Deneyeceğim teşekkür ederim yorumun için.Aynı sorun benim kamerada var sanırım driver yüklersen geçer...
-Farklı yere taktım aynı hatayı aldım.Daha önceden yaşadım ve şu çözümler ile sonuca ulaştım.Herhangi birisi işine yarayabilir;
-Farklı bir USB girişine takmayı dene.
-Bilgisayar'ı kapatıp aç
-Aygıt yöneticisinden USB Ses Aygıtını (USB Voice Device,USB Sound Device gibi isimlerdede olabilir) kaldırıp bilgisayarını kapat,sonra USB'yi tak ve PC yi çalıştır.
Aygıt yöneticisi > Ses,video ve oyun kumandası > USB Ses Aygıtı > Devre dışı bırak-Farklı yere taktım aynı hatayı aldım.
-Bilgisayarı kapattım önceden açtım bir şey olmadı.
-Aygıt yöneticisinde (USB Voice Device,USB Sound Device) isimler yok.
Ses ve oyun kumandası diye bir şey de yok.Aygıt yöneticisi > Ses,video ve oyun kumandası > USB Ses Aygıtı > Devre dışı bırak
ses girişleri ve çıkışları öyle bir şey yok.Aygıt Yöneticisi > ses girişleri ve çıkışları > Donanım Değişikliklerini Tara Yaparsan Düzelecektir
Aygıt Yöneticisinin Fotoğrafını Çekip Atabilirmisin ? Sorun OlmazsaSes ve oyun kumandası diye bir şey de yok.
ses girişleri ve çıkışları öyle bir şey yok.
Ses ve oyun kumandası diye bir şey de yok.
ses girişleri ve çıkışları öyle bir şey yok.
Aygıt Yöneticisinin Fotoğrafını Çekip Atabilirmisin ? Sorun Olmazsa
Ses kartının driveri mi?Büyük ihtimal ile ses driverlarını kurmamışsın.Eğer kurduğuna emin isen "ses" veya "sound" kelimesi içeren katagorileri incele,mutlaka olacaktır.
Dediğini yaptım usb yi taktım bunu dedi.Ses,Video ve oyun denetleyicilere sag tıklayıp Donanım Değişikliklerini Tara deyin düzelecektir bendede böyle bi sorun vardı böyle düzelttim