[Yardim] |More Items Plugin|

KrallLapisci

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaslar;
Hemen Kısa Kesip Konuya Gireyim More Items Pluginini Indirip Servere Koydum.Ancak Daha Neredeyse Ne Ise Bile Yaradigini Bilmiyorum Sanirim Esya Ayarliyor.
Sizden Istedigim Bu Pluginin Komutları Nasil Yapacagim Onlari Gostermeniz.Video Izleyecektim Ancak Bulamadım.
Yardım Edenlere Ve Konuya Bakanlara Tesekkürlerimi Sunuyorum.
Not:Eger Bu Pluginle Ayni Islevi Gören Bir Plugin Biliyorsanizda Soyleyebilirsiniz :)

Son düzenleme:

loci

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Özellikler kısmında yazdığı üzere ;
  • Create items with custom lore, names, material, itemflags, damage, armor and much more!
  • Built in recipe manager meaning you can make recipes for the cool items you make!
  • Custom powers!
Itemlerin verdiği Damage i, Lore u veya Name ini filan değiştirebiliyorsun. Örneğin Belirlediğin bir kılıçla hedefe vurulduğun da hedefte istediğin Potion Effect i ayarlayabiliyorsun.

loci

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0

KrallLapisci

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Dostum Useniyorum Okumaya Tatil Bitiyo.[DOUBLEPOST=1441997793,1441997763][/DOUBLEPOST]Yinede Tesekkürler Yardim Ettigin Icin

loci

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum Useniyorum Okumaya Tatil Bitiyo.[DOUBLEPOST=1441997793,1441997763][/DOUBLEPOST]Yinede Tesekkürler Yardim Ettigin Icin
Rica ederim de Şöyle hafiften anlatayım ;
/mi create [Oluşturacağın Itemin Ismi]
/mi name [Oluşturacağın Itemin Ismi] [Görünür Ismi(örneğin: &cGod Sword) ]
/mi material [Oluşturacağın Itemin Ismi] [Oluşturacağın Eşyanın ID si (
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
) ]
/mi damage [Oluşturacağın Itemin Ismi] [Min. Hasar] [Max. Hasar]
Itemlere Flag eklemek için ;
/mi additemflag [Oluşturacağın Itemin Ismi] hide_attributes
Flag Listesi ;
  • hide_attributes - verdiği hasarı gizler
  • hide_destroys - hides the destroy tag
  • hide_enchants - üstündeki büyüleri gizler
  • hide_place_on - hides the placed on tag
  • hide_potion_effects - hides potion effects on a potion for example.
  • hide_unbreakable - Kırılamaz tagını gizler
/mi lore [Oluşturacağın Itemin Ismi] [Satır Sırası] [Eşyanın Lore'u (örneğin: &bForged by the gods) ]
/mi addpower [Oluşturacağın Itemin Ismi] hold potioneffect [Vereceğin Potion Effect (örneğin: speed 200 2)]
/mi recipe [Oluşturacağın Itemin Ismi] : Yapılış tarifini değiştirmek için kullanacağın kod

Büyüler için
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Kısacası böyle fazla zamanım olmadığından Config dosyasından nasıl item oluşturabileceğini yazamıyorum.