Yabancı Server Açarsam sizce kaç çeker ?

Exo

Gray
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Ne ilgisi var? İngilizce bir sunucu açmak günah mı oldu bir de?
Tabi yaş-hayat tecrübeniz belirli. Anlatayım size hemen. Herkesin bildiği bir yer söyleyeyim Simit Sarayı. Türkiyede barınıyorsunuz, imkanlarınız Türkiyede gelişmeye el veriyor. Öncelikle Türkiye'de başlayıp sermaye kazanırsınız ve adınızı duyurursunuz. Ondan sonra semt-il-ülke çapında gelişirsiniz. Türkiyede daha dün kayıt olmuş tecrübesiz bir kişinin yabancı sunucu açması mantıklımı ? Lütfen yapmayalım böyle şeyler yine güldürüyorsunuz.(Şimdi dün değil 3 mayıs dersiniz zaman kavramları örnektir.)

RedFail

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yaşımla bu şeyi neden karıştırdığını anlayamadım. 1,5 yıldır Minecraft Oynayamıyordum ki hala oynayamıyorum. P.E. Hariç.

Ha bu arada, Avatarın asıl yaşınıda açıklıyor.
Bu avatarı gravity falls daki en favori karakterim iken koymuştum. Sonra ise unuttum gitti.
Yaşımla bu şeyi neden karıştırdığını anlayamadım. 1,5 yıldır Minecraft Oynayamıyordum ki hala oynayamıyorum. P.E. Hariç.

Ha bu arada, Avatarın asıl yaşınıda açıklıyor.
O, gravity falls daki en sevdiğim karakterdi, şimdi yeni karakterler vs. geldi. Unuttum gitti, artık yeni forumdayım. Bu foruma ara sıra geliyorum, senin gibileri görüncede üzülüyorum bu foruma.

AtakanRS

osu!
En iyi cevaplar
0
Tabi yaş-hayat tecrübeniz belirli. Anlatayım size hemen. Herkesin bildiği bir yer söyleyeyim Simit Sarayı. Türkiyede barınıyorsunuz, imkanlarınız Türkiyede gelişmeye el veriyor. Öncelikle Türkiye'de başlayıp sermaye kazanırsınız ve adınızı duyurursunuz. Ondan sonra semt-il-ülke çapında gelişirsiniz. Türkiyede daha dün kayıt olmuş tecrübesiz bir kişinin yabancı sunucu açması mantıklımı ? Lütfen yapmayalım böyle şeyler yine güldürüyorsunuz.(Şimdi dün değil 3 mayıs dersiniz zaman kavramları örnektir.)

Bilip bilmeden niye konuşuyorsun? Burası bir forum değil mi? Bütün herkesin eşit olması gerekmiyor mu? İster 2011 de kayıt açsın ister 1 saniye önce kayıt açsın farketmez. Her bilgili insan foruma önceden mi kaydoluyor? Hayır. Ya bu şahıs yan hesapsa? Bunu da düşündün mü?

Sent from my iPad using Tapatalk

Exo

Gray
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Bilip bilmeden niye konuşuyorsun? Burası bir forum değil mi? Bütün herkesin eşit olması gerekmiyor mu? İster 2011 de kayıt açsın ister 1 saniye önce kayıt açsın farketmez. Her bilgili insan foruma önceden mi kaydoluyor? Hayır. Ya bu şahıs yan hesapsa? Bunu da düşündün mü?

Buranın bir forum olduğunu siz daha bilgisayar kullanmayı bilmezken ben biliyordum. Öncelikle bir projede başarılı olan kişi yan hesap açma gereği duymaz. Yan hesap açmanın sebebi genellikle uyarı vb. cezalardan kaynaklanır. Bilgi ile tarihi bağdaştırmak için yukarıda saydığım nedenler zaten yeterli. Madem biraz "büyüklerimize" agrasif konuşuyoruz bende saygı çerçevesinde konuşayım sizle. Eklemek isterimki sizden daha çok forum bilgim var. Bu forumda 3,5 sene boyunca yönetim görevinde bulundum. Emin olunki böyle birisini önceden görmüş olsaydık kimin yan hesabı olduğunu illaki birisi bulur ortaya çıkarırdı. Tartışmayı uzatmak istemiyorum burada bilip bilmeden konuşan ben değil sizsiniz.

DawBabyNewyorkCity

Ankara Dikmeni
En iyi cevaplar
0
Şunu bi anlayın
Hardcore faction diye bir oyun yoktur
Hattağa türklerin açtığı faction bile değildir lapis rezaleti nerden geldiyse
Faction ingilizlerde survival gibi bir oyundur
Bide şöle bir şey var ingilizlerde öle bir server varki
Adamlar senin serverindamı oynuyucak adamların serverindemi oynuyucak işte sıkıntı bu
Çok kapsamlı bir server yapsan bile geleceklerini sanmıyorum

RedFail

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0

Senin gibi biri yan hesap ola ola yasinin yan hesabı olur lütfen*

Şunu bi anlayın
Adamlar senin serverindamı oynuyucak adamların serverindemi oynuyucak işte sıkıntı bu
Ulan bana bak, ben hardcore factions derken yabancı hardcore factions ı kast ettim. Anlayın şunu artık. Bir insanın beyni bu kadar mı kıvrımsız olur. Ben gidiyorum.

Exo

Gray
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Şunu bi anlayın
Afedersiniz ama sizede bir cevap gerekmiş. Dışarıda tonlarca Hardcore Factions sunucusu var. Hardcore ne demek biliyormusunuz? Zorunda zoru demek ki bu tür sunucular gerçekten var. Eklentilerle gelişmenin zorlaştırıldığı raid olaylarının olması vb. vb. Tecrübenizle konuşun.

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Afedersiniz ama sizede bir cevap gerekmiş. Dışarıda tonlarca Hardcore Factions sunucusu var. Hardcore ne demek biliyormusunuz? Zorunda zoru demek ki bu tür sunucular gerçekten var. Eklentilerle gelişmenin zorlaştırıldığı raid olaylarının olması vb. vb. Tecrübenizle konuşun.
Açıkçası ben hiç hardcore factions görmedim, factions originals ve factions black vardır. Faction Blacksde katman kayasından dahi base yapılır, raidlerde tnt yerine wither kullanılır, para kazanmak basit olsada market fazla pahalıdır*

Sent from my iPhone using Tapatalk

OrocTR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
benim dediğim ULTRA hardcore factions yani ölünce 30 dakka ban falan yiyon dil ing. server ing. kaç çeker ?

SüperAhmet

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Açarsan büyük ve kaliteli bir kadron olucak ve server acayip kaliteli olucak global sunucu açıcaksan her şey mükemmel olmalı yoksa 1 aya batar.

OrocTR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hardcore factions :
- Ölünce 30 dk ban
- maden kasında %40 ihtimalle maden kırılıyor yok oluyor ve zehirli gaz çıkıyor (10 saniye zehir )
- market çok pahalı
- ençhli elma YOK
- Altın elma anca marketten
- spawnerlar :
- zombi
- örümcek
anca bu spawnerlar
obsidian satılmıyor tabikide
tnt markette var yalnız çok pahalı
yada kendin yapçan
Difficulty hard tabii ki
yemekler pahalı
En iyi vip P3 Demir set 16 Altın elma
LAPİS İSE ANTİ-LAPİS PROTECTİON :D

SüperAhmet

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hardcore factions :
- Ölünce 30 dk ban
- maden kasında %40 ihtimalle maden kırılıyor yok oluyor ve zehirli gaz çıkıyor (10 saniye zehir )
- market çok pahalı
- ençhli elma YOK
- Altın elma anca marketten
- spawnerlar :
- zombi
- örümcek
anca bu spawnerlar
obsidian satılmıyor tabikide
tnt markette var yalnız çok pahalı
yada kendin yapçan
Difficulty hard tabii ki
yemekler pahalı