Yardım [Yardım] JavaScript Uygulaması ile bir ağdaki portu kullanarak belirli bir uygulama açıp kapama

Makaron

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhabalar site üzerinden bir sunucu kiraladığımızda elimizde 2 tane buton olur sunucuyu başlat sunucuyu kapat bu butonun nasıl yapıldığını merak
ediyorum ancak bunu program ile yapmaya çalışıyorum web olarakta olabilir şöyle olucak nasıl o start stop düğmesi karşı bilgisayara sunucuya bir komutla belirli bir uygulamayı açıp kapatıyorsa bende böyle bir tuş ile şifreli olarak bir uygulamayı açıp kapamak istiyorum bunu nasıl yapabilirim veya ücretsiz olarak yapabilicek varmıdır aramızda dostlarım?

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tam olarak kast ettiğin şeyi anlayamadım. Sitenin olduğu makineyle aynı makinede mi programı açmak istiyorsun yoksa siteye giren kişinin bilgisayarında mı? Siteye giren kişinin bilgisayarında yapmak istiyorsan o yaptığın uygulamanın içerisinde bir heartbeat request'i göndertebilirsin. Sitede o butona basıldığı zaman bir değeri true yaparsın ve bu heartbeat request'ine karşılık response olarak bu değeri döndürür. Eğer true dönerse butona basılmıştır ve uygulamayı açabilirsin.