Yardım Lazım Beyler Buraya Ne Yapayım ? İÇERİ GEL

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dikkat edersen Türkiye'deki dedi Türkler'deki demedi yani Türkiye'nin genelini kast etmiş oldu mecazın anlamını biraz araştırmanı umuyorum :)
Sende başımıza
Dostum 1. si biraz sakinleş, konuyu paylaştıktan sonra çeşitli iftiralar, iddialar atılır bu gayet normal.
2. si dağ yapmak senin yaratıcılığına kalmış bir şey bunu ben gösterirsem sen benim yaratıcılığımı fikirlerimi çalmış olursun. En basiti replace komutu ile farklı bloklar bile kullanabilirsin ki smooth at o komutu illa ki biliyorsundur. Neyse :)
Ama cidden o pazar alanını daha önce de görmüştüm.

SonGünMC

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Dostum 1. si biraz sakinleş, konuyu paylaştıktan sonra çeşitli iftiralar, iddialar atılır bu gayet normal.
2. si dağ yapmak senin yaratıcılığına kalmış bir şey bunu ben gösterirsem sen benim yaratıcılığımı fikirlerimi çalmış olursun. En basiti replace komutu ile farklı bloklar bile kullanabilirsin ki smooth at o komutu illa ki biliyorsundur. Neyse :)
Aslında Biliyomusun Sahibi Kabul Etse Replace ile dagları kara buza çevircem ortaya yılbası agacı sonra setbiome yapcam kar yagcak çok tatlı olcak :)
BANA Çam Ağacı Örneği Gösterirmisin Bide Hediye kutusu headlar [KELLELER] hani sonoyuncudaki gibi

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
İtiraf ve iddiayı bir arada kullandım ki yanlış anlamayasın diye :D Bu arada sen de başımızadan sonraki kısım nedir :?
Türkçe hocası kesildin :D[DOUBLEPOST=1418411752,1418411717][/DOUBLEPOST]
Bak Ben O Pazar Alanını SonGunMC Kendi Sunucumda Kullandım schematik i vardı mapa atcam işte
He timam buldum.
https://forum.gamer.com.tr/konu/mod...ebilir-enerjisi-bitmeyen-adam-sunar-d.219761/
Senin eski hesabın sanırım :D

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
sadece dağları seç ve ,//smooth yaz
beğenmessen undolarsın
ayrıca ilk yorumumdaki apta çam ağaçları mevcut,ayılar bile var çok tatlılar :D

SonGünMC

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Türkçe hocası kesildin :D[DOUBLEPOST=1418411752,1418411717][/DOUBLEPOST]
He timam buldum.
https://forum.gamer.com.tr/konu/mod...ebilir-enerjisi-bitmeyen-adam-sunar-d.219761/
Senin eski hesabın sanırım :D
Evet :) Benim Hesabım Çok Map Atardım Önceden Artık Lise Açıldı Pek Atamıyom :)[DOUBLEPOST=1418411870][/DOUBLEPOST]
sadece dağları seç ve ,//smooth yaz
beğenmessen undolarsın
ayrıca ilk yorumumdaki apta çam ağaçları mevcut,ayılar bile var çok tatlılar :D
Seni Bu Yüzden Örnek Alıyorum Paylaşmayı Konusmayı Ve Eğlenmeyi Biliyosun Hele Pratik Çözümlerinnnn Yokmu Beni Bitirioooooooooooo :D

SonGünMC

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Pazar alanı the Walls'dan esinlenilmiş biraz o kadar.
:D Walla MiniGames Sevmiyorum[DOUBLEPOST=1418413269,1418412907][/DOUBLEPOST]
hivemc arıları op*
biome yap (doğal bi alan park falanda olaiblir ortaya şık bir havuz etrafına banklar vb,şu an yaptığım bi yapıdan resim veriyim ona benzer bi ağaç koy yada)

buda ağacı aldığım mapın linki ;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bir Kaç Tane Daha Verebileceğin Ekler Varmı ?

BedriKR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu kaçıncı aynı yorumum unuttum hiç gelişmiyor mimari... SİL BAŞTAN YAP ! Bakdığımda hiçbir + Yönü Yok..