Peki Naıl Olduğunu SölermisinizBu olay benden yayıldı sanırım ilk ben demir spawner yapmaya karar verdim sonra bir arkadaşım dia yaptı.
Gerçi ana fikir eggwars'taki spawnerlar.
Peki Naıl Olduğunu Sölermisiniz![]()
Peki Naıl Olduğunu SölermisinizBu olay benden yayıldı sanırım ilk ben demir spawner yapmaya karar verdim sonra bir arkadaşım dia yaptı.
Gerçi ana fikir eggwars'taki spawnerlar.
PekiBen skript ile yaptım fakat spawnerın içinde iron gözükmüyor neden dersen, öle yapınca spawner oluyor ki oyuncu spawnerın yanında durduğunda spawnerdan doğacak şey doğar. durmazsa doğmaz. buda golemle aynı mantığa geliyor. ben farklı yaptım, afk kalmana gerek yok. nerede olursan ol spawnlıyor. ve maalesef söyleyemem.
Skypeım: batuss1905 Kardeş Ulaşırsan Daha İyi OLurUnutmuşum yapmayı kusra bakma,yapıyorum.
command /diamondspawner:
permission: spawner.diamond
trigger:
if player is op:
give 1 52 named "&aDiamond" to player
send "&aDiamond spawnerini aldın!"
on place of block:
if event-block's name is "&aDiamond":
add event-block's location to {locshades::*}
every 1 seconds:
add 1 to {dimsayac.%{locshades::*}%}
if {dimadim::*} is "true":
set {dimspawn} to random element of {locshades::*}
spawn 1 zombie pigman at {dimspawn}
set name of spawned entity to "&aDiamond"
wait 1 second
kill event-entity
set {dmzadim::*} to "false"
if {dim.%{locshades::*}%} is 120:
delete {dimsayac.%{locshades::*}%}
set {dimadim::*} to true
on death:
victim is a zombie pigman:
victim's name is "&aDiamond":
clear all drops
drop 1 diamond at attacker
Çok Teşşekkür Ederim Bug VarmıKod:command /diamondspawner: permission: spawner.diamond trigger: if player is op: give 1 52 named "&aDiamond" to player send "&aDiamond spawnerini aldın!" on place of block: if event-block's name is "&aDiamond": add event-block's location to {locshades::*} every 1 seconds: add 1 to {dimsayac.%{locshades::*}%} if {dimadim::*} is "true": set {dimspawn} to random element of {locshades::*} spawn 1 zombie pigman at {dimspawn} set name of spawned entity to "&aDiamond" wait 1 tick kill event-entity set {dmzadim::*} to "false" if {dim.%{locshades::*}%} is 120: delete {dimsayac.%{locshades::*}%} set {dimadim::*} to true on death: victim is a zombie pigman: victim's name is "&aDiamond": clear all drops drop 1 diamond at attacker
Denedim Fakat Olmadı /diamondspawner Yazınca Bir Şey VermiyorKod:command /diamondspawner: permission: spawner.diamond trigger: if player is op: give 1 52 named "&aDiamond" to player send "&aDiamond spawnerini aldın!" on place of block: if event-block's name is "&aDiamond": add event-block's location to {locshades::*} every 1 seconds: add 1 to {dimsayac.%{locshades::*}%} if {dimadim::*} is "true": set {dimspawn} to random element of {locshades::*} spawn 1 zombie pigman at {dimspawn} set name of spawned entity to "&aDiamond" wait 1 tick kill event-entity set {dmzadim::*} to "false" if {dim.%{locshades::*}%} is 120: delete {dimsayac.%{locshades::*}%} set {dimadim::*} to true on death: victim is a zombie pigman: victim's name is "&aDiamond": clear all drops drop 1 diamond at attacker
Oldu Fakar Diamond Spawnlamıyor KardeşÇok Teşşekkür Ederim Bug Varmı
Denedim Fakat Olmadı /diamondspawner Yazınca Bir Şey Vermiyor
Pigman ne alaka ?Kod:command /diamondspawner: permission: spawner.diamond trigger: if player is op: give 1 52 named "&aDiamond" to player send "&aDiamond spawnerini aldın!" on place of block: if event-block's name is "&aDiamond": add event-block's location to {locshades::*} every 1 seconds: add 1 to {dimsayac.%{locshades::*}%} if {dimadim::*} is "true": set {dimspawn} to random element of {locshades::*} spawn 1 zombie pigman at {dimspawn} set name of spawned entity to "&aDiamond" wait 1 tick kill event-entity set {dmzadim::*} to "false" if {dim.%{locshades::*}%} is 120: delete {dimsayac.%{locshades::*}%} set {dimadim::*} to true on death: victim is a zombie pigman: victim's name is "&aDiamond": clear all drops drop 1 diamond at attacker
pigmanı öldürünce diamond çıkıyorPigman ne alaka ?
Olmadı Elime hiçbir Şey Gelmiyorpigmanı öldürünce diamond çıkıyor
bide düzelttim tekrar deneyin
Olmadı Elime hiçbir Şey Gelmiyorpigmanı öldürünce diamond çıkıyor
pigmanı öldürünce diamond çıkıyor