SonGünMC
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Kızma Lütfen Bana Smooth ?smooth kullan ^^
Kızma Lütfen Bana Smooth ?smooth kullan ^^
Sende başımızaDikkat edersen Türkiye'deki dedi Türkler'deki demedi yani Türkiye'nin genelini kast etmiş oldu mecazın anlamını biraz araştırmanı umuyorum![]()
Ama cidden o pazar alanını daha önce de görmüştüm.Dostum 1. si biraz sakinleş, konuyu paylaştıktan sonra çeşitli iftiralar, iddialar atılır bu gayet normal.
2. si dağ yapmak senin yaratıcılığına kalmış bir şey bunu ben gösterirsem sen benim yaratıcılığımı fikirlerimi çalmış olursun. En basiti replace komutu ile farklı bloklar bile kullanabilirsin ki smooth at o komutu illa ki biliyorsundur. Neyse![]()
Aslında Biliyomusun Sahibi Kabul Etse Replace ile dagları kara buza çevircem ortaya yılbası agacı sonra setbiome yapcam kar yagcak çok tatlı olcakDostum 1. si biraz sakinleş, konuyu paylaştıktan sonra çeşitli iftiralar, iddialar atılır bu gayet normal.
2. si dağ yapmak senin yaratıcılığına kalmış bir şey bunu ben gösterirsem sen benim yaratıcılığımı fikirlerimi çalmış olursun. En basiti replace komutu ile farklı bloklar bile kullanabilirsin ki smooth at o komutu illa ki biliyorsundur. Neyse![]()
İtiraf ve iddiayı bir arada kullandım ki yanlış anlamayasın diyeSende başımıza
Ama cidden o pazar alanını daha önce de görmüştüm.
Bak Ben O Pazar Alanını SonGunMC Kendi Sunucumda Kullandım schematik i vardı mapa atcam işteSende başımıza
Ama cidden o pazar alanını daha önce de görmüştüm.
Türkçe hocası kesildinİtiraf ve iddiayı bir arada kullandım ki yanlış anlamayasın diyeBu arada sen de başımızadan sonraki kısım nedir :?
He timam buldum.Bak Ben O Pazar Alanını SonGunMC Kendi Sunucumda Kullandım schematik i vardı mapa atcam işte
EvetTürkçe hocası kesildin[DOUBLEPOST=1418411752,1418411717][/DOUBLEPOST]
He timam buldum.
https://forum.gamer.com.tr/konu/mod...ebilir-enerjisi-bitmeyen-adam-sunar-d.219761/
Senin eski hesabın sanırım![]()
Seni Bu Yüzden Örnek Alıyorum Paylaşmayı Konusmayı Ve Eğlenmeyi Biliyosun Hele Pratik Çözümlerinnnn Yokmu Beni Bitirioooooooooooosadece dağları seç ve ,//smooth yaz
beğenmessen undolarsın
ayrıca ilk yorumumdaki apta çam ağaçları mevcut,ayılar bile var çok tatlılar![]()
Pazar alanı the Walls'dan esinlenilmiş biraz o kadar.
Bir Kaç Tane Daha Verebileceğin Ekler Varmı ?hivemc arıları op*
biome yap (doğal bi alan park falanda olaiblir ortaya şık bir havuz etrafına banklar vb,şu an yaptığım bi yapıdan resim veriyim ona benzer bi ağaç koy yada)
![]()
buda ağacı aldığım mapın linki ;Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
harf paketi buldum demin çohoşWalla MiniGames Sevmiyorum[DOUBLEPOST=1418413269,1418412907][/DOUBLEPOST]
Bir Kaç Tane Daha Verebileceğin Ekler Varmı ?
harf paketi buldum demin çohoş![]()
BatıHost un sunucusunda ağaçların altındaki meyve kafalar kek kafalar hediye kafaların kodları ne söylermisin ok yönleri kafalar falanŞekilli Olanlar Hoşuma Gitti
Link ?
Ben yapmadım,link yok skype ekle yollarımŞekilli Olanlar Hoşuma Gitti
Link ?[DOUBLEPOST=1418414730,1418414467][/DOUBLEPOST]
BatıHost un sunucusunda ağaçların altındaki meyve kafalar kek kafalar hediye kafaların kodları ne söylermisin ok yönleri kafalar falan
umutcan_berkant
So çohoş. Bağadağ ağt.Ben yapmadım,link yok skype ekle yollarım