Yapay Zeka

Epistomoloji

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Edit: İkinci mesaj yanlışlıkla gitti.

Eğer bahsettiğim bir Yapay Zeka varsa kullandığımız internet ağına bağlı olmayan bir Ultron olabilir. (Belki)

Ve Yapay Zeka ne kadar üstün olursa olsun. Onun hakkından gelebilecek bir insan zekası olacaktır. Bu yüzden endişelenmeye gerek yok. :D
ya olmazsa kardeş ya çok op bir şey çıkarsa ve herkesi öldürüp dünyayı yok ederse xD

En iyi cevaplar
0
Kodlama için her zaman insan lazım. Kendi kendine program yazan programları bile insanlar yapmıştır. Kendi kendine program yazmaktan kastım: Setup ve Install dosyaları. İnsan olmadan kod falan olmaz. Senin dediğin yapay zeka varsa Japonya, ABD veya onlar kadar gelişmiş ülkelerde özel araştırmalarda yapılmışsa yapılmıştır. Zaten oralarda yoksa hiçbir yerde yoktur -ki bence var-. Ancak ileride yapılır (yada kullanıcılara sunulur).
Sadece bir fikrimi sundum.
Herzamanki gibi baltaladınız.
([emoji29] )

GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hydran

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
ya olmazsa kardeş ya çok op bir şey çıkarsa ve herkesi öldürüp dünyayı yok ederse xD

Onun illaki fiziksel konumu vardır giderim yakarım yıkarım parçalarım. Düşünemez veya bilgileri depolayacak yeri kalmayınca sıçar kalır mal gibi. :D O kadar op çıkmasının imkanı yoktur galiba. Hem bak bilgisayardan anlamıyorsan bile git vur işlemcilerine hard diskine parçala belki önemli bir bilgisini yok edersin. :D

Sadece bir fikrimi sundum.
Herzamanki gibi baltaladınız.
([emoji29] )

GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Amacım baltalamak değil. Sadece kodlama için her zaman insan lazım dedim. Kendi kendine kod yazabilen ve düşünebilen bir yapay zeka çok zor. Öncelikle onların muhteşem bir database'i olmalı. J.A.R.V.I.S.'i biliyorsun. İlk uçuşa geçerken Tony Stark'a daha Terabaytlarca bilgi hesaplanması gerekiyor demişti. Bu Database sadece başlangıç ardından algılama düşünme mantık yürütmesi -önündeki seçenekleri görüp düşünüp uygun olanı seçmesi- biraz zor. Bir yerde okumuştum bir robota yumurtayı kırmadan tutturması için 3 sene mi ne uğraşmışlardı.

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Krdş Kendi Düşünebilen Robot Yaptılar Yakında Terminatör Filmini Gerçek Test Edebilecez O Yüzden Nano Giysi Konusu Yaptım :D

Life Hunter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Kendi kendine öğrenebilen robotlar yavaş yavaş yapılmaya başlandı aslında. Bir belgesel vardı adını hatırlamadığım, Orada bir robot bir diğer robotun yaptığı hareketi öğrenip kendisi yapıyordu. Tabi bu çok geri kalıyor kendi kendine öğrenebilmede ama bunun geliştirildiğini bir düşünün?

Epistomoloji

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Kendi kendine öğrenebilen robotlar yavaş yavaş yapılmaya başlandı aslında. Bir belgesel vardı adını hatırlamadığım, Orada bir robot bir diğer robotun yaptığı hareketi öğrenip kendisi yapıyordu. Tabi bu çok geri kalıyor kendi kendine öğrenebilmede ama bunun geliştirildiğini bir düşünün?
this is ultron baby

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Daha iyi gelişmesede olabilir.Terminatoru yaşamak istemiyorum .s