xRespawnPvP Yetkili Alımları

iRahimCan

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

>>>
xRespawnPvP<<<

Öncelikle Konu ma Bakan Herkese Teşekkürler
1 Hafta önce aklıma pvp server açma fikri geldi ve açtım
Sunucum yaklaşık olarak 1 haftadır pluginler map vb. şeyler yüzünden bakımdaydı
Gerçi daha hepsi tamam deyil ama alım yapıp sizlerle birlikte sunucuyu tamamlamak istedim
Sunucumu Aternostan açtım çünkü pluginleri sınırsız olarak ekliyebiliyordum mesela serverproda sadece 10tane ekliyebiliyosunuz
Sunucumda Pluginler Tamamen Türkçedir Türkçe Olmayan Bir Yer Görürseniz Lütfen Bana Haber Veriniz !
Neyse Şimdi Geçelim Alımlara
Ben 2
Moderatör 1 Builder Alıcam Builderleri Denedikten Sonra En İyisini Direk Admin Yapıcam
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-Moderatör Alım Formu-
Adınız:
Yaşınız (10+):
Minecraft'ı Nekadar İyi Bildiğinizi Düşünüyorsunuz?:
Moderatör Olsanız Ne Gibi Şeyler Yapardınız?:
Sizce Oyuncularla İyi Anlaşabilirmiydiniz?:
Herhangi Biri Argo Kelime Kullansa Ne Yapardınız?:
Kurucuya Küfür Etseler Ne Yapardınız?:
PvP'yi İyi Biliyormusunuz?(Aşırı Önemlidir!):
Birisi Hile Kullansa Hilenin Hangi Hile Olduğunu Bulabilirmiydiniz?(Mesela KillAura,NoKnockBack vb.) :
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-Builder Alım Formu-
Adınız:
Yaşınız(12+):
Minecraft'ı Nekadar İyi Bildiğinizi Düşünüyorsunuz?:
Sizce Oyuncularla İyi Anlaşırmısınız?:
--Build Resmi (PvP İle İlgili Olsun Arena vb. Aşırı Abartmayın Sade Olsun Yeter)--

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alımlarımız Bukadar
Siz Formunuzu Doldurduktan Sonra Direk Sunucumuza Geliniz (Açıksa)
Eğer Formunuz Kabul Edilirse Oyundan Facebook Skype vb. Alınabilir
Facebook Skype vb. Çok Gerekli Deyil Ama Olsun
Sunucu İp: xRespawnPvP.aternos.me

Formunuza Yarın Bakıcam Bugünlük İşlerim Var Hepinizinkine Aynı Anda Cevap Veririm !
Sunucu Genelde 12 de Açılır Eğer Açıldıgında 1 Saat Boyunca Kimse Girmesse Kapatıcam Daha Sonra Birdaha Açarım
Sunucuma Yetki Alamasa Bile Gelen Herkese 2 Günlük Vip Verilecektir !
HEPİNİZE İYİ GÜNLER

Açmam Gecikti Herkese Özür Dilerim Sunucu 12:30 A kadar Rahat Açılır Herkesi Bekliyorum

Son düzenleme:

dead_kıll

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
-Moderatör Alım Formu-
Adınız:ali erdem
Yaşınız (10+):12
Minecraft'ı Nekadar İyi Bildiğinizi Düşünüyorsunuz?:çok iyi
Moderatör Olsanız Ne Gibi Şeyler Yapardınız?:serverı korur ve düzeltirim
Sizce Oyuncularla İyi Anlaşabilirmiydiniz?:anlaşırım
Herhangi Biri Argo Kelime Kullansa Ne Yapardınız?:mute atarım 1dk
Kurucuya Küfür Etseler Ne Yapardınız?:ban-ip atarım
PvP'yi İyi Biliyormusunuz?(Aşırı Önemlidir!):bütün oynadığım swler pvp
Birisi Hile Kullansa Hilenin Hangi Hile Olduğunu Bulabilirmiydiniz?(Mesela KillAura,NoKnockBack vb.) :benim programım artı taktiğim var

CemoPlays

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Moderatör Alım Formu-
Adınız:Cem
Yaşınız (10+):15
Minecraft'ı Nekadar İyi Bildiğinizi Düşünüyorsunuz?: %70
Moderatör Olsanız Ne Gibi Şeyler Yapardınız?: oyuncularla ilgilenmek server'ı idare etmek ve sohbet etmek :=)
Sizce Oyuncularla İyi Anlaşabilirmiydiniz?: evet herzaman
Herhangi Biri Argo Kelime Kullansa Ne Yapardınız?: Gereken cezayı ugularım
Kurucuya Küfür Etseler Ne Yapardınız?: Direk gereken cezayı uygulardım
PvP'yi İyi Biliyormusunuz?(Aşırı Önemlidir!): Evet
Birisi Hile Kullansa Hilenin Hangi Hile Olduğunu Bulabilirmiydiniz?(Mesela KillAura,NoKnockBack vb.) : Bulabilirim

_Mslefy

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konuyu düzenlediğiniz için teşekkür ederim tek istediğim buydu İyi forumlar.

Emre146

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Builder Formu
Adınız: Emre
Yaşınız(12+): +17
Minecraft'ı Nekadar İyi Bildiğinizi Düşünüyorsunuz?: %100
Sizce Oyuncularla İyi Anlaşırmısınız?: tabii ki İyi Anlasırım Saygılıyımdır
--Build Resmi (PvP İle İlgili Olsun Arena vb. Aşırı Abartmayın Sade Olsun Yeter)--
Arsalar.png

AnilEryigit

Marangoz
En iyi cevaplar
0
-Builder Alım Formu-
Adınız: Anıl Eryiğit
Yaşınız(12+): 15
Minecraft'ı Nekadar İyi Bildiğinizi Düşünüyorsunuz?: 4,5 Yıldır Minecraft Oynuyorum Bu yüzden Minecraft'ı Çok İyi Biliyorum
Sizce Oyuncularla İyi Anlaşırmısınız?: Oyuncularla İyi anlaşırım haksızlık etmem.
2017-07-08_11.08.00.png
2017-07-07_18.20.31.png
2017-08-16_12.43.36.png

Ekli dosyalar

• 2017-04-20_20.14.59.png
    2017-04-20_20.14.59.png
    544.2 KB · Görüntüleme: 458

Semanur1

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Moderatör Alım Formu-
Adınız:Semanur
Yaşınız (10+): 15 (10 yaşındaki herkesi almayın sadece öneri!)
Minecraft'ı Nekadar İyi Bildiğinizi Düşünüyorsunuz? 2010 Dan beri oynuyorum tamamen bildiğimi düşünüyorum.Eksiğim çok azdır.
Moderatör Olsanız Ne Gibi Şeyler Yapardınız?:oyuncularla sürekli iletişim içinde olup sorularını yanıtlarım-sorunlarını çözerim.Burcumla da alakalı olarak liderlik ruhu taşıyorum.Bir grubu-topluluğu yönetmeyi-yönlendirmeyi severim.Ancak bu böyle yapılmaz:
'Ben moderatörüm siz oyuncusunuz benle böyle konuşamazsınız'
Bu yanlıştır.Herkes adil olmalıdır.Herkes birbiri ile eşittir.Benim ile diğer oyuncular arasında bir fark yok.Tek fark tecrübem ve yetkilerimdir.
Sizce Oyuncularla İyi Anlaşabilirmiydiniz?:Ben herkesle iyi anlaşırım.Herkesle iyi geçinirim.Herkesle kendi arkadaşım gibi konuşur gereken yerde otorite sağlamayı bilirim.Aşırı derecede komik olmayan şakalar ve laubali tavırlar karşısında biraz sert çıkabilirim.Yoksa 7den77 e her kitle ile konuşmasını ve oynamasını bilirim.

Herhangi Biri Argo Kelime Kullansa Ne Yapardınız?:Mutelarım.Tekrar yaparsa süreyi 3 dakika daha uzatırım (ilkinde 5dakika attıysam 2.de 8dk 3.de 11dk vesaire.)
Kurucuya Küfür Etseler Ne Yapardınız?:Kurucuya küfür etseler öncelikle chati temizlerim (/cc) sonra 15 dakika mute atarım ve artı olarak uyarırım (uyarma derken /warn vermek plugin varsa) Devam ederse kick ban vesaire atılır.
PvP'yi İyi Biliyormusunuz?(Aşırı Önemlidir!):pvpyi biliyorum.İlk 2012de pvp diye bir kavramı öğrenmiştim.Yıllar geçtikçe geliştim.şu an gayet iyiyim pvpde. Zaten pvp yi bilmesem PvP server ına başvuru yapmam.
Birisi Hile Kullansa Hilenin Hangi Hile Olduğunu Bulabilirmiydiniz?(Mesela KillAura,NoKnockBack vb.) : Anlarım tabii ki. Örnek olarak verdiğiniz 2 hile çok ayrı hileler. Killaurayı anlamak için /v ye geçip etrafında dönerdim(adamla kapışmıyorsa hemen gitmezdim adam anlayıp kapayabilir) vuruyorsa anlardım.NoKnockBack zaten kolayca anlanılan bir şey. Yine /v geçip kapışmalarını izlerdim.
Beni seçmezseniz bir şey kaybetmezsiniz fakat seçerseniz servera bir şeyler katacağımdan eminim..
İyi forumlar!

Hocam,serveri aternostan çıkaracak mısın? Kimse aternos servera gelmez.Aternostan çıkaracaksanız başvurumu inceleyin.

Vrais

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
-Moderatör Alım Formu-
Adınız:Batu
Yaşınız (10+): 14
Minecraft'ı Nekadar İyi Bildiğinizi Düşünüyorsunuz?: evet
Moderatör Olsanız Ne Gibi Şeyler Yapardınız?: rehber gibi insanlara yardım ederdim
Sizce Oyuncularla İyi Anlaşabilirmiydiniz?: evet
Herhangi Biri Argo Kelime Kullansa Ne Yapardınız?: 30dklık mute atardım tabi siz yani benden daha yüksek rütbeli yetkililer ne derse onu yapardım
Kurucuya Küfür Etseler Ne Yapardınız?: Kurucuya küfür kabul edilemez bir şey o kişiye uçan ban atmak isterdim ve atarımda yetkim alınsa bile
PvP'yi İyi Biliyormusunuz?(Aşırı Önemlidir!):pvpyi iyi biliyormusnuz derken pvp yapmayımı evet onu biliyorum ve pvp serverları nasıl olur falanmı onuda biliyorum :)
Birisi Hile Kullansa Hilenin Hangi Hile Olduğunu Bulabilirmiydiniz?(Mesela KillAura,NoKnockBack vb.) : Evet ben orta düzeyde bir pvpciyim insanların hack olup olmadığını bulabilirm

SonBukucu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
-Moderatör Alım Formu-
Adınız:Mehmet
Yaşınız (10+):17
Minecraft'ı Nekadar İyi Bildiğinizi Düşünüyorsunuz?:7 yıldır oynuyorum ve çok iyi biliyorum
Moderatör Olsanız Ne Gibi Şeyler Yapardınız?:serverde uyum sağlardım
Sizce Oyuncularla İyi Anlaşabilirmiydiniz?:kankam gibi anlaşırım sıkıntı yok
Herhangi Biri Argo Kelime Kullansa Ne Yapardınız?:5 dk mute
Kurucuya Küfür Etseler Ne Yapardınız?:mute 2-3 saat
PvP'yi İyi Biliyormusunuz?(Aşırı Önemlidir!):çok iyi biliyorum hackleri keserim
Birisi Hile Kullansa Hilenin Hangi Hile Olduğunu Bulabilirmiydiniz?(Mesela KillAura,NoKnockBack vb.) :evt çok iyi anlarım hilelerden

FFHD

orda her kiminleysen, belki sevgilinleysen...
En iyi cevaplar
21
Selam, öncelikle başarılar dilerim. Artık aklına gelen herkes bir hevesle sunucu açıyor. Sunucu ya kalitesiz oluyor ya da birkaç hafta sonra kapanıyor. Tavsiyem, sunucu açmadan önce diğer sunuculara göz gezdirin. "Hangi oyun modları var? Nasıl yapmalıyım?" diye fikir edinin. Profesyonel olun. Başvuru formuna gelecek olursak, yetkili almak konusunda yetersiz. İyi forumlar!

IsimsiZKartall

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
-Moderatör Alım Formu-
Adınız: Mertcan
Yaşınız (10+): 12
Minecraft'ı Nekadar İyi Bildiğinizi Düşünüyorsunuz?: 4 yıldır oynuyorum tabii ki biliyorum
Moderatör Olsanız Ne Gibi Şeyler Yapardınız?: Sunucuya yardım lazımsa yardım eder sorunları düzeltir gereken hile vb. şeylere gerekeni yapardım. Haksızlıkları önlerdim.
Sizce Oyuncularla İyi Anlaşabilirmiydiniz?: Bazı sinirli oyuncularla anlaşamıyorum düzgün laftan anlayan oyuncularla çok iyi anlaşırım. Sinirliler adı üstünde sinirli düşünür.
Herhangi Biri Argo Kelime Kullansa Ne Yapardınız?: Rehber Yoksa Ceza mute ise atardım. Veya uyarırdım.
Kurucuya Küfür Etseler Ne Yapardınız?: Sınırsız Mute veya Jail cezası ama en gereklisi bandır. Kurucuya küfreden kişiden başka ne beklersiniz ki?
PvP'yi İyi Biliyormusunuz?(Aşırı Önemlidir!): MC Çok oynamadığım için pvp unutmuşum ama yinede oynaya oynaya düzeltirim orta derecede iyi oynuyorum.
Birisi Hile Kullansa Hilenin Hangi Hile Olduğunu Bulabilirmiydiniz?(Mesela KillAura,NoKnockBack vb.) : Kill Aura yı birkere anlarım nkb de anlarım yani hile derseniz bi 1v1 yaparsak anlarım. Çünkü hile adı üstünde hile görmek her sunucuda mümkün kimse kurallara uymuyor.

xzeronx

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
SERVER HALA KAPALI BÖLE DEVAM EDERSE KONU KİLİT RİCA EDİCEM . İYİ FORUMLAR