[YARDIM] Takip eden tavuk

TheEye

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar, mesela o komutu yazan kişinin bulunduğu yerde bir tavuk canlandırdım, bu tavuğun canlandıran oyuncuyu takip etmesini istiyorum. Eğer mümkünse birde tavuğun çağıran hariç diğer oyunculara vurmasını istiyorum, zombi de böyle bir şeyi yapabiliyorum fakat tavuk vuramadığı için aklıma gelmedi hiçbir şey umarım yardım edersiniz :)

GetqusA

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ilk olarak tavuk spawnla sonra tavuğu oyuncuya pathfindle sonra hersaniye bizim tavuğu loopla etrafında oyuncu varsa onlara pathfindle (burda tavuk kaybolabilir) sonrada tekrar loopla eğer 2 blok etrafındaysa adam damage ver

TheEye

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ilk olarak tavuk spawnla sonra tavuğu oyuncuya pathfindle sonra hersaniye bizim tavuğu loopla etrafında oyuncu varsa onlara pathfindle (burda tavuk kaybolabilir) sonrada tekrar loopla eğer 2 blok etrafındaysa adam damage ver
İyi fikir, kendimi geliştirmem içinde bir aşama olur. Aklıma "pathfind" olayı gelmedi, fazla kullanılmadığı için fakat tavuğu nasıl looplayacağım?

Birde, ateştopu vs. atmasını istemiyorum direkt vurmasını istiyorum.

GetqusA

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İyi fikir, kendimi geliştirmem içinde bir aşama olur. Aklıma "pathfind" olayı gelmedi, fazla kullanılmadığı için fakat tavuğu nasıl looplayacağım?

Birde, ateştopu vs. atmasını istemiyorum direkt vurmasını istiyorum.

loop all entities:
loop entity is chicken