- command eco_give_$player_5 =0 1
Tamam Deniyorum Şimdi Birde Adama Özel Yazıyı Nasıl Yazabilirim Şu Kadar Para Kazandınız Gibi.Bossun skills: kısmına şu kodu ekle;
5 olan kısım paranın miktarı, ne kadar gelmesini istiyorsan değiştirebilirsin.Kod:- command eco_give_$player_5 =0 1
Eğer sadece oyuncuda görünmesini istiyorsan para oyuncuya gittiğinde otomatik olarak yazı gidecektik ona zaten para aldığına dair. Türkçe yapmak için essentialsı düzenlemen gerekecek. Eğer tüm sunucuda görünmesini istiyorsan yine aynı şekilde başka bir kod eklemen gerekiyor;Tamam Deniyorum Şimdi Birde Adama Özel Yazıyı Nasıl Yazabilirim Şu Kadar Para Kazandınız Gibi.
- command say_$player_Bossu_oldurdugu_icin_5$_para_kazandi! =0 1
Dostum Bu Şekilde Denedim BunuBossun skills: kısmına şu kodu ekle;
5 olan kısım paranın miktarı, ne kadar gelmesini istiyorsan değiştirebilirsin.Kod:- command eco_give_$player_5 =0 1
Dostum Bu Şekilde Denedim Bunu
- command eco_give_$player_5 =0 1
Ama Olmadı.
İconomy Pluginide Yüklü Bu Arada.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
vault yüklü iconomy pluginini vault ile birlikte kullanırsın zaten. ve eco give nick miktar ile para verebiliyorum onlarda sorun yok yani.Vault pluginini destekliyor bildiğim kadarıyla, panelden eco give nick miktar komutu ile kendine para vermeyi dene eğer gelmiyorsa vault pluginini yüklemen gerekiyor sanırım. Fakat hem iconomy hem vault sorun çıkarabilir.
Bakıyorum, karşılaştırıyorum fakat bir sorun yok kodda. Yazdıktan sonra kaydedip plugini reload yaptın mı?vault yüklü iconomy pluginini vault ile birlikte kullanırsın zaten. ve eco give nick miktar ile para verebiliyorum onlarda sorun yok yani.
Sence ?Bakıyorum, karşılaştırıyorum fakat bir sorun yok kodda. Yazdıktan sonra kaydedip plugini reload yaptın mı?
Sanırım droplar yüzünden bir hata oluşuyor. En son drop u kaldırıp dene Candy yazanı onda bir hata var sanırımSence ?Evet Yaptım.
Yok kardeşim olmadı hatta dediğini yapınca bozuldu hepten oyunda timersler bosslar felan silindi hep config de bosslar ekli olmasına rağmen oyunda görmedi bu seferdeSanırım droplar yüzünden bir hata oluşuyor. En son drop u kaldırıp dene Candy yazanı onda bir hata var sanırım
Canberk Sanırım Dediğin Gibi Pluginde Bir Sıkıntı Varmış Sıfırdan Yükledim Epicboss u Aynı Bu Verdiğin Kod Oldu Teşekkürler Kardeşim.Bossun skills: kısmına şu kodu ekle;