[Yardim] Mümkünmüdür ? İçeri Lütfen

Mümkünmü ?

• Skriptle İmkansız.

Kullanılan: 4 44.4%
  • Skriptle Yapılabilir

• Pluginle İmkansız

• Pluginle İmkanlı

Kullanılan: 6 66.7%

• Kullanılan toplam oy
    9

NoxusNetwork

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Selamun Aleyküm Arkadaşlar , Sizlerden bir şey isteyeceğim fakat mümkünmü onu bile bilmiyorum :/

Skript / Plugin ile (Sentry pluginiyle uyarlıyamıyorum citizensi yani çalışmadı) Bot Yaratip Etrafta Koşmalarını 5/6 Blok yakınında olan insanların yanına giderek elmas kılıçla saldırmalarını istiyorum mesela bi kale var diyelim (krallık) oranın muhafızlarını bot yapma gibi bir şey olabilirmi oyuncu haydutları yada bot haydutları öldürecek muhafızlar ; 25 Kalp canları olacak falan falan mümkünmü ?

Detaylı anlatım skype : grummfurkan

HerKuşunEti

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunu yapamassın , ancak mod yada sadece heykel kullanabilirsin. Boşuna uğraşma derim.

NoxusNetwork

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bence imkansız değil, bilgili birisi gelse halledebilirim/halledebiliriz gibi düşünüyorum, sonuçta pluginini yapmışlar skriptle neden olmasın ki ?

eklenti

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
plugin ile oluyor, Google'a pathfinder goal tutorials yaz bak oralara.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evinin 200 metre etrafındaki ağaçları bulup, kesip (her mc gününde 1 ağaç keser), yenisini ekip, sağ tıkladığında a paraya b tane odun satabilen, eğer evini yıkarsan sana saldıran npc bile kodlamıştım. (skript ile değil.)

yani kısacası yapılabilir.

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Başka bir skript yardım konusunda Skypeden yardım etmeye çalışırken "skripte yeni başladıysan bununla hiç uğraşma bence" dediğim için "sende bilmiyorsun biliyorsan kodu at" diyen bir beleşci. Yardım etmemenizi öneririm.

NoxusNetwork

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
@Krumb069 Düzeltilebilen bir hata olsaydı düzeltirdim , İlk başta sürümler farklıydı onları yaptım pluginler disabled oldu daha sonra triat sentry miydi neydi öyle bir şey yazınca hata alıyordum ve bende silip bir üst versiyonunu yükledim bu sefer de pluginleri görmüyor server.

@Blueyescat Ben beleşci değilim tam tersi emek veriyorum fakat beceremiyorum nedeni ise sizin gibi çok bilmişlerin bir şey öğrettiğini sanıp salak salak konuşması , adama diyorum para almasını nasıl sağlıcam adam diyorki give a stick to player

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
@Krumb069 Düzeltilebilen bir hata olsaydı düzeltirdim , İlk başta sürümler farklıydı onları yaptım pluginler disabled oldu daha sonra triat sentry miydi neydi öyle bir şey yazınca hata alıyordum ve bende silip bir üst versiyonunu yükledim bu sefer de pluginleri görmüyor server.

@Blueyescat Ben beleşci değilim tam tersi emek veriyorum fakat beceremiyorum nedeni ise sizin gibi çok bilmişlerin bir şey öğrettiğini sanıp salak salak konuşması , adama diyorum para almasını nasıl sağlıcam adam diyorki give a stick to player
sunucu sürümün(1.7-1.8 yerine 1.7.10, 1.7.9 şeklinde yaz.) ne ve hangi plugin sürümünü indirdin ?