[Yardım] Dönüşme

melih343

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Oyuncu /deneme yazınca Cheste dönüşsün böyle bir şey skript ile yapılabilir mi?

BadActive

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Anlamadim /deneme yazinca ona ozel chestmi acilsin yoksa icinde alinamayan item olup ustunde bilgiler flnmi yazsin yoksa oyuncu chestemi donussun

_ByEfeturkS_

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Dönüşmeden Kastın Bir Moba Falan Dönüşmek İse Bunu Skripte Yapmana Gerek Yok , Kastırabilir Sunucunu.Onun Yerine DisguiseCraft Pluginini Kullanabilirsin.Konuyu Pek Açıklayıcı Anlatmadığın Icın Konuyu Yanlış ANlamış Olabilirim Eğer Yanlış Anladıysam Kusura Bakma :)

melih343

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Metin2 Oyununundaki Sistem Oyuncu Eline Paket Alıcak Sağ Tıklayacak Oyuncu İnsanken Chest Olacak.

?

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
falling block olayı var ise skript'le yapılabilir, mantığı; oyuncuyu görünmez yapıp herhangi bir bloğu falling blok seklinde oyuncunun konumuna takip ettiriceksin. MP'deki gibi birazcıkta efekt katayım dersen oyuncu yürümediği zaman(belli bir süre) falling bloğu silip gerçek blok yapıstırıp ses ve efekt eklersin.
Ve şöyle bir kod buldum:
Kod:
on block land:
    cancel event
    if event-entity is falling dirt:

melih343

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
bende ilk başta görünmez yapıp chest blok koydum ama oyuncu dönüşemezmi bunu merak ediyorum