Yardım Acil

UmutYılmaz26

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaslar Serverimde Enchant Sürekli Baslıyor Tek Bir Kere Basılması İcin Ne yapmalıyım ? SinirsizEnch diye bir Plugin Kullanıyorum Ondan Kaynaklı Olabilrmi acaba ??

Son düzenleme:

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Biraz daha ayrıntılı yazar mısınız?

UmutYılmaz26

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya Adam Enchant Masasında 3 4 kere büyü basabiliyor ard arda ve keskinlik 6 fln oluyor ench

AdexTR

Emekli
En iyi cevaplar
112
Enchant ile ilgili pluginlerinizi siliniz yahut devre dışı bırakınız. Sanırım TimTheEnchanter plugini yüklü sizde.
Ayrıca eğer oyuncunun 30 dan fazla exp'si varsa aynı dakika içinde birden çok defa ench basabilir, ama sanıyorumki bundan bahsetmiyorsunuz.

AdexTR

Emekli
En iyi cevaplar
112
Sen essentials kite eklediysen o orda kayıtlıdır, essentials ile ilgisi olmayan bu ench pluginin java dosyasını sunucudan kaldırsan dahi, eğer kitlere kaydetmişsen gitmez.

AdexTR

Emekli
En iyi cevaplar
112
Evet, maalesef öyle görünüyor. Belki o p6 ları ban-item yapabilirsiniz; fakat o zaman elmas zırhların hepsi ban-item olur mu bilemeyeceğim daha önce kullanmadım o plugini.

AdexTR

Emekli
En iyi cevaplar
112
Peki Ben Hesapları Sıfırlarken Authmeyimi silicem ne yapıcam
Eğer oyuncular arsalara girmiş ve itemleri oraya koymuşsa plotmeyi silip tekrar yükleyiniz.
Authmeyi silmenize gerek yok.
Ayrıca şu plugin dosyalarının içindekileride siliniz. Yani userdata ve players dosyalarının İÇİNİ temizleyiniz.
Kod:
Essentials ->>> userdata
world ->>> players

AdexTR

Emekli
En iyi cevaplar
112
PluginMetrics <<<- SAKIN SİLME
FFGodPlus <<<- Sanırım vipler için güç veren bir plugin daha önce karşılaşmadım.