ahmetcancil
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
LÜTFEN YARDIM EDİN
PEKİ BUNLARI YÜKLEYİNCE NE YAPACAĞIMSunucu sizinse world edit ve world guard isimli pluginleri yükleyip yaptığınız yerleri korumaya alarak kırmalarını önleyebilirsiniz.Bu pluginlerin kullanımı ögrenmek için tutorial videolarını izlemenizi tavsiye ederim.
WorldEdit isimli pluginiLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.tıklayarak güncel sürümünü indirebilirsiniz.
WorldGuard isimli pluginiLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.tıklayarak güncel sürümünü indirebilirsiniz.
Bunları indirip, kurduğunuz sunucunun dosyalarının içinde olan plugins klasörüne atcaksınız. (Jar dosyalarını) Sonra sunucuyu açınca onlar yüklenir ve oyunda gerekli işlemleri yaparak korumaya alabilirsiniz.PEKİ BUNLARI YÜKLEYİNCE NE YAPACAĞIM
teşekkür ederim ama esela /.... ne yazarak evi korumaya alabilirim lütfenBunları indirip, kurduğunuz sunucunun dosyalarının içinde olan plugins klasörüne atcaksınız. (Jar dosyalarını) Sonra sunucuyu açınca onlar yüklenir ve oyunda gerekli işlemleri yaparak korumaya alabilirsiniz.
İlk önce elimize tahta balta alıyoruz "//wand" yazarakta alabiliriz, sonra evimizin çaprazına doğru az ilerleyip bir bloğa sol tıklıyoruz ardından diğer çaprazından ilerleyip bir bloğa sağ tıklıyoruz.Sonra "//expand vert" yazarak seçtiğin alanın gökyüzünü ve katman kayasına kadar olan yeri seçmiş oluyoruz.Daha sonra "/region define isim" şeklinde yazarak seçtiğimiz alanı korumaya alıyoruz.Burdan anlattığımı anlamamış olabilirsin, dediğim gibi tutorial videolarını izlemeni öneriyorum bu şekilde olayın mantığını kavrayamazsın.teşekkür ederim ama esela /.... ne yazarak evi korumaya alabilirim lütfen
bilinmeyen konut diyor. halbuki yükledim ve plugin dosyasına attımİlk önce elimize tahta balta alıyoruz "//wand" yazarakta alabiliriz, sonra evimizin çaprazına doğru az ilerleyip bir bloğa sol tıklıyoruz ardından diğer çaprazından ilerleyip bir bloğa sağ tıklıyoruz.Sonra "//expand vert" yazarak seçtiğin alanın gökyüzünü ve katman kayasına kadar olan yeri seçmiş oluyoruz.Daha sonra "/region define isim" şeklinde yazarak seçtiğimiz alanı korumaya alıyoruz.Burdan anlattığımı anlamamış olabilirsin, dediğim gibi tutorial videolarını izlemeni öneriyorum bu şekilde olayın mantığını kavrayamazsın.
yazmıyorum mesela /wand da diyom bilinmeyen komut diyorİlk önce elimize tahta balta alıyoruz "//wand" yazarakta alabiliriz, sonra evimizin çaprazına doğru az ilerleyip bir bloğa sol tıklıyoruz ardından diğer çaprazından ilerleyip bir bloğa sağ tıklıyoruz.Sonra "//expand vert" yazarak seçtiğin alanın gökyüzünü ve katman kayasına kadar olan yeri seçmiş oluyoruz.Daha sonra "/region define isim" şeklinde yazarak seçtiğimiz alanı korumaya alıyoruz.Burdan anlattığımı anlamamış olabilirsin, dediğim gibi tutorial videolarını izlemeni öneriyorum bu şekilde olayın mantığını kavrayamazsın.
(Tırnak işaretlerini yazmicaksin)
Bilinmeyen komut.Komutların listesi için /yardım'a bakın. diyoryazmıyorum mesela /wand da diyom bilinmeyen komut diyor