zRedDragon
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
O Sunucu Sen O Skriptin İlk Versiyonlarını Çıkardıktan Uzun Süre Sonra AçıldıBen skripti henüz bitirmedim ._. Ve dediğin kişi benden önce yapmış olabilir.
O Sunucu Sen O Skriptin İlk Versiyonlarını Çıkardıktan Uzun Süre Sonra AçıldıBen skripti henüz bitirmedim ._. Ve dediğin kişi benden önce yapmış olabilir.
Ege zaten hazırlıyordu... Uzun süreden beri..O Sunucu Sen O Skriptin İlk Versiyonlarını Çıkardıktan Uzun Süre Sonra AçıldıYaz Aylarında Falan.
"Ben aynı düşünceyi düşünemez" gibi bir şey söylemedim.Allahım ne kadar yobazsın. İnsanlar aynı düşünceyi düşünemez mi ? Ona bakılırsa ilk modernrp işi Türkiye'de SonOyuncudan çıktı ve SweetNetwork'te yaptı onlarda çalmış olsun ? Ayrıca insanlar fikirlerini dış etkenlere bakarak bir yerden öğrenerek yerleştirir.
Aynı araba sistemi mi yazıyor orada? Sonuçta araba olmayan bir role play sunucusu ne kadar gerçekçi olabilir ki?Kardeşim elindeki eşyaya sağ tıklayıp değiştirip hız veren ve sadece yün üzerinde sürülebilen araba sistemi mi her sunucu için gerekli?
kendinize özgün şeyler bulun düşünemiyor musunuz siz
Ya oda öyle yapmak istemişse. Sen whitelist olmasa bunlar olazdı diyorsun. O zaman SonOyuncu burda tanıtım konusu açmasaydı kimse modernrp yapmayı düşünmüyecekti"Ben aynı düşünceyi düşünemez" gibi bir şey söylemedim.
Arkadaşımız diyer bir arkadaşımızın yaptığını kopyalamak istemiş.
Oda yetmemiş yapamayınca forumdan yardım istemiş.
Eğer Ege sunucusuna white-list eklemiş olsaydı bu tür konular açılmazdı.
Ben diyorum ki insanlar kendi düşündüklerini yapıp forumda paylaşsın.
Ayrıca bu arkadaş egenin sunucusundaki skriptin aynısını yapmaya çalışıyorsa amacı ne olabilir? Buda gayet açık.
Dünya'da varolan bir şeyi sunucuya aktarınca bile suçlu oluyor insan, Herkes WorldEdit kullanıyor ve forumdan da yardım istiyor. Gidin onları suçlayın."Ben aynı düşünceyi düşünemez" gibi bir şey söylemedim.
Arkadaşımız diyer bir arkadaşımızın yaptığını kopyalamak istemiş.
Oda yetmemiş yapamayınca forumdan yardım istemiş.
Eğer Ege sunucusuna white-list eklemiş olsaydı bu tür konular açılmazdı.
Ben diyorum ki insanlar kendi düşündüklerini yapıp forumda paylaşsın.
Ayrıca bu arkadaş egenin sunucusundaki skriptin aynısını yapmaya çalışıyorsa amacı ne olabilir? Buda gayet açık.
Tamam diyelim sen rpg sunucu kurdun.Ya oda öyle yapmak istemişse. Sen whitelist olmasa bunlar olazdı diyorsun. O zaman SonOyuncu burda tanıtım konusu açmasaydı kimse modernrp yapmayı düşünmüyecekti
Kendi yaptıysa kullansın. Bir fikiri tek bir kişi kullanacak diye bir şey yok. Biraz hoşgörülü olun. Siz zaten ilkseniz yolunuz açılır.Tamam diyelim sen rpg sunucu kurdun.
Adamın biri gitti senin skriptini yaptı sunucusunda kullandı.
Hoşuna gider mi?
Skript'i sahiplenemezsiniz. Njol gelse şu an bütün sunuculardaki skriptleri sahiplenir. Yaptığınız skriptin sizin olduğunu hiçbir şekilde kanıtlayamazsınız, ve aynı şekilde o skript üzerinde hiçbir hakkınız da yok.Tamam diyelim sen rpg sunucu kurdun.
Adamın biri gitti senin skriptini yaptı sunucusunda kullandı.
Hoşuna gider mi?
Kendi yaptıysa kullansın. Bir fikiri tek bir kişi kullanacak diye bir şey yok. Biraz hoşgörülü olun. Siz zaten ilkseniz yolunuz açılır.
Arkadaşım görende skriptle yeni bir oyun yazdınız sanıcak ne kadar büyüttünüz 500-600 satırlık skriptler için tabiri caizse kendinizi yırtıyorsunuz.Egenin sunucusundaki tüm skriptleri 10 TL'ye yaptırdı bir arkadaş.
Sunucudaki TÜM SKRİPTLER.
Hala da skriptlerin aynısını yapmaya çalışıyorlar.
Yakışıklı son oyuncu konu açmadan önce benim sunucum vardı Arma3MC diye çoğu kişide bilir forumda .dAllahım ne kadar yobazsın. İnsanlar aynı düşünceyi düşünemez mi ? Ona bakılırsa ilk modernrp işi Türkiye'de SonOyuncudan çıktı ve SweetNetwork'te yaptı onlarda çalmış olsun ? Ayrıca insanlar fikirlerini dış etkenlere bakarak bir yerden öğrenerek yerleştirir.
Bende biliyorum ama seninki reallife değildi savaş üzerineydi.Yakışıklı son oyuncu konu açmadan önce benim sunucum vardı Arma3MC diye çoğu kişide bilir forumda .d
Gerçek yaşamın savaş canlısıBende biliyorum ama seninki reallife değildi savaş üzerineydi.