Hetanekoq
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Skriptte herhangi bir yetki girdisi yok. Yetkisiz de çalışır.Sergun İşe Yarıor Fakat Permini İstiyor.
Skriptte herhangi bir yetki girdisi yok. Yetkisiz de çalışır.Sergun İşe Yarıor Fakat Permini İstiyor.
extute playerden player Komutu Olmuyormu ?Konsola yazdırıyor, kesinlikle yetki istemez.
Siz yapamamışsınızdır.
extute playerden player Komutu Olmuyormu ?
execute console command
You are nor allowed to use that command. Yaziorextute playerden player Komutu Olmuyormu ?
Ben iki tane yazdım, console ve player olan. Hangisini isterseniz kullanın dedim. Bunda yetki istemez:extute playerden player Komutu Olmuyormu ?
on rightclick:
if player is holding paper:
name of the player's tool is "&cSergun26'nın Kendisi":
execute console command "/manuadd %player% vip"
Adamın son yazdığını sen okusaydın böyle olmazdıBiraz okusanız?
GreenArrow Skripten Anliyorsan Skypeden Ekleyip Anlatirmisin ?Adamın son yazdığını sen okusaydın böyle olmazdı![]()
Maalesef anlamıyorum :/Bu Konuda Emegi Gecen Herkeze Sonsuz Tesekürler Yaptik.[DOUBLEPOST=1420485279,1420485220][/DOUBLEPOST]
GreenArrow Skripten Anliyorsan Skypeden Ekleyip Anlatirmisin ?
Plugin Yazan Kos Koca GreenArrow AnlamıyorMaalesef anlamıyorum :/
Anlamam mı gerekiyordu ?Q:EQ:E:[DOUBLEPOST=1420485654,1420485619][/DOUBLEPOST]
Plugin Yazan Kos Koca GreenArrow Anlamıyor![]()
Yok Oyle Demek Istemedim Tesekürler Green Iyi Gunler.Anlamam mı gerekiyordu ?
Seni bekliyordum bende aynısını yapıcaktım üşendim bu kadar basit şeye kimse cevap vermeyinceOn rightclick with paper:
+if tool's display name is "&aVip Kagidi":
++execute console command "/manuadd %player% vip
++remove 1 paper named "&aVip Kagidi" from player's inventory
Kagidi almak icin :
/i paper 1 name:&aVip_Kagidi[DOUBLEPOST=1420528126,1420528011][/DOUBLEPOST]+ lari sil tab koy
Axel bir şey Daha Sorsam Ben Boyle Yapinca sure Olmuyor Sadece Gruop Verior Ben Onu Bir Skript Yazsak Kalici Degisken Ile Mesala Kagida Tiklayina Vip Versin Fakat 30 Gün Versin Yada Boyle plugin AZrank Deme Onu Sevmedim.Seni bekliyordum bende aynısını yapıcaktım üşendim bu kadar basit şeye kimse cevap vermeyince