[Yardım] Essentials Kit

ElfonseReyiz

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Selam arkadaşlar,
Yazın açıcağımız server için hazırlıklar yapıyoruz.Bir sorunumuz oldu.Kitleri para ile almayı ayarlamak istiyoruz.Kit tools değilde kit yemek gibi şeyleri paralı olsun istiyoruz.Nasıl ayarlayabiliriz? Şimdiden teşekkürler :)

Kloth

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Zahmet olmaz ise kodlarsan sevinirim :)
Bugün telefondan kodlıycam sınavlar yüzünden pc açamıyorum ama emin ol yanlış kodlamam, Skriptin türkçesi : eğer /kit tools yazılırsa oyuncuya -200 para ekle (yani ekonomi plugini). Yapımı çok kolay gördüğün gibi zahmet olmaz :)

>>TheLegend<<

Легенды никогда не умирают
En iyi cevaplar
4
Skripte falan gerek yok essentials böyle bir özellik sunuyor zaten aynen @Ercan Taner adlı arkadaşın bahsettiği gibi. Biraz kurcala eklentiyi.

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

>>TheLegend<<

Легенды никогда не умирают
En iyi cevaplar
4
Görüyorsan eğer essentialssin hata verdiğini söylemiş bu yüzden skript kodluycam
Görüyorum canımda essentialsta hata olsa eklenti çalışmaz zaten alarm verir her kodunda. Yazacağın iki ingilizce satırı (skript) configte paralı komutlara eklesen iş bitiyor hava yapmayın bana şu skriptle. Hata veriyorsa adam gibi eklenti indirsin hata falan yok.

FurkanYLMZ

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bugün telefondan kodlıycam sınavlar yüzünden pc açamıyorum ama emin ol yanlış kodlamam, Skriptin türkçesi : eğer /kit tools yazılırsa oyuncuya -200 para ekle (yani ekonomi plugini). Yapımı çok kolay gördüğün gibi zahmet olmaz :)
Aynen dusununce algoritmasida kolay

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Kloth

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
on command "/kit (Kitismi)"
execute console command "/money give @p -(Ne kadar para gidicek ?)

Doldurman gereken yerler parantez içinde,parantezi silmeyi unutma ve bi sorun çıkarırsa bana bildir.

Kloth

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Görüyorum canımda essentialsta hata olsa eklenti çalışmaz zaten alarm verir her kodunda. Yazacağın iki ingilizce satırı (skript) configte paralı komutlara eklesen iş bitiyor hava yapmayın bana şu skriptle. Hata veriyorsa adam gibi eklenti indirsin hata falan yok.

Dediğini yeni gördüm doğru diyosun 2 satırla artislenilmez ve düzgün indirmesi lazım ama ben artislenmiyorum ve olmuyosa mecbur çözüm bulcaz.