bu sonuca nereden ulaştın k.bakmada. Yabancı faction ' aşırı ilgi var istersen dene icealand server sahibi ulaş istersen oda türk ama yancılara sunucu açmış biri.Yabancı factions 10 kişi anca. Yabancı dğeişik bir sunucu aç.
Ben orada Türkiye'de ki gibi bir factions açarsa 10 kişi tutar kast etmiştim. Yok hardcore factions onlara lafım yok.bu sonuca nereden ulaştın k.bakmada. Yabancı faction ' aşırı ilgi var istersen dene icealand server sahibi ulaş istersen oda türk ama yancılara sunucu açmış biri.
Hardcore factions diye bir şey yok.Ben orada Türkiye'de ki gibi bir factions açarsa 10 kişi tutar kast etmiştim. Yok hardcore factions onlara lafım yok.
Ben orada Türkiye'de ki gibi bir factions açarsa 10 kişi tutar kast etmiştim. Yok hardcore factions onlara lafım yok.
Sen sanırım lapisli faction diye ayrı bir sunucu türü olduğunu sananlardansın, türklerin oynadığı faction değil. Factionda zaten lapis yokturLapisi koymazsanız ve de adam 2 dakikada p4 yapamazsa yeterince hard oluyor...
Yaşın neden bilip bilmeden konuştuğunu açıklıyor.1- Hardcore faction diye bir şey yoktur
2- Türkiye deki faction lara vlet factionu diyoruz biz.
Hardcore Factions bkz. Jerry & HarryHardcore factions diye bir şey yok.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yaşın neden bilip bilmeden konuştuğunu açıklıyor.
Hardcore Factions bkz. Jerry & Harry
Şu sorulara gülesim geliyor vallahi. Türkiye çapında adınızı duyurdunuzda global olmanız eksik kaldı.
![]()