:Yardım: Sunucumda Bir Oyuncunu Şifresini Öğrenme

_crazyboy_

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba Dostlar. Benim kendi serverim var ve şüphelendiğim bir oyuncunu şifresini öğrenmek istiyorum. İllegal bir amaç taşımıyorum auths.db deki kodları çözemedim gerekirse o konuda da yardım diliyorum. Authme ile /authme changepassword vs. yapmayı biliyorum sorun o değil. Adamın şifresini değiştirmek değil sadece öğrenmek ve gizlice hesabını kontrol etmek istiyorum. Lütfen bir art niyet aramayın. Yardımlarınızı bekliyorum...

R

Reloven

Ziyaretçi
Authme Dosyasında Şifrelenmiş Olarak Bulabilirsin Şifreleri İse Google'da Bulunan Binlerce Siteye Yazarak Çözebilirsin.

_crazyboy_

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bulup napıcaksın diğer serverde çarlarımı çalıcaksın?
Öncelikle lütfen güzel Türkçe'mizi doğru kullan ''çar'' diye kelime dilimizde yoktur. Ayrıca diğer konularda da mesaj kasmaya çalışacak kadar aciz bir çocuk olduğun aşikar. Son olarak zaten kendi sunucum var ve panel sahibiyim, milletin sunucusunu ne yapayım ben. Lütfen yardımcı olmaya tenezzül et...

Authme Dosyasında Şifrelenmiş Olarak Bulabilirsin Şifreleri İse Google'da Bulunan Binlerce Siteye Yazarak Çözebilirsin.
Teşekkürler Auths.db dosyası değil mi? Şifreli orada evet hangi siteden çevirebilirim bildiğin bir site var mı? Araştırdım biraz ama bulamadım :(

R

Reloven

Ziyaretçi
Öncelikle lütfen güzel Türkçe'mizi doğru kullan ''çar'' diye kelime dilimizde yoktur. Ayrıca diğer konularda da mesaj kasmaya çalışacak kadar aciz bir çocuk olduğun aşikar. Son olarak zaten kendi sunucum var ve panel sahibiyim, milletin sunucusunu ne yapayım ben. Lütfen yardımcı olmaya tenezzül et...

Teşekkürler Auths.db dosyası değil mi? Şifreli orada evet hangi siteden çevirebilirim bildiğin bir site var mı? Araştırdım biraz ama bulamadım :(
Yazdıgım Posta 2 Dakika Sonra Cevap Yazmıssın Ki Maximum 10 Saniye Oldu Göreli Ne Ara Araştırdın Araştırmak Googleye Kod Çözücü Yazmak Degil. Araştırmayı Öğrenin Biraz.

_crazyboy_

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Yazdıgım Posta 2 Dakika Sonra Cevap Yazmıssın Ki Maximum 10 Saniye Oldu Göreli Ne Ara Araştırdın Araştırmak Googleye Kod Çözücü Yazmak Degil. Araştırmayı Öğrenin Biraz.
İlk mesajımda yazmıştım zaten Auths.db var diye daha öncede araştırmıştım ama ben bulamamıştım :( yinede çok saol ...

DragonSurvivalTR

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0

Benimde var sunucum daha yapıyorum havan kime + post kasmıyorum işsizim diye her konuya yazıyorum kardeşim!

TheEye

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
MD5 translator sitelerinden çevirebilirsin hangi dosyaysa, hatırlıyorum böyle bir dosyayı auths.db değil..

_crazyboy_

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Şifreleri çalıcaksın belli oluyor burdan? ip ver bakalım eğer ciddiysen.
Allah ıslah etsin seni. Server benim zaten sen neyin kafasındasın? Faydalı olmayacaksan konuyu terket!

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
resim ekledim authme.db dosyasından SHA kodlaması var nasıl çevirebilirim? Mavi yerler İp adresleri ve Nickler o yüzden sansürledim... Yardım eden herkeze minnettar olurum :)

DragonSurvivalTR

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Allah ıslah etsin seni. Server benim zaten sen neyin kafasındasın? Faydalı olmayacaksan konuyu terket!

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
resim ekledim authme.db dosyasından SHA kodlaması var nasıl çevirebilirim? Mavi yerler İp adresleri ve Nickler o yüzden sansürledim... Yardım eden herkeze minnettar olurum :)
hmm belki portlu kurup diğer serverdekileri op vericem diye çagırıp şifrelerini çalıcaksan?

_crazyboy_

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
hmm belki portlu kurup diğer serverdekileri op vericem diye çagırıp şifrelerini çalıcaksan?
Post kasmak için bu kadar alçalmana gerek yok. Mcsg-Hypixel-HiveMC-Mineplex ve kendi serverimde takılıyorum sadece. İftira atıyorsun bide, konuya faydan olmayacaksa CTRL+W bas. Son kez uyarıyorum seni konuyu terket...