EnderEge63
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
arkdaşlar birisi ölünce otomatik olarak /kill @e[score_ItemToRemove_min=1] bu komutu aktif etmemin bir yolu var mı?Ya da itemların ölünce yok olmasını sağlayabilir miyim?
Daha gerçekçi yolları da var ama oyunu biraz kastırır. Mesela adama sürekli bir ArmorStand ışınlarsın senin dediğin şekilde öldüğünü anladığında sistem armorstand'in 5 blok yarıçapındaki bütün itemleri öldürür. Ama dediğim gibi oyunda fps düşüşü yaşarsın.Daha kolayı var. Önce keepInventory yap, sonra deathKillCount ile ölümünü say ve ölünce /clear diyip de DeathKillCount u da sıfırla.
GT-P5110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sorun olmaz bilgisayarımın özellikleri gayet iyiDaha gerçekçi yolları da var ama oyunu biraz kastırır. Mesela adama sürekli bir ArmorStand ışınlarsın senin dediğin şekilde öldüğünü anladığında sistem armorstand'in 5 blok yarıçapındaki bütün itemleri öldürür. Ama dediğim gibi oyunda fps düşüşü yaşarsın.
Peki, beklersen bir şeyler yaparım.sorun olmaz bilgisayarımın özellikleri gayet iyi
Onun yerine health skoru 0 olan kişinin etrafındaki item'ları da silebilirsin aslında. Ama fill clock benzeri hızlı bi clock kullanman lazım.Daha gerçekçi yolları da var ama oyunu biraz kastırır. Mesela adama sürekli bir ArmorStand ışınlarsın senin dediğin şekilde öldüğünü anladığında sistem armorstand'in 5 blok yarıçapındaki bütün itemleri öldürür. Ama dediğim gibi oyunda fps düşüşü yaşarsın.
Şu an sistem hazırOnun yerine health skoru 0 olan kişinin etrafındaki item'ları da silebilirsin aslında. Ama fill clock benzeri hızlı bi clock kullanman lazım.
[DOUBLEPOST=1440971011][/DOUBLEPOST]Şu an sistem hazır. Biraz buglu ama iş görür, çok uğraşmadan hızlıca yaptım da
. Yüklüyorum internete save'i, bitince link'i atarım.[DOUBLEPOST=1440970502,1440970183][/DOUBLEPOST]
safasdsf teşekkürler
Bunu saves dosyasına atıp çalıştırırsın artık umarım işine yaramıştır.
HARİKA ÇALIŞTI EMEĞİNE SAĞLIK <3[DOUBLEPOST=1440973365][/DOUBLEPOST]Şu an sistem hazır. Biraz buglu ama iş görür, çok uğraşmadan hızlıca yaptım da
. Yüklüyorum internete save'i, bitince link'i atarım.[DOUBLEPOST=1440970502,1440970183][/DOUBLEPOST]
Bunu saves dosyasına atıp çalıştırırsın artık umarım işine yaramıştır.
senin mapinde çalışıyor ama benim mapimde çalışmıyor acaba neyi yanlış yaptım ben ;( yılım becereksiziyim[DOUBLEPOST=1440971011][/DOUBLEPOST]
HARİKA ÇALIŞTI EMEĞİNE SAĞLIK <3
Komutları yanlış girmiş olabilirsin. Ve unutma ben komutları x y z'ye göre ayarladım dikkatli yerleştir.[DOUBLEPOST=1440971011][/DOUBLEPOST]
HARİKA ÇALIŞTI EMEĞİNE SAĞLIK <3[DOUBLEPOST=1440973365][/DOUBLEPOST]
senin mapinde çalışıyor ama benim mapimde çalışmıyor acaba neyi yanlış yaptım ben ;( yılım becereksiziyim