Yaptığımız failleri yazalım...

LegendWH

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet failllerimiz yazalım.
Başlıyorum sohbet amaçlıdır*.
  • agar.io oynuyordum.Hani oyuna dalarsınız pc fonksiyonlarını unutursunuzya.Adamın adı ctrl+w=speed yazıyordu.Ben öyle bir dalmışımki ctrl+w yaptım pencere kapandı 2 sn sonra jeton düştü :(
sizinkileri bekliyem.
ve sizinkileri: @KadirBerk @Ardart @Greyder @Minecraftplayerr

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
En büyük FAİL im şu;
FNaF müziği dinlerken kendimi kaptırıp ellerimi yukarıya kaldırayım derken yanındaki kola dolu bardak laptop uma (1 leptop ve 1 kasalı var evde.) döküldü ve sonra bardak yere düşüp kırıldı. Bardağı boşverinde laptop un halini düşünün :(...
(Şarkı:
)

Raptork

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Geçen gün bir agar.io oynayayım diye google'a yanlışlıkla agor.io yazdım.Agor.io lol diye bir şey vardı.Sayfanın ismimi değişti noldu acaba diye tıkladım tıklamaz olaydım :D

Skrillox

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
12.50 gibiydi saat okuldan döndüm sonra tv açtım izliodum karnım acıktı çorba ısıttım kendime sonra tabletimden Burak Oyunda'yı seyrediyordum sonra çorbanın tuzsuz olduğunu farkettim gittim tuz katıyordum sonra tuzluğun kapağını tek elimle kapataya çalıştım ama çorbanın üstüne düştü hep üzerim çorba oldu sonra banyoya gittim musluğu açarken elim sabunluğa çarptı sabunluk kırıldı içindeki sabunla bir çeşit sıvı yerdeydi sonra paspasla silecekken sapını kafama vurdum :( çok şansızım lanet olsun dedim sonra annemle peder akşam gelince ...