Konuşmanın ortasına dal ve 'ben hamileyim' de ortalık karışınca sonsuza dek kaçÜyle düyebülürüz canüm.![]()
saçma oldu ama neyse
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Konuşmanın ortasına dal ve 'ben hamileyim' de ortalık karışınca sonsuza dek kaçÜyle düyebülürüz canüm.![]()
Bir gay nasil bir kizla cinsel iliskiye girer demeyecegim bir insan nasil komsuyla bunu yapar? Ya da yalan atiyorsun dikkar cekmek icin.Üyle düyebülürüz canüm.![]()
Canüm ukuldan yenü geldüm gelür gelmez bülgüsayarü açtüm yalan süyleme mudem henüz off %20'lerde falan anlayacağün şu an yalan süylemüyürüm.Bir gay nasil bir kizla cinsel iliskiye girer demeyecegim bir insan nasil komsuyla bunu yapar? Ya da yalan atiyorsun dikkar cekmek icin.
Non,you lie!Canüm ukuldan yenü geldüm gelür gelmez bülgüsayarü açtüm yalan süyleme mudem henüz off %20'lerde falan anlayacağün şu an yalan süylemüyürüm.
Ayruca gay değülüm canüm. "Gay"lık var azücük. Yanü heçbür erkekle ilişküye gürmedüm. Ukay. ;(
Nerede iyi olduğunu görmek sana kalmış ehehehehe.Anlamadüysen uygulamalü bür şekülde anlatabülürüm.
Okula makyajla gelen heç ders çalüşmayan küfür eden fakat sevecen ve narin ulan bir kız da mı üyüdür yanü.![]()
Tanrı'ya dua ettüm güttüler şümdü rahatladüm canüm.Non,you lie!
Bu cümleyü anlamamazluktan gelüyürüm canüm.Nerede iyi olduğunu görmek sana kalmış ehehehehe.
Onlari konuya nasil bagladin? Onlarin yaptigi azginlik. Cinsellikle azginligi karistirmayin.peki onlar 2dk sevişmese ölüyorlarmıydı ?
2d sevişme.Onlari konuya nasil bagladin? Onlarin yaptigi azginlik. Cinsellikle azginligi karistirmayin.