>>>xRespawnPvP<<<
Öncelikle Konu ma Bakan Herkese Teşekkürler
1 Hafta önce aklıma pvp server açma fikri geldi ve açtım
Sunucum yaklaşık olarak 1 haftadır pluginler map vb. şeyler yüzünden bakımdaydı
Gerçi daha hepsi tamam deyil ama alım yapıp sizlerle birlikte sunucuyu tamamlamak istedim
Sunucumu Aternostan açtım çünkü pluginleri sınırsız olarak ekliyebiliyordum mesela serverproda sadece 10tane ekliyebiliyosunuz
Sunucumda Pluginler Tamamen Türkçedir Türkçe Olmayan Bir Yer Görürseniz Lütfen Bana Haber Veriniz !
Neyse Şimdi Geçelim Alımlara
Ben 2 Moderatör 1 Builder Alıcam Builderleri Denedikten Sonra En İyisini Direk Admin Yapıcam
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-Moderatör Alım Formu-
Adınız:
Yaşınız (10+):
Minecraft'ı Nekadar İyi Bildiğinizi Düşünüyorsunuz?:
Moderatör Olsanız Ne Gibi Şeyler Yapardınız?:
Sizce Oyuncularla İyi Anlaşabilirmiydiniz?:
Herhangi Biri Argo Kelime Kullansa Ne Yapardınız?:
Kurucuya Küfür Etseler Ne Yapardınız?:
PvP'yi İyi Biliyormusunuz?(Aşırı Önemlidir!):
Birisi Hile Kullansa Hilenin Hangi Hile Olduğunu Bulabilirmiydiniz?(Mesela KillAura,NoKnockBack vb.) :
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-Builder Alım Formu-
Adınız:
Yaşınız(12+):
Minecraft'ı Nekadar İyi Bildiğinizi Düşünüyorsunuz?:
Sizce Oyuncularla İyi Anlaşırmısınız?:
--Build Resmi (PvP İle İlgili Olsun Arena vb. Aşırı Abartmayın Sade Olsun Yeter)--
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alımlarımız Bukadar
Siz Formunuzu Doldurduktan Sonra Direk Sunucumuza Geliniz (Açıksa)
Eğer Formunuz Kabul Edilirse Oyundan Facebook Skype vb. Alınabilir
Facebook Skype vb. Çok Gerekli Deyil Ama Olsun
Sunucu İp: xRespawnPvP.aternos.me
Formunuza Yarın Bakıcam Bugünlük İşlerim Var Hepinizinkine Aynı Anda Cevap Veririm !
Sunucu Genelde 12 de Açılır Eğer Açıldıgında 1 Saat Boyunca Kimse Girmesse Kapatıcam Daha Sonra Birdaha Açarım
Sunucuma Yetki Alamasa Bile Gelen Herkese 2 Günlük Vip Verilecektir !
HEPİNİZE İYİ GÜNLER
Açmam Gecikti Herkese Özür Dilerim Sunucu 12:30 A kadar Rahat Açılır Herkesi Bekliyorum
Son düzenleme: