Yardım Edin Lütfen (Yorum Bekliyorum)

GoldenTrNitrado

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar Ben Güvenilir Bir Siteden Minecraft Premium Hesabı Aldım Ve Bu Site Bana E-Posta İle Şifre Verdi Ben Bu E-Posta Ve Şifre İle Minecraft'a Giriş Yapıyorum Ama Adım Player Olarak Kalıyor Ne Yapabilirim ..?

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
1. Adım: Web tarayıcını aç.

2. Adım: minecraft.net sitesine gir.

3. Adım: Minecraft'ı satın al.

4. Adım: Eğlen

ErcanErdem

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
1. Adım: Web tarayıcını aç.

2. Adım: minecraft.net sitesine gir.

3. Adım: Minecraft'ı satın al.

4. Adım: Eğlen
Arkadaşa katılıyorum.BurakOyunda gibi sponsor olan siteler premium satıyor.Fakat premium ya sahte çıkıyor ya da 1-2 güne deşifre oluyor.En güvenlisi Minecraft.Net sitesinden satın almak .

GoldenTrNitrado

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Öyle Değil Minecraft.net ' ten aldım ama Bana E-Posta Ve Şifre Verdi Kullanıcı Adı Vermedi Kullanıcı Adımı Nasıl Öğrenicem

ErcanErdem

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Nası ya Mojang.Com a gir sana verilen hesap bilgileri ile girerse tamam demek zaten girmesse eksik şifre veya mail girmisn demektir.Ne tür bir hata alıyorsun ?

GoldenTrNitrado

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Nası ya Mojang.Com a gir sana verilen hesap bilgileri ile girerse tamam demek zaten girmesse eksik şifre veya mail girmisn demektir.Ne tür bir hata alıyorsun ?
Hesabımın E-Posta Ve Şifresini Giriyorum Bana Oyunu Aldığınız Hakkında Bir Bilgi Bulunamadı Diyo Ama O Hesapla Mcsg Ye Girip Oynuyorum Ama Adım Player Olarak Gözüküyor