Yardım İstiyorum.

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar usb ses kartını takıyorum kasaya bu hatayı alıyorum bilen biri yardım edebilir mi? :(

atay17

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
USB ses kartının driverlarını kur. Eğer olmaz ise ses kartının lehimlerini falan kontrol et belki bir kopukluk olabilir.

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Daha önceden yaşadım ve şu çözümler ile sonuca ulaştım.Herhangi birisi işine yarayabilir;

-Farklı bir USB girişine takmayı dene.
-Bilgisayar'ı kapatıp aç
-Aygıt yöneticisinden USB Ses Aygıtını (USB Voice Device,USB Sound Device gibi isimlerdede olabilir) kaldırıp bilgisayarını kapat,sonra USB'yi tak ve PC yi çalıştır.

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Daha önceden yaşadım ve şu çözümler ile sonuca ulaştım.Herhangi birisi işine yarayabilir;

-Farklı bir USB girişine takmayı dene.
-Bilgisayar'ı kapatıp aç
-Aygıt yöneticisinden USB Ses Aygıtını (USB Voice Device,USB Sound Device gibi isimlerdede olabilir) kaldırıp bilgisayarını kapat,sonra USB'yi tak ve PC yi çalıştır.
-Farklı yere taktım aynı hatayı aldım.
-Bilgisayarı kapattım önceden açtım bir şey olmadı.
-Aygıt yöneticisinde (USB Voice Device,USB Sound Device) isimler yok.

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Ses ve oyun kumandası diye bir şey de yok.

ses girişleri ve çıkışları öyle bir şey yok.

Büyük ihtimal ile ses driverlarını kurmamışsın.Eğer kurduğuna emin isen "ses" veya "sound" kelimesi içeren katagorileri incele,mutlaka olacaktır.

KuraPieee

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ses,Video ve oyun denetleyicilere sag tıklayıp Donanım Değişikliklerini Tara deyin düzelecektir bendede böyle bi sorun vardı böyle düzelttim