekmekte.Yetkili ekibindeki insanlar gayet dürüst saygılı insanlar ve işlerini iyi yapıyorlar.Ben, iyi bir insan ile çalıştıktan sonra kesinlikle uyum sağlıyacağımı düşünmekteyim.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Öncelikle insanlarla iletişim kurmayı seviyorum, ve bu işi iyi yapıyorum.İnsanlara yardım etmeye bayılıyorum.İnsanlar ile sohbet etmeyi mizah yapmayı çok seviyorum.Sunucudaki oyuncular ile saygı çerçevesinde konuşmak için elimden geleni ardına koymuyorum.Dürüstçe her olayı sebebiyle birlikte açıklamaya çalışıyorum,ve son olarak gayet sabırlı birisiyimdir. Kısacası benden bu kadar.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Hayır, hiç ban yemedim.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Hayır, hiç mute yemedim.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Yukarıda dediğim gibi oyuncularla saygı çerçevesinde konuşmak için elimden geleni yapıyorum, onlara yardım etmeyi çok seviyorum.Oyuncularla gayet sabırlı bir şekilde konuşuyorum.Sunucudaki işlerin tıkırında gitmesi için herşeyi yapıyorum.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Oyuncular ile şuana kadar tek bir sorunum dahi olmadı çünkü insanlar sunucuya oyun oynamak için giriyor ve hiçbir oyun için birbirinin annesine, bacısına sövmez.Çünkü bu bir oyun sonuçta.Hayatta en tahammül edemediğim şey küfürdür, küfür eden oyunculara cevap vermiyorum ve yetkililere şikayet ediyorum.Yetkililer ile ilgili tek bir sorunum dahi yok onlar işlerini elinden geldiğince yapıyorlar.Herhangi bir şikayette anında geribildirim yapıyorlar.Oyuncular ve yetkililerle iyi anlaşıyorum.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Eğer yetkili olursam sunucudaki ortamı daha rahat sağlamak için yeni komutlar eklemek isterdim küfür eden bir kullanıcıyı görmemek gibi.(Ama sadece sende) Son olarak sunucuda bazen lag olayları olabiliyor bu lag olaylarini yok etmek isterdim.Son olarak ise sunucuya bir web sitesi eklemek isterdim.İşlerin daha kolay olması için
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Bence sunucudaki hack koruması iyi çalışmıyor mesela iyi tıklayan birisi yüksek bir CPS değeri yapıyor ve hile koruması bu oyuncuyu otomatik olarak kickliyor ve oyun crash veriyor oyuncu ne olduğuna dair hiçbir haberi olmuyor ve ne olduğunu şaşırıyor.Ben hack korumasını kaldırmak istemezdim ama düzeltilmesini isterdim.
Yan hesaplarınızdan "Hile Kullanmak" sebebinden dolayı sunucudan uzaklaştırılmışsınız. Bizimle değilsin.

MehmetcavusHD

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız:Mehmet
Soyadınız:Çavuş
Yaşınız:14
Skype adresiniz: mehmetcavushd
Mikrofonunuz var mı: evet
Oyun içi isminiz: MehmetcavusHD
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 8 yıl
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 2 3 ay oluyor
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Arkadaşım bana Sunucu Ipsini verdi

Sunucuda yetkiniz var mı (donor): yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Eskiden Nocosia da Yetkiliydim Rehberdim Bide BYMScraftta Admindim
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Benim Bügüne dek girdiğim en güzel ve en ferahlatıcı server oolduğu için
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Benim Önceden Yapmış olduğum Yetkiler
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Evet yedim serveri denemek için MACRO
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Yedim evet Biri bana karşı küfüt etti sonrada servere gelip hack açtı Ve bende ona Aşalayıcı Kelimeler Söyledim
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Hack veya Macro açmazlarsa Benim onaları çok ve çok iyi karşılayacamğım kesin
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Elbette
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Sunucuda aslında Normal Pvp de Altın Elma Eklemek isterim
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: HiçBirşey Silmem Zaten Sunucu Çok güzel!

Not:okursunuz İnşallah

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1

Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Eskiden Nocosia da Yetkiliydim Rehberdim Bide BYMScraftta Admindim
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Benim Bügüne dek girdiğim en güzel ve en ferahlatıcı server oolduğu için
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Benim Önceden Yapmış olduğum Yetkiler
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Yedim evet Biri bana karşı küfüt etti sonrada servere gelip hack açtı Ve bende ona Aşalayıcı Kelimeler Söyledim
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Hack veya Macro açmazlarsa Benim onaları çok ve çok iyi karşılayacamğım kesin
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Sunucuda aslında Normal Pvp de Altın Elma Eklemek isterim
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: HiçBirşey Silmem Zaten Sunucu Çok güzel!

Bizimle değilsin.

AylinWinner

Neko-chan
En iyi cevaplar
0

Uzaklaştırma alan birisine güvenemeyiz, bizimle değilsin.

Soulless_Man

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız: Adım: Muhammed 2. Adım: İbrahim (Ibrahim'i kullanmayı tercih etmiyorum Muhammed Yeterli.)
Soyadınız: Ünveren
Yaşınız: Yaşım 16
Skype adresiniz: [email protected]
Mikrofonunuz var mı: Evet her şeyi yapabilecek ve her şeyi karşılayacak bir Mikrofonum bulunuyor. MİKROFON MARKASI: RØDE NT
Oyun içi isminiz: MrDaimon
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): Minecraft'ı 6 Senedir oynuyorum.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): Yanlış bilgi vermek istemem fakat 1 Aydan fazla oldu diye umuyorum.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Sunucu Türk Sunucusu olduğu için beni gururlandırıyor, Yetkili Takımı ne zaman görsem aynılar hiçbir değişen davranışları yok hepsi herkes ile çok iyi ilgileniyor, Sunucunuda gördüğüm kadarıyla çok fazla bug yok buda çok iyi bir şey, Lag olmuyor lag olduğunu iddia eden varsa İnternetinde sıkıntı vardır.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Hayır sunucuda hiçbir Yetkim bulunmuyor, Oyuncuyum.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Şu anda hiçbir Server'de yetkim bulunmuyor fakat daha önceden birçok Server'de Tecrübem bulunuyor bunların bir kaç tanesi: MineGamer,NDGamer,SGGamer,AquaMC
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Kendimi Yetkili olmaya her daim hazır hissediyorum, hissetmesem burada işim olmaz.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Server Türk Sunucusu Beni gururlandırıyor, 0 Lag, hiçbir bug bulunmuyor, Yetkili Takımı çok iyi ve bende bu Takıma katılmak istiyorum, Adaleti Sağlamak istiyorum.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): xFall Yetkili Takımına katılmak benim için bir gurur meselesi bu yüzden düşünüyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Beni diğer Oyunculardan ayıran şey; Kondisyonum, Adaletliyim, Öz Güvenliyim, Ön Yargılı Değilim, Esneğim ( Değişen şartlara, Kurallara ayak uydurarak yoluna devam eden biriyim ) Hırslıyım, İleri Görüşlüyüm, İletişim becerim çok iyi.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır xFallPvP'de daha önce Ban geçmişim bulunmuyor.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): xFalPvP'de daha önce 1-2 Kere Mute geçmişim sanırım bulunuyor fakat hatırlamıyorum. ( Bulunmuyorda olabilir )
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Oyunculara güzel, iyi davranırım, Kısa sürede anlaşabileceğimizi düşününüyorum.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Oyuncular ve Yetkililer ile iyi anlaşırım zaten Kanı çabuk kaynayan biriyimdir.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Yetkili olursam Sunucuya bir şey ekleyemem fakat olmayan güzel fikirleri Kurucuya danışırdım.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Yetkili olursam olursam Sunucudan bir şey silemem, sildirmekte istemem.