YAOTIKLARIMI (EVLERİ VS.) BAŞKALARININ YIKAMAMASINI İSTİYORUM LTFN YARDIM

KroFessionaL

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucu sizinse world edit ve world guard isimli pluginleri yükleyip yaptığınız yerleri korumaya alarak kırmalarını önleyebilirsiniz.Bu pluginlerin kullanımı ögrenmek için tutorial videolarını izlemenizi tavsiye ederim.

WorldEdit isimli plugini
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
tıklayarak güncel sürümünü indirebilirsiniz.
WorldGuard isimli plugini

ahmetcancil

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sunucu sizinse world edit ve world guard isimli pluginleri yükleyip yaptığınız yerleri korumaya alarak kırmalarını önleyebilirsiniz.Bu pluginlerin kullanımı ögrenmek için tutorial videolarını izlemenizi tavsiye ederim.

WorldEdit isimli plugini
WorldGuard isimli plugini
PEKİ BUNLARI YÜKLEYİNCE NE YAPACAĞIM

ahmetcancil

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bunları indirip, kurduğunuz sunucunun dosyalarının içinde olan plugins klasörüne atcaksınız. (Jar dosyalarını) Sonra sunucuyu açınca onlar yüklenir ve oyunda gerekli işlemleri yaparak korumaya alabilirsiniz.
teşekkür ederim ama esela /.... ne yazarak evi korumaya alabilirim lütfen

KroFessionaL

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
teşekkür ederim ama esela /.... ne yazarak evi korumaya alabilirim lütfen
İlk önce elimize tahta balta alıyoruz "//wand" yazarakta alabiliriz, sonra evimizin çaprazına doğru az ilerleyip bir bloğa sol tıklıyoruz ardından diğer çaprazından ilerleyip bir bloğa sağ tıklıyoruz.Sonra "//expand vert" yazarak seçtiğin alanın gökyüzünü ve katman kayasına kadar olan yeri seçmiş oluyoruz.Daha sonra "/region define isim" şeklinde yazarak seçtiğimiz alanı korumaya alıyoruz.Burdan anlattığımı anlamamış olabilirsin, dediğim gibi tutorial videolarını izlemeni öneriyorum bu şekilde olayın mantığını kavrayamazsın.

(Tırnak işaretlerini yazmicaksin)

(2 tane slash yani // işaretini koycaksın, region komutları haricinde)

ahmetcancil

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
İlk önce elimize tahta balta alıyoruz "//wand" yazarakta alabiliriz, sonra evimizin çaprazına doğru az ilerleyip bir bloğa sol tıklıyoruz ardından diğer çaprazından ilerleyip bir bloğa sağ tıklıyoruz.Sonra "//expand vert" yazarak seçtiğin alanın gökyüzünü ve katman kayasına kadar olan yeri seçmiş oluyoruz.Daha sonra "/region define isim" şeklinde yazarak seçtiğimiz alanı korumaya alıyoruz.Burdan anlattığımı anlamamış olabilirsin, dediğim gibi tutorial videolarını izlemeni öneriyorum bu şekilde olayın mantığını kavrayamazsın.
bilinmeyen konut diyor. halbuki yükledim ve plugin dosyasına attım

ahmetcancil

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0

(Tırnak işaretlerini yazmicaksin)
yazmıyorum mesela /wand da diyom bilinmeyen komut diyor