- En iyi cevaplar
- 0
Hata ne?yok Gine olmadı. tam olarak atarsan sevinirim.
10 karakter şeysi
Hata ne?yok Gine olmadı. tam olarak atarsan sevinirim.
envanterinde bir yere tıklamayı deneinventory click:
while player is wearing diamond chestplate:
apply jump 30 to the player for 86400 seconds
hata yok ama diamond chestplate giyince jump vermiyo
zırhı giyince "e" basıp herhangi bir slota tıklaAnlamadım Bir Çözüm Yolu Varmıdır.
Apply jump boostta 2 tane tab olmalı diye biliyorum if ve elsenin bir alt satırındaki kodlarda üst satırdaki kodla aynı tab sayısı varsa skript hata vermez çalışır fakat reloadlayınca uzun bir yazı çıkar. Sende de uzun bir yazı çıktıysa sorun dediğim gibidir.Yok Pek bir şey Bulamadım Ama Kendim Yapmaya Çalıştım Oldu Fakat Zırhı Çıkarıncada Devam Ediyo Effect Bunu Nasıl Engellerim?
Kod:inventory click: player is wearing diamond chestplate: apply Jump Boost 30 to the player for 86400 seconds
Yok Yukardaki Kod Da Yanlış Her Hangi Bir Şeyi Envanterine Sürüklediğindede Jumb Boost veriyo Çok Kötü Oldu bu![]()
Bence Ordaki Hata Zırhı Giydiğinde Belirli Süreyle İksir Efekti Vermesi. Dikkatli Bakınız...Apply jump boostta 2 tane tab olmalı diye biliyorum if ve elsenin bir alt satırındaki kodlarda üst satırdaki kodla aynı tab sayısı varsa skript hata vermez çalışır fakat reloadlayınca uzun bir yazı çıkar. Sende de uzun bir yazı çıktıysa sorun dediğim gibidir.