yardım edin!!!

furkan3000

Obsidyen Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
62
Gerek yok. Repeater Blok Repeater şeklinde geçirilebiliryor ya enerji. İlk basışında piston önünde oluşmuş taşı itekler. Geri gelince önündeki cobblestone genertor önünde taş oluşturur. İkinci basışta da ilerler. Yine aynı şey olur ve üçüncü de oluşan taş iki repeater'in arasına girer ve enerji geçer. Anlatamadım pek ama.
Ben anladım :)

berkoo123

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
iyide o zaman oluşmuş taşlar çok uzun bi sıra halinde diğer taraftan çıkıcaklar onları nasıl ortadan kaldırıcam veeğer öyle yaparsan tek kullanımlık olur yani 3. ke indirince lambayanar ve bidaha oluşucak taş direk gelip lambayı yakar yani ondan sonra ger şalter inince lamba yanar. ben de tek kullanışlık bi sistem yaptım ama sınırsız olsa daha iyi olur[DOUBLEPOST=1423246780,1423242961][/DOUBLEPOST]bu arada il kaptığım sistemi de söyliyim belki geliştirirsiniz. ilk önce şalteri indirince bi piston redstone bloğunu iterek bi BUD yi kuruyo bu arada redstone repeatrları son seviyede koydum şaltere bağlı olan diğer piston 1. den daha hılı şekilde bi taşı BUD nin arkasına koyuyo ikince kez şalteri indirince 2. piston taşı çekerek BUD yi çalıştırıp lamba yanıyo. Bu sistemin tek kullanımlık olmaması için bi piston 2. pistonun koyduğu taşı çekip(daha önce 1. piston BUD yi devre dışı bırakıcak) daha sonra yine şalter inince tekrar BUD nin arkasına taşı itip sonra şalteri 2. kez indirince çekerek BUD yi çalıştırtabilir

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
bu arada il kaptığım sistemi de söyliyim belki geliştirirsiniz. ilk önce şalteri indirince bi piston redstone bloğunu iterek bi BUD yi kuruyo bu arada redstone repeatrları son seviyede koydum şaltere bağlı olan diğer piston 1. den daha hılı şekilde bi taşı BUD nin arkasına koyuyo ikince kez şalteri indirince 2. piston taşı çekerek BUD yi çalıştırıp lamba yanıyo. Bu sistemin tek kullanımlık olmaması için bi piston 2. pistonun koyduğu taşı çekip(daha önce 1. piston BUD yi devre dışı bırakıcak) daha sonra yine şalter inince tekrar BUD nin arkasına taşı itip sonra şalteri 2. kez indirince çekerek BUD yi çalıştırtabilir
BUD ne? Bir de evet, bunu geliştirip bir şey yaptım kafamda ama bi toparlayım sonra açıklayım.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Önce redstone adında bir skor oluştur. Sonra bir butona basıldığında onun 1 olmasını sağla. İlerdede bir komut bloğu sürekli onun 1 olup olmadığını kontrol etsin. Sonra eğer öyleyse comparatora enerji verecektir. Gelen enerjiyle sistemi çalıştır. Aynı zamanda comparatordan bir komut bloğuna daha enerji çek o da enerji gelince skoru sıfırlasın.
Gereğinden fazla uğraş olur bu.
/setblock ile yap 2 saniyelik iş.

berkoo123

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Block Update Detector pistonun arkasınada alev,blok gibi şeyler olunca piston harekete geçiyor. araştır istersen kafanda yaptıysan o sisteme koyabilirsin[DOUBLEPOST=1423248735,1423247409][/DOUBLEPOST]ve command blocku kullanmayı bilmediğimden de sevmiyorum :D[DOUBLEPOST=1423254228][/DOUBLEPOST]yeni bir şey geliştirdim

[/url][/IMG]

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

ama arada sırada çalışıyo ve şaltere basılı tutarak ard arda ve çok hızlı bi şekilde açıp kapamalısınız. birde 2 redstone kablosundan da enerji gelirse sinyal verip de birinden elektrik gelmezse sinyal vermeyen bir şey varmı?

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Block Update Detector pistonun arkasınada alev,blok gibi şeyler olunca piston harekete geçiyor. araştır istersen kafanda yaptıysan o sisteme koyabilirsin[DOUBLEPOST=1423248735,1423247409][/DOUBLEPOST]ve command blocku kullanmayı bilmediğimden de sevmiyorum :D[DOUBLEPOST=1423254228][/DOUBLEPOST]yeni bir şey geliştirdim

[/url][/IMG]

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

ama arada sırada çalışıyo ve şaltere basılı tutarak ard arda ve çok hızlı bi şekilde açıp kapamalısınız. birde 2 redstone kablosundan da enerji gelirse sinyal verip de birinden elektrik gelmezse sinyal vermeyen bir şey varmı?
Evet bir tür gate var bunu sağlayan.
Bilgisayara geçtiğimde paylaşırım.