[YARDİM]Epic Boss Gold Edition Sorun

Chriminal

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Meraba Arkadaşlar Bügün Ben Boss Plugins Yükledim Ama Hata oluyor Böyle Hata 500 canli zombiekral 207 indirdimde sonra Ölmüyor Neden Olabilir ?

xSoulFlyRS

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Editlerkenbi hata yapmiş olamazmisin ? Bide canini 208 yap inecekmi eger olmazsa son surum yukle

GhosTAnqeL

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet bendede öyle bir sıkıntı olmuştu.Bir yerden sonra ölümsüz oluyor ve ölmüyor.Editini değiştirdim baştan yazdım düzeldi.

drinkingsage

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
EpicBoss Hem Buglu Hemde En Ufak Hatada Sıkıntı Çıkartabiliyor Tasvsiyem MysticBoss Kullanman.
(Pluginin Adını Yanlış Yazmış Olabilirim :))

Chriminal

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.7.x[DOUBLEPOST=1436122721,1436122627][/DOUBLEPOST]Ama O plugins Ayarlari Çok Zor Diyolar

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
tmm da Benim Sv de Çalişmiyor ? Mythic Mobs Plugins
İlk olarak asıl söyleyeceklerime geçmeden önce Mythic Mobs bir plugins değildir. Çünkü plugins = plugin ler = eklentiler anlamına gelir.
Mythic Mobs için bir plugin yada eklenti diyebilirsiniz. Ancak plugins demek tamamen hatalı bir tabir..

Asıl konuda ise eğer yapamadığınız bir şey varsa Skype : bestnick12 ekleyin. Yardımcı olayım :D

Chriminal

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk olarak asıl söyleyeceklerime geçmeden önce Mythic Mobs bir plugins değildir. Çünkü plugins = plugin ler = eklentiler anlamına gelir.
Mythic Mobs için bir plugin yada eklenti diyebilirsiniz. Ancak plugins demek tamamen hatalı bir tabir..

Asıl konuda ise eğer yapamadığınız bir şey varsa Skype : bestnick12 ekleyin. Yardımcı olayım :D
Ekledim Bosslardan iyi anliyorsun gibi geliyor :D